Dodaj do ulubionych

MnS - Bruk i Stefa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:09
miałam spora przerwę w oglądaniu MnS i trochę sie pogubiłam.
Tak właściwie to co jest między nimi :) ?
Bruk ma dzieci z mężem Stefy, pięknie opiekuje się wnukiem swojego męża. A
przed chwilą wyczytałam, że Stefa poprowadzi Bruk do ołtarza!
Obserwuj wątek
    • aniatko Re: MnS - Bruk i Stefa 15.06.06, 23:50
      W tym serialu wszystko jest możliwe :)
    • Gość: kirsan Re: MnS - Bruk i Stefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:53
      Brooke poluje teraz na Thorne'a i wszystko wskazuje na to, że polowanie
      zakończy się sukcesem, mimo, że Thorne miał jeszcze niedawno zamiar wyjść znowu
      za Macy. Dzieci Brooke i Eryka mają już po osiemnaście lat. Ich Syn wyszedł za
      niejaką Amber Moore i mają małego synka, który tak naprawdę nie jest ich synem,
      ale to bardziej skomplikowana historia. Brooke nienawidzi Amber, ale Stefa
      akceptowała ją do pewnego czasu, i to właśnie ją poprowadziła do ołtarza. Ridge
      jest teraz znowu z Taylor, która ma mu niebawem urodzić bliźniaki.
      • Gość: Sardi Re: MnS - Bruk i Stefa IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:19
        ... po czym Tejlor zemrze na gruźlicę, ale jak się później okarze wcale nie
        zemrze tylko zapadnie w śpiączkę, jednak Rydż ją pochowa, a ona potem
        ożyje... :D
        • Gość: kirsan Re: MnS - Bruk i Stefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 11:09
          Nie, to nie tak. Taylor zemrze i zostanie pochowana w zupełnie innych
          okolicznościach. Gruźlicę jakoś przeżyje.
          • Gość: sardi Re: MnS - Bruk i Stefa IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:24
            A to pardon - coś mi się pomielało, no ale w takiej mnogości wątków to chyba
            miało prawo.. :P tak czy siak Tejlor zemrze, ale ożyje :)
            • Gość: kirsan Re: MnS - Bruk i Stefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:46
              Jeśli macie ochotę zobaczyć, jak doszło do śmierci Taylor, zapraszam do
              obejrzenia sceny z Mody na sukces. Scena pochodzi z odcinka wyemitowanego w
              telewizji kanadyjskiej (swoją drogą, ciekawe kiedy u nas to pokażą) i jest
              naprawdę wstrząsająca. Znajdziecie ją pod tym adresem: youtube.com/watch?
              v=vKMlRlAwPe8&search=sheila%20shoots%20Taylor
            • Gość: kirsan Re: MnS - Bruk i Stefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 15:46
              youtube.com/watch?v=vKMlRlAwPe8&search=sheila%20shoots%20Taylor
              podaje adres jescze raz :)
              • paul_ina Re: MnS - Bruk i Stefa 16.06.06, 22:13
                Dzięki za link. Rzeczywiście poruszające.
              • mariola.plotkara prosze o wiecej tak dramatycznych linków!!!!! 17.06.06, 12:26
                moda jest super:D
    • paul_ina Re: MnS - Bruk i Stefa 16.06.06, 22:22
      youtube.com/watch?v=LMQA-9SRf2k&search=TAYLOR%20FORRESTER%20IS%20ALIVE
      A tu proszę znajdują Taylor :)
      • paul_ina Re: MnS - Bruk i Stefa 16.06.06, 22:30
        youtube.com/watch?v=OevLEy0LHos&search=Eric%20is%20Horrified
        A tu proszę...
        • Gość: kirsan Re: MnS - Bruk i Stefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.06, 01:05
          Na miejscu Eryka też byłbym wstrząśnięty. Mam tylko nadzieję, że nigdy nie
          zobaczę odcinka, w którym okazuje się, że Eryk jest ojcem Brooke. To by już
          było lekkie przegięcie ze strony scenarzystów. Chyba przyznacie mi rację.
          • mariola.plotkara Re: MnS - Bruk i Stefa 17.06.06, 12:23
            a kogo całuje Rydż?domyslam sie jednak po reakcji eryka że nie powinni sie całowac;)
            • paul_ina Re: MnS - Bruk i Stefa 17.06.06, 12:36
              Całuje małą Bridget! Która wprawdzie urosła, ale on był po kolei: jej ojcem, przyjacielem matki, bratem. Potem okazało się, że żadnym z powyższych naprawdę nie był, ale to i tak wstrząsające dla Erica: przyrodnie rodzeństwo, jego dzieci się całują.
    • Gość: ala Re: MnS - Bruk i Stefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 22:43
      o wielkie dzięki :)
      a gdyby tak w jakimś kinie wpadli na pomysł, żeby wyświetlić maraton MnS???
      wspaniale by było :)) obejrzeć od poczatku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka