Gość: pinus IP: *.ghnet.pl 17.05.06, 09:21 bardzo mi sie podoba, a jak Wam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monka Re: Kuba w MJM IP: *.pl.cement.lafarge.com / 217.153.30.* 17.05.06, 09:49 niezłe ciacho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lauryn Re: Kuba w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 10:31 Kuba jest super, mam nadzieje,ze Mucha z nim bedzie albo chociaz szybko zakoncza watek Jerzego. Bleee to jest obrzydliwie nieestetyczne:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo a mi sie Madzia-Jerzy podoba... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 11:57 > albo chociaz szybko > zakoncza watek Jerzego. Bleee to jest obrzydliwie nieestetyczne:/ a mi sie wątek Madzia-Jerzy podoba, chociaz podejrzewam ze Mucha zrobiła jakies zastrzezenie, bo cos mało "bliskie" są te ich kontakty, jakies takie kolezenskie raczej, pewnie nie chciała zeby pokazywano ich bardziej intymnie. Przeciez tam nawet głupie pocałunki nie wchodzą w gre! a niby barabara miedzy nimi sie odbylo. Odpowiedz Link Zgłoś
agies2000 Re: Kuba w MJM 17.05.06, 13:38 Chyba gral Kostka w "Klanie",kolege Oli ze studiow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Kuba w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:53 > Chyba gral Kostka w "Klanie",kolege Oli ze studiow. A ja jakos nie kojarze tego Kostka. Mozecie przypomniec w jakich okolicznosciach sie pokazał? szczerze mowiac pogubiłam sie w tych kolegach/adoratorach Olenki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Kuba w MJM 17.05.06, 23:04 Kostek był kolegą Oli z uczelni. Podobała mu się Ola, ale w końcu Lubiczówna była wtedy zaręczona, więc w ogóle nie brała go pod uwagę. Natomiast jej koleżance (Idze?), z którą cały czas łaziła po uczelni, Kostek bardzo się podobał i poprosiła Olę o pomoc w zaprzyjaźnieniu się z nim. Ten ją jednak ignorował i skakał cały czas przy Olce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: Kuba w MJM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:39 aaa, juz chyba czaje. tylko jakos nie zapadł mi wtedy w pamięci jako taki przystojniaczek. w ogole mi nie zapadł ;) dzieki wielkie za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASIO Re: Kuba w MJM IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 17.05.06, 13:43 A niewiecie kogo on gral w Klanie? bo podobno tam gral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASIO Re: Kuba w MJM IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 17.05.06, 13:46 Ale gafa chyba sie lekko spoznilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina ...ma fatalny glos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 00:01 > bardzo mi sie podoba, a jak Wam? tez mi sie baardzo podoba, tylko niestety on ma fatalny glos! juz ktorys odcinek probuje sie do tego jego glosu przekonac i nie moge. tak wiec aby nie psuc sobie wrazen estetycznych moge na niego jedynie patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś