selua2 12.05.06, 11:01 Bardzo mnie cieszy, że mogę częściej widywać doktora w serialu. Nie wiem czemu , ale spodobała mi się ta postać i mam nadzieję, że będzie się fajnie rozwijać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Dr. Rogowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:02 Tak, jest super, a jaki aktor przystojny, mrauuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: Dr. Rogowski IP: 217.11.140.* 12.05.06, 12:51 Noooo:-)))nmie też się podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moskwianka Re: Dr. Rogowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:39 a nazywa sie ten aktor Robert Mo... Mi... Ma... no przypomnijcie mi, hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: Dr. Rogowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:09 Mo...może za jakieś 100 odcinków bzyknie wreszcie Ma...Marysię;))) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Dr. Rogowski 12.05.06, 21:40 W przeliczeniu na czas antenowy to będzie gdzieś koło grudnia. Cóż, na wszystko co fajne długo się czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stabilo Re: Dr. Rogowski IP: 85.195.123.* 13.05.06, 12:03 Aktor grający tę postać i jego była narzeczona zaszczycili niedawno nasze forum. Pary,którewiduję u Drzyzgi nie umywają się do tego duetu:)Takiego prania wspólnych brudów i wypominania wzajemnie grzechów dawno nie czytałem.Kabaret za darmo:):) Teraz jak tego faceta ujrzałem w serialu, pękałem ze śmiechu:D Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Dr. Rogowski 13.05.06, 20:07 Wątek zmierza w niebezpieczną stronę. To doskonały temat dla trolli, więc proszę o powstrzymanie się od komentarzy na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: Dr. Rogowski 13.05.06, 20:13 Trzeba było wcześniej zainteresowanym nie prać tu brudów i nie wywlekać intymnych spraw, to nie byłoby wtedy i teraz komentarzy. Aktorzy są cały czas wystawiani na widok publiczny i każdy ma prawo do krytyki ich zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stabilo Re: Dr. Rogowski IP: 85.195.123.* 13.05.06, 20:22 Anekk, admin pewnie sam sikał w majty ze śmiechu, jak czytał dialog pyskatej pary, wątek wisiał ponad tydzień a Bachus z wypiekami na twarzy czekał na cd, bo ani mu się widziało kasować:):) teraz świętego udaje:):) Odpowiedz Link Zgłoś
paulka25 Re: Dr. Rogowski 14.05.06, 03:47 Naprawde w to wierzysz? Nie sadze zeby osoby bylo nie bylo "publiczne" praly brudy na dostepnym dla kazdego forum. Sadze raczej ze byli to jacys znajomi owej pary, ktorzy troche sie zagalopowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: Dr. Rogowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:37 I tak właśnie rodzi się plotka, potwarz, oszczerstwo. Smutne i żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stabilo Re: Dr. Rogowski IP: 85.195.123.* 13.05.06, 19:47 Nie czytali " Moralności Pani Dulskiej" hehe,w serialu on wygląda jak saska pierdoła w portach od garniaka, a tutaj...rola trochę odmienna, ją to chciałbym też zobaczyć. klasyczna modliszka. Normalnie tydzień brechtu:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosze A OTO TEN WĄTEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=40245258&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 22:19 z lekka obcięty :) Odpowiedz Link Zgłoś
selua2 Re: :) 13.05.06, 23:08 jestem zażenowana tym, jak rozwinął się zapoczątkowany przeze mnie wątek. Jest mi wstyd za tych zabierających głos, których bawi oczernianie osób drugich i dowartościowywanie się ich kosztem. Zastanówcie się nad sobą ludzie! Czy wasze życie naprawdę jest tak puste i beznadziejne, że musicie żywić się pikantnymi szczegółami i nierzadko plotkami na temat innych osób?! Odpowiedz Link Zgłoś
anekk2 Re: :) 13.05.06, 23:25 Nikt nikogo nie oczernia, wątek był- czytali wszyscy.Ktoś ich zmusił, aby tu przyszli i wywlekali swoje brudy ? Chyba nie, zatem każdy ma prawo do skomentowania ich zachowania, jak urządzli tu Big Brothera na forum. Więc co tu piszesz o oczernianiu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
selua2 Re: :) 13.05.06, 23:54 Na początek zastanów się nad swoim postępowaniem w życiu i poddaj się samokrytyce.Dopiero później głośno oceniaj ludzi, o których nie masz zielonego pojęcia. To, że są osobami publicznymi nie oznacza, że mamy prawo wieszać na nich psy z każdego powodu.Mamy prawo jedynie oceniać ich publiczną działalność, nigdy nie prywatną. Są tak samo ludźmi jak my i nie są pozbawieni słabości, wad czy złych skłonności. Nie odgrywajmy się na nich za własne niepowodzenia. Nie dokonujmy ostracyzmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: :) IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:19 Tamten wątek był moim wątkiem i też mnie wkurzyło to że zszedł na inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajko Re: :) IP: *.crowley.pl 15.05.06, 07:54 zwisa mi, kim jest prywatnie aktor, nie interesują mnie ploty i zawistne ex-narzeczone. rogowski jest w porzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katka Re: Dr. Rogowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 16:53 własnie powtórka leci, obleśny ten dr Rogowski, niech się Marysia za Kotowicza bierze, a Rogowskiego kopnie w zad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: Dr. Rogowski IP: 212.69.68.* 16.05.06, 19:54 Rogowski jest super! I złego słowa nie dam o nim powiedzieć!:) Ma coś takiego w tych swoich oczach! Mrrrrr...:) Niby smutne, ale wciąż jednak usmiechnięte. Uspakajają mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
julki1 Re: Dr. Rogowski 17.05.06, 21:37 MI SIE NIE PODOBA. uszy ma odstajace i skrzeczacy głos...wole KoTowicza Odpowiedz Link Zgłoś