Dodaj do ulubionych

Dr. Rogowski

12.05.06, 11:01
Bardzo mnie cieszy, że mogę częściej widywać doktora w serialu. Nie wiem
czemu , ale spodobała mi się ta postać i mam nadzieję, że będzie się fajnie
rozwijać dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Dr. Rogowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:02
      Tak, jest super, a jaki aktor przystojny, mrauuuu:)
    • Gość: iwka Re: Dr. Rogowski IP: 217.11.140.* 12.05.06, 12:51
      Noooo:-)))nmie też się podoba...
    • Gość: moskwianka Re: Dr. Rogowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:39
      a nazywa sie ten aktor Robert Mo... Mi... Ma... no przypomnijcie mi, hej !
      • anzelka Re: Dr. Rogowski 12.05.06, 15:29
        Mo... Moskwa
        • Gość: afi Re: Dr. Rogowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:09
          Mo...może za jakieś 100 odcinków bzyknie wreszcie Ma...Marysię;)))
          • paul_ina Re: Dr. Rogowski 12.05.06, 21:40
            W przeliczeniu na czas antenowy to będzie gdzieś koło grudnia.
            Cóż, na wszystko co fajne długo się czeka :)
            • Gość: stabilo Re: Dr. Rogowski IP: 85.195.123.* 13.05.06, 12:03
              Aktor grający tę postać i jego była narzeczona zaszczycili niedawno nasze
              forum. Pary,którewiduję u Drzyzgi nie umywają się do tego duetu:)Takiego prania
              wspólnych brudów i wypominania wzajemnie grzechów dawno nie czytałem.Kabaret za
              darmo:):) Teraz jak tego faceta ujrzałem w serialu, pękałem ze śmiechu:D
              • iwka901 Re: Dr. Rogowski 13.05.06, 12:31
                który to wątek?
              • bachus69 Re: Dr. Rogowski 13.05.06, 20:07
                Wątek zmierza w niebezpieczną stronę. To doskonały temat dla trolli, więc
                proszę o powstrzymanie się od komentarzy na ten temat.
                • anekk2 Re: Dr. Rogowski 13.05.06, 20:13
                  Trzeba było wcześniej zainteresowanym nie prać tu brudów i nie wywlekać
                  intymnych spraw, to nie byłoby wtedy i teraz komentarzy. Aktorzy są cały czas
                  wystawiani na widok publiczny i każdy ma prawo do krytyki ich zachowań.
                  • Gość: stabilo Re: Dr. Rogowski IP: 85.195.123.* 13.05.06, 20:22
                    Anekk, admin pewnie sam sikał w majty ze śmiechu, jak czytał dialog pyskatej
                    pary, wątek wisiał ponad tydzień a Bachus z wypiekami na twarzy czekał na cd,
                    bo ani mu się widziało kasować:):) teraz świętego udaje:):)
              • paulka25 Re: Dr. Rogowski 14.05.06, 03:47
                Naprawde w to wierzysz? Nie sadze zeby osoby bylo nie bylo "publiczne" praly
                brudy na dostepnym dla kazdego forum. Sadze raczej ze byli to jacys znajomi owej
                pary, ktorzy troche sie zagalopowali.
    • Gość: afi Re: Dr. Rogowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:37
      I tak właśnie rodzi się plotka, potwarz, oszczerstwo. Smutne i żenujące.
    • Gość: stabilo Re: Dr. Rogowski IP: 85.195.123.* 13.05.06, 19:47
      Nie czytali " Moralności Pani Dulskiej" hehe,w serialu on wygląda jak saska
      pierdoła w portach od garniaka, a tutaj...rola trochę odmienna, ją to chciałbym
      też zobaczyć. klasyczna modliszka. Normalnie tydzień brechtu:D
    • Gość: prosze A OTO TEN WĄTEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:17
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=40245258&v=2&s=0
      • Gość: stokrotka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:19

z lekka obcięty :)
        • amina77 Re: :) 15.05.06, 11:16
          taa..... z lekka:)) najlepszego nie ma
    • selua2 Re: :) 13.05.06, 23:08
      jestem zażenowana tym, jak rozwinął się zapoczątkowany przeze mnie wątek. Jest
      mi wstyd za tych zabierających głos, których bawi oczernianie osób drugich i
      dowartościowywanie się ich kosztem. Zastanówcie się nad sobą ludzie! Czy wasze
      życie naprawdę jest tak puste i beznadziejne, że musicie żywić się pikantnymi
      szczegółami i nierzadko plotkami na temat innych osób?!
      • anekk2 Re: :) 13.05.06, 23:25
        Nikt nikogo nie oczernia, wątek był- czytali wszyscy.Ktoś ich zmusił, aby tu
        przyszli i wywlekali swoje brudy ? Chyba nie, zatem każdy ma prawo do
        skomentowania ich zachowania, jak urządzli tu Big Brothera na forum. Więc co tu
        piszesz o oczernianiu ??
        • selua2 Re: :) 13.05.06, 23:54
          Na początek zastanów się nad swoim postępowaniem w życiu i poddaj się
          samokrytyce.Dopiero później głośno oceniaj ludzi, o których nie masz zielonego
          pojęcia. To, że są osobami publicznymi nie oznacza, że mamy prawo wieszać na
          nich psy z każdego powodu.Mamy prawo jedynie oceniać ich publiczną działalność,
          nigdy nie prywatną. Są tak samo ludźmi jak my i nie są pozbawieni słabości, wad
          czy złych skłonności. Nie odgrywajmy się na nich za własne niepowodzenia. Nie
          dokonujmy ostracyzmu!
    • Gość: Julka Re: :) IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:19
      Tamten wątek był moim wątkiem i też mnie wkurzyło to że zszedł na inny temat.
      • Gość: kajko Re: :) IP: *.crowley.pl 15.05.06, 07:54
        zwisa mi, kim jest prywatnie aktor, nie interesują mnie ploty i zawistne
        ex-narzeczone. rogowski jest w porzo.
    • Gość: katka Re: Dr. Rogowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:53
      własnie powtórka leci, obleśny ten dr Rogowski, niech się Marysia za Kotowicza
      bierze, a Rogowskiego kopnie w zad.
      • Gość: kalinka Re: Dr. Rogowski IP: 212.69.68.* 16.05.06, 19:54
        Rogowski jest super! I złego słowa nie dam o nim powiedzieć!:) Ma coś takiego w
        tych swoich oczach! Mrrrrr...:) Niby smutne, ale wciąż jednak usmiechnięte.
        Uspakajają mnie:)
        • julki1 Re: Dr. Rogowski 17.05.06, 21:37
          MI SIE NIE PODOBA. uszy ma odstajace i skrzeczacy głos...wole KoTowicza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka