Gość: Andy Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! IP: *.chello.pl 23.06.06, 16:58 ostro dziś było :] najbardziej podobało mi się zwolnienie jak Brooke dostała z pięści od Stefy, buehehe... szkoda mi Brooke... biedaczka popadnie teraz w alkoholizm :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 23.06.06, 17:01 Stefce na maksa odbiło, serio uderzyła Bruk pięscią? bo jakoś przegapiłam ten moment.. spróbujcie się znależć w skórze Bruk - wali do Waszych drzwi wściekła kobieta, do tego dwa razy potężniejsza.. brrr Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 23.06.06, 17:02 i czy Bruk serio popadnie w alkoholizm? bo Mejsi ma ponoć popaść.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! IP: *.chello.pl 23.06.06, 17:20 Macy przeciez już jest alkoholiczką :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamuszon Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 23.06.06, 17:27 no tak, jest ale niepijącą - faktycznie mało precyzyjnie się wyraziłam, bo przecież alkoholikiem jest się do konca zycia Odpowiedz Link Zgłoś
szopi.marko Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 23.06.06, 18:08 eee mnie sie podobała Stefani zmoczona i pałająca nienawiścią oczami, ustami i czymkolwiek było można;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 24.06.06, 10:15 hi hi ale Stefa ma przyłozenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
komunikatywny Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 24.06.06, 11:38 Kolejny odcinek Mody dziś o 16:30. Już mam przygotowany popcorn i wygodne siedzenie. Z przyjemnością sobie zobacze jak Stefcia się pastwi dalej nad Brooke. Odpowiedz Link Zgłoś
dice6 Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 24.06.06, 21:17 powiedzmy sobie szczerze - bruk zasluzyla na to. szkoda ze tylko tak to sie skonczylo. ale zobaczcie jaka ta bruk jest, nic do niej nie dotarlo, nadal uwodzi torna... brooke you bitch! Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 25.06.06, 14:54 Rany!! ten serial naprawdę ktoś ogląda? w szoku jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! IP: *.chello.pl 25.06.06, 15:02 ok. 3 mln, a czasem nawet wyniki oglądalności wskazują na 4 milionową oglądalność. prawdę mówiąc też jestem z lekka zaskoczony że aż tyle ludu fascynuje się losami Forresterów :] Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 25.06.06, 15:03 Ja go niestety nie oglądam, bo w biurze nie mam telewizora, ale za to czytam :D www.cbs.com/daytime/bb/updates/daily/2000/20001007.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! IP: *.chello.pl 25.06.06, 15:45 mam pytanie- te odcinki, które teraz lecą to są z którego roku? z 199... czy już późniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! IP: *.chello.pl 25.06.06, 16:13 początek sierpnia 1999. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! IP: *.chello.pl 25.06.06, 16:21 Dziękuję za odpowiedź :) no to opóźnienie dosyć duże Podziwiam tych którzy to oglądają od początku i śledzą cały czas Co za wytwałość :) ja to raz na kilka miesięcy oglądne, chyba, że trafię na jakiś ciekawy wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 25.06.06, 16:54 Raczej nic nie traczisz, zobaczysz jeden odcinek na 100 i juz wiesz o co chodzi ;). Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Uduś zdzirę Stephanie!!! 25.06.06, 21:20 no i co dalej? Stefka miała spać całą noc, a widać, że tabletki na nią podziałały gorzej, bo sie przebudziła :) Odpowiedz Link Zgłoś
dice6 uwaga spolier 25.06.06, 22:44 a dalej to zdzira bruk nadal bedzie uwodzic torna, on niby nie bedzie chcial ale jakos nie bedzie mogl sie oprzec i zostanie w jej pokoju a stefka zobaczy to wszystko przez uchylone drzwi i tak sie wscieknie ze chwyci za noz kuchenny i rzuci sie na bruk, a wtedy torn, panstwo pozwola ze zacytuje "grabs Stephanie's wrist and tries to bring her back to her senses" potem jeszcze bruk bedzie chciala zadzonic 911 ale torn ja powstrzyma. a po calej akcji stefa bedzie myslala ze to jej sie snilo hihi source : www.cbs.com/daytime/bb/updates/daily/1999/19990814.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Małe pytanko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:52 Ostanio chorowałam, siedziałam w domu i się "wciągnęłam" słuchajcie powiedzcie mi, czy się wyda, że to dziecko, to nie dziecko Rika? I co wtedy się stanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Małe pytanko IP: *.chello.pl 28.06.06, 18:41 oczywiście że się wyda. Rick się wscieknie i się rozwiedzie z Amber. wróci też chyba ojciec tego dziecka. co dalej? nie pamietam niestety :) Odpowiedz Link Zgłoś