09.10.10, 11:24
jestem smutek. mam taki problem przed wakacjami zakochałam się w takim chłopaku, a w
wakacje zaczęłam z nim gadać na gg(dzięki moim przyjaciółkom które nie mogły patrzeć
jak się męcze) do tej pory go kocham, ale już z nim nie piszę bo mam wrażenie że mnie nie
lubi. pisze do mojej przyjaciółki i w tedy rozmowa się klei, a jak ze mną to muszę od niego
wręcz wymuszać odpowiedzi. on jest na prawdę super, jesteśmy bardzo podobni i ja nie
wiem co mam dalej robić sad ratujcie...
Obserwuj wątek
    • tinn Re: ratunku 09.10.10, 13:53
      nic, przejdzie Ci.
      • smutek Re: ratunku 09.10.10, 19:39
        nie przejdzie. już go sobie wybijam z głowy pół roku i tylko bardziek mi zależy sad
        • julka_th Re: ratunku 09.10.10, 19:41
          napisz mu czy pisze z tobą z litości czy na serio cie lubi i chce z tobą pisać
    • shewerewolf Jaaaa...... 09.10.10, 19:46
      ...pieeeerdziele. Ludzi na świecie toczą się wojny, ludzie głodują, a wy macie
      takie problemy!sciana
    • pretty_girl Re: ratunku 09.10.10, 20:57
      ignoruj go i nie zwracaj na niego uwagi. Jeśli będzie cie lubił powinien zagadać do ciebie co
      sie stało
    • chocolatex Re: ratunku 09.10.10, 20:59
      Jeżeli chłopak nie okazuje chęci by z tobą rozmawiać to odpuść sobie. Takie
      zachowanie drugiej osoby można wyczuć. Jeśli ty tak myślisz to nie pisz do niego
      i zapomnij.
      • smutek Re: ratunku 13.10.10, 19:30
        dzięki. ale już wszystko ok. miałam chwilowego doła i wydawało mi się że on mnie nie lubi.
        a potem mi wysłał ;* i już między nami ok ;]
    • magduusia Jak mamy Ci pomóc?! Grożąc, że ma Cię lubić?! 13.10.10, 19:32

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka