Gość: karzon IP: 62.141.219.* 17.05.06, 23:37 Kto ogladal i jakia macie opinie na temat obu wersji serialu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pani_dj Re: Queer As Folk UK USA IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 23:41 nie jest zly to serial. tzn widzialam tylko troche i tylko wersji usa. czasem troche przesadzony, czasem mnie wkurza ta mamuska obiwszona wszelkiego rodzaju przypinkami etc. podoba mis ie watek brian-justin. a i tak wole the l word ;) niedoczekane czasy kiedyby telewizja polska pokazala taki serial. ech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karzon Re: Queer As Folk UK USA IP: 62.141.219.* 17.05.06, 23:56 Mamuska jest zabawna juz ja widze w TVP na ekranie choc pewnie doczekamy sie tego serialu na TVN ja jestem optymista:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Queer As Folk UK USA IP: *.chello.pl 18.05.06, 00:00 z tego co wiem to TVN posiada prawa do tego serialu juz od dluzszego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: Queer As Folk UK USA 23.05.06, 16:13 Pierwszy sezon "QAF" nadaje niemiecka stacja Pro 7 w nocy z poniedziałku na wtorek o 0.05, a we wtorek 30 maja rusza w tej stacji "The L World" i to o dziwo o 22.15!! Które serial wolicie? Przyznam,że po obejrzeniu kliku odcinków "QAF" nie dziwię się, że nawet w liberalnym Deutchlandzie nadawany jest on po północy, niektóre sceny bardzo śmiałe! A jakie jest "The L World"? Odpowiedz Link Zgłoś