Gość: agent C. IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 08:54 W końcu! Miejmy nadzieje że z jakims sensownym tłumaczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noc_kairu Re: Twin Peaks na TVP2 od 2 lipca 14.06.06, 14:55 Mam nadzieję ,że to prawda. Teraz gdy nie ma nowych odcinków Lost ,to będzie mój zdecydowany numer1. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Twin Peaks na TVP2 od 2 lipca 14.06.06, 16:02 o nie koszmar z dzieciństwa powraca:( ta muzyka do tej pory przyprawia mnie o dreszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Twin Peaks na TVP2 od 2 lipca IP: *.rybnet.pl 14.06.06, 17:08 to super, bo jescze nigdy nie widzialam tego serialu a bardzo chce zobaczyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martincool Re: Twin Peaks na TVP2 od 2 lipca 14.06.06, 23:26 Mam nadzieję że to wiarygodna informacja! Już szukam czystych kaset wideo bo mam zagrać całość nagrać. Ostatni raz leciał na Polsacie tak ok. 1998 roku. Dobrze że wraca. To również mój koszmar z dzieciństwa: muzyka, sceny z pojawiającym się koniem na środku pokoju, przerażające odbicie twarzy BOBa w lustrze... Rany boskie, wtedy to aż oczy zamykałem. Niesamowity klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Radujesz moje serce:DDDD IP: *.eranet.pl 15.06.06, 00:12 Kiedy lecialo to w Polsce po raz pierwszy, bylam za mloda,zeby to ogladac. Kiedy lecialo to po raz drugi, nie mialam Polsatu. Mam tylko nadzieje, ze teraz nie beda tego puszczac w godzinach pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
martyna101 Wow ale sie ciesze:) 15.06.06, 14:35 niedawno sciagnelam wszystko z netu ale chetnie obejrze jeszcze raz:) Odpowiedz Link Zgłoś
piegucha Re: Twin Peaks na TVP2 od 2 lipca 17.06.06, 15:18 a będzie ktoś nagrywał na dvd? wyjeżdzam na wakacje i wracam dopiero 10 sierpnia, a nie ma mi kto nagrać :( bardzo chciałabym zobaczyć, a video nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś