Gość: ``` IP: *.telpol.net.pl 21.06.06, 14:55 czy przypadkiem mieszkanie studentow i tych ich nowych sasiadow nie powinny byc lustranym odbiciem, miszkam w bloku i tak tu zwykle bywa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: mjm miszkanie studentow IP: 193.59.95.* 21.06.06, 15:04 Dlaczego? U mnie w klatce są 3 mieszkania na piętrze- każde inne. Poza tym zawsze mogli zrobić remont. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: mjm miszkanie studentow IP: 193.151.48.* 21.06.06, 18:11 U mnie to samo. Mieszkam w bloku i trzy mieszkania na jednym pietrze są zupełnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: mjm miszkanie studentow 25.06.06, 14:51 Autor wątku ma sporo racji. Miezkanie jest chyba "zrobione" w studio i zupełnie bez sensu. Nieproporcjonalnie wielkie pomieszczenia, zwłaszcza przedpokój, ale też ogromna kuchnia, za to malutki salon. Do tego salon, jak wynika z układu tego "mieszknia", leży zdaje się w miejscu, w którym na prawdziwej Łowickiej jest.... klatka schodowa. Ale może się głupio czepiam .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: mjm miszkanie studentow IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 18:40 no czepiasz się.oni chyba robili remont więc mogli inaczej porobic sciany i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: mjm miszkanie studentow 26.06.06, 16:19 Gość portalu: julka napisał(a): > no czepiasz się.oni chyba robili remont więc mogli inaczej porobic sciany i > takie tam. Ja tam bym ścian w starym budownictwie przestawiać nie próbowała, przynajmniej nie tak, jak stoją teraz w mieszkaniu rodzeństwa ;) Ale może sie jednak czepiam. Obaczym na jesieni. Jeśli za oknami będzie widać w tle podwórko i ulicę - znaczy mieszkanie prawdziwe. Kiedy pokazują wnętrze prawdziwego mieszkania Madzi, Piotrka, Kingi i Kuby, to widać w tle ludzi idacych ulicą, przejeżdżajace autobusy (trudno żeby nie było widać, w końcu mieszkanie jest na parterze. Ale jeśli w oknach będa stale zasłonięte żaluzje - znaczy przypuszczalnie mieszkanie zrobione jest w studio. Bo przypominam sobie, że kiedy Marzena i Kuba spoglądali na podwórko, to nie pokazywano ich na tle okna, za którym powinno widnieć rzeczone podwórko, tylko kamera patrzyła "ich" oczami. Odpowiedz Link Zgłoś