Gość: asiunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:44 Widzieliście dzisiejszą imprezę? Jak wrażenia z grzecznej Kimberly na parkiecie :D ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Tańce w Modzie... 12.05.06, 17:48 ja widzialam! jak z lat 80tych. niezle sie usmialam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: Tańce w Modzie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.06, 18:12 Sidzej fajnie tańczył, całkiem sympatyczna z nich para - Kimberli mogłaby dać sobie wreszcie spokój z nudziarzem Rickiem Odpowiedz Link Zgłoś
ewengarda Re: Tańce w Modzie... 12.05.06, 20:47 Zgadzam sie z mamuska, ze Kimberli moglaby wreszcie skonczyc temat dupowatego Roka - ale w swietle dzisiejszych wydarzen miedzy nim a Amber, wszystko wskazuje, ze Sidzej, mimo ze tanczy jak Travolta, nie przymierzajac, nie ma szaqns, biedaczek. Taniec mnie rozwialil - a dodatkowo stroj Sidzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: Tańce w Modzie... 12.05.06, 22:52 A co się dzieje między nim a Amber??:) Mam w domu malowanie i nie ma dostępu do Mody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjr_nemo Re: Tańce w Modzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:54 "i will survive" to chyba przebój w innych klubach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Tańce w Modzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 15:15 To był przykład zasady panującej w filmach amerykańskich: "jeśli zaczniesz tańczyc na ulicy okazuje sie ze wszyscy znaja krok" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tańce w Modzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 18:44 Dzisiaj znowu były- super węzyk na przykład... a potem specjalny występ szalonej Kimberly i Sidźej-Travolty :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
titu_titu Re: Tańce w Modzie... 16.05.06, 07:50 Kimberli jest śliczna, ale tańczy jak kij od szczotki. A w ogóle może ktoś mi zrelacjonuje, jak doszło do zdemaskowania Amber? Chodzi mi o fakt ukrywania wątpliwego ojcostwa Ricka. Jak rzuciłam okiem na ekran, to wszyscy Foresterowie już o tym wiedzieli i wieszali psy na Amber a ona tonęła we łzach. Jak się upewnili, że Bruk miała rację i uwierzyli jej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deil Re: Tańce w Modzie... IP: *.icpnet.pl 16.05.06, 08:32 Brooke poszla do hotelu rozmowic sie z raymondem. Oczywiscie nic jej nie powiedzial i uciekl bo sie spieszyl na samolot. Ale Brooke wychodzac spotkala pokojowke, ktora podkochiwala sie w raymondzie i pamietala ze w dniu jej urodzin raymond sie zabawial tu cala noc z jedna blondynka. Brooke zaswiecila zdjeciem i kobita potwierdzila ze to Amber. Pozniej Brooke skonfrontowala Amber i mala pekla - wyznala swoj niecny postepek wobec zszokowanego Ricka i swiecie oburzonej krolowej Stephanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś