Dodaj do ulubionych

36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na to?!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:07
Pani Kożuchowska ma 36 lat i gra w MJM 25- letnią(góra) Hankę Mostowiak. Moim
zdaniem troszkę już widać,że coś tu nie gra, bo ta aktorka mimo wysiłków
oświetleniowców i charakteryzatorki jednak pokazuje nam twarz dużo starszej
kobiety. Ma worki pod oczami, duże bruzdy nosowe,zmarszczki i zmęczoną
twarz... Może już czas przerzucić się na role dojrzalszych kobiet?
Oczywiście ciągle jest b.zgrabna- ale to typ "z tyłu liceum z przodu muzeum"
Obserwuj wątek
    • Gość: dorotka Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:26
      no faktycznie- widziałam ją na ulicy- niby wszystko gra, fajne ciuszki ale
      buziek już nie ten...
      • dona.a Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 28.06.06, 12:32
        no to niech scenarzyści martwią się co z tym "fantem" zrobić, bo teraz będzie
        już coraz gorzej. Może np. Hanka zafunduje sobie "nieudaną" operację
        plastyczną, która zamiast ją odmłodzić doda jej te kilka brakujących lat, ma
        ktoś jeszcze jakiś pomysł?
        • lilith76 Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 28.06.06, 12:36
          dotknie ją wielka tragedia życiowa, która postarzeje ją w jedną noc ;)
          • Gość: smerfowa Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 12:41
            to dobry pomysł, lilith, bo naprawdę na ekranie mocno "zgrzyta" jak podstarzała
            aktorka żyje problemami młodej dziewczyny... dobrze,że ją chociaż matką
            uczynili bo to ją trochę postarza i uwiarygodnia!!!
            • nchyb Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 28.06.06, 13:38
              > bo naprawdę na ekranie mocno "zgrzyta" jak podstarzała
              >
              > aktorka żyje problemami młodej dziewczyny...

to w takim razie Pestka z Jandą w roli głównej zgrzyta, oj zgrzyta...
              Inna rzecz, że dla mnie zawsze filmowo zgrzytała...
              • Gość: anka kowalska Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:39
                pewnie ,że zgrzytała Janda- ale ona grała kobietę po 40-tce a nie 25-latkę 9
                tylko książkowy pierwowzór miał 25 lat)
                • nchyb Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 29.06.06, 19:38
                  no właśnie! i dlatego zgrzytało. Zachowania podyktowane uczuciem, normalne u
                  młodziutkiej kobiety, u dojrzałej stały się żenujące...
              • lilith76 Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 28.06.06, 15:43
                > to w takim razie Pestka z Jandą w roli głównej zgrzyta, oj zgrzyta...
                > Inna rzecz, że dla mnie zawsze filmowo zgrzytała...

w tym celu scenariusz przerobiono (nie tylko w tym punkcie) - bohaterka filmowa
                miała 40 lat, a książkowa 25 lat.
                ale fakt - zgrzytało mi to przeraźliwie.
    • wzorowy.uczen Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 28.06.06, 12:55
      ciekawe,że ona nie ma poczucia obciachu, bo faktycznie- wiele osób sądzi,że to
      zbyt infantylna rola dla- bądź co bądź- całkiem zdolnej aktorki. to ciągłe
      strojenie minek... Pani Małgosi- prosimy wydorośleć
      • Gość: dirgone Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 13:01
        Średnio sledzę mjm,więc zabiło mnie to, ze ona w serialu jest młodsza ode mnie!
        Mam 26 i jak patrzę na nią, to raczej nie widze w niej równolatki.
        • lilith76 Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 28.06.06, 13:05
          ja nie oglądam mjm i była zdziwiona tym wątkiem, bo wydawało mi się, że ta
          postać jest już po trzydziestce. dobrze więc, że nie oglądam :)
          • Gość: smerfowa Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 13:16
            nie, ona tam gra młodą dziewczynę . pamiętam jak 7 lat temu w MjM rzekomo
            ogólniak dopiero skończyła ( chyba,że wieczorowyha ha ha),więc wychodzi na
            to ,że na maksa ma 25 a nawet 24 lata!!!
            Smieszne jest też to ,że jej mąż ( kuszyński czy jak mu tam) ma naprawdę( w
            realu znaczy ) ledwo trzydziechę a więc jest od niej 6 lat młodszy i to też
            niestety widać. Matka z synkiem można powiedzieć...
            • lilith76 Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 28.06.06, 13:24
              kiedyś w serialach amerykańskich nastolatki były grane przez aktorki przed
              trzydziestką. widocznie ciągle jeszcze jesteśmy na tym etapie.
            • pipi43 Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 28.06.06, 19:09
              Jeżeli 7 lat temu skończyła ogólniak, to musi mieć minimum 26 lat (19+7), a nie
              jak piszesz 25 a nawet 24 lata...
              • Gość: smerfowa Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:35
                w sumie 26 czy 24 lata to niewieka różnica- ale nawet 26 a 36- już spora. Poza
                tym sama dokładnie nie pamiętam czy MjM ma 6 czy 7 lat...
    • Gość: mrowisko Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 13:23
      a ona tak w gazetach opowiada jakich to kosmetyków nie używa- i co? efekt słaby
      raczej- bo kasia bujakiwicz w tym samym wieku a cudna i apetyczna
    • Gość: tak tak A Anna Korcz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:51
      A co powiedzieć o Annie Korcz, która też ma 36 lat a w Na wspólnej gra 50-latkę-
      i , niestety, na tyle właśnie wygląda (mimo niewątpliwej urody)...
      • Gość: gwidon Re: A Anna Korcz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:41
        Anna Korcz to rocznik `68! Czyli ma 38 lat, ale rzeczywiscie wyglada
        powazniej...
        • Gość: desks Re: A Anna Korcz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:40
          a ta fryzjerka Ewa grana przez Gawrylukową ma ponad 40 co ze starym dziadem
          Romanem jest zamężna. I Gawrylukowa wygląda na ponad 40, chociaż ma dopiero 36
          a wygląda na zużytą 45. Niezadbaną znaczy
    • Gość: niecierpek Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.agh.edu.pl 28.06.06, 15:57
      Przecież w pierwszych odcinkach Hanka udawała, że już skończyła studia, więc
      musiała mieć co najmniej 23-24 lata. Teraz postać w serialu ma zatem ok. 30.
      Kożuchowska dobrze się trzyma i z powidzeniem może grać 30-latkę. Wydaje mi się
      też, że od początku było powiedziane, że jest starsza od Marka. Tak więc, jak na
      moje oko, nic tu nie zgrzyta.
      • Gość: gracja Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 16:19
        ona udawała, że skończył studia ale tak naprawdę było powiedziane,że ma 20
        lat!!! Zresztą niedawno była w moim mieście ze spektaklem i widziałam ją aż 2
        razy ( bo raz w teatrze a raz w centrum na ulicy ) i moim zdaniem ona wygląda
        na więcej niż 30 lat. Dałabym jej 37- ma straszlwe zmarszczki pod oczami i
        ziemistą cerę. Znam Oczywiście ubiór robi swoje- (ona się dobrze i młodzieńczo
        ubiera) i włosy też ale na twarzy wygląda staro- ona ma taki wiedźmowaty typ
        urody ze zwisającym nosem!
        Olszówka i Ścibakówna są znacznie ładniejsze!! (też je widziałam)
        • piotr7777 Re: Kożuchowska ma 35 lat 28.06.06, 17:35
          ....a Hanka jakieś 5-7 mniej, zresztą nie dostałaby prawa do adopcji Natalki,
          gdyby była od niej starsza tylko o 16 lat. Minimalna różnica wieku między
          przysposobionmym a przysposabiającym wynosi 18 lat (maksymalna jakieś 35),
          chyba że są spokrewnieni lub gdy małżonek adoptuje dziecko drugiego małżonka.
          • Gość: ucho od... Re: Kożuchowska ma 35 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 17:38
            tu wszystko jest porąbane w tym serialu ale K- i tak za stara!!!!
    • Gość: hmmm chyba starszą gra IP: *.vx.pl / *.vx.pl 28.06.06, 18:42
      ale kto Wam powiedział, ze` ona ma 25 lat w serialu?? mnie się wydaje, ze gra
      dziewczynę na pewno starszą od Gośki,.. ona chyba jak Mateuysza rodziła to miala
      miec w serialu koło 25.. więc teraz chyab gra taką 28 latke..

Może ktoś znajdzie jakies dokładniejsze źródło i się dowie, jak to jest ;)))
    • Gość: melania Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: 80.51.222.* 29.06.06, 09:49
      w MjM od początku raziły mnie niedoróbki wiekowe. Starzy Mostowiakowie
      wyglądają raczej na dziadków, a nie rodziców Małgosi i Marka. Lucek ma dobrze
      po 70, więc wychodzi, że Małgosię, która obecnie ma ok. 23-24 lat miał po 50-
      tce. Pierwszym dzieckiem Barbary była Marysia. Na początku serialu była w
      ciąży i wtedy mówiło się o jej 40 latach.Z tego wychodzi, że kolejne dzieci
      porzychodziły na świat, gdy Barbara miała ok 40-tce.
      Zaznaczam, że do gry seniorów nie mam zastrzeżeń. Jako nieliczni w tym serialu
      grają naturalnie, wszak Lucek to Duńczyk.
      • Gość: /// Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:34
        Kożuchowska ma 35 lat, jeśli chcecie liczyć jej wiek, co do dnia...Oczywiście, kobieta 35-letnia to już zgrzybiała staruszka nad grobem i wcale nie powinna grać. Grać powinny lale przed dwudziestką. Piękne, aktorsko wyedukowane, inteligentne...A nie zawodowa aktorka po trzydziestce! Skandal!
        Ustąpić miejsca panom świata - młodym! Wszak po to miliony lat temu świat został stworzony - dla DZISIEJSZYCH dwudziesto- i dwudziestoparolatków...Starszych należałoby uśpić.

Jednego możecie być pewne: ani dziś, ani za kilka- czy kilkanaście lat wasze nazwiska nie będą nikomu znane, chyba, że narobicie afer kryminalnych...I też niekoniecznie, bo raczej tylko imiona i pierwsza litera nazwiska...

Zżera was bezinteresowna zawiść i ogólna nieżyczliwość. Dopatrzycie się każdej najdrobniejszej zmarszczki, labo piega...Nie zapomnijcie za kilka lat dopatrywać się ich w lustrze! A będziecie miały ich więcej niż obgadywane aktorki, bo żółć wyłazi na twarz szybciutko!

• Gość: Mika Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: 83.19.95.* 29.06.06, 11:54
          hehe dobry komentarz, choc osobiście nie przepadam za Kożuchowską to ostatanie
          komentarz bardzo mi się spodobał ŚWIĘTA RACJA ///// ;-)
          • Gość: O..k Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:05
            Też się zgadzam! Zazdrość - straszna rzecz...
            Postuka jedna z druga w klawiaturę (twarz napięta albo wykrzywiona paskudnym uśmieszkiem) i już jej się robi lepiej. Odpowietrza się. Takie malutkie lekarstwo na to, że on nie dzwoni, nie oświadcza się, na za krótkie nogi, kilogramy, brak kasy, brak klasy i brak rozumu.
            • Gość: // li Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:09
              LOL uwielbiam te darmowe seanse psychoanalizy na forum :)))
              • Gość: dział męski Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:52
                Gość portalu: // li napisał(a):

> LOL uwielbiam te darmowe seanse psychoanalizy na forum :)))

To korzystaj, korzystaj...Na fachowe cię nie stać.
                • Gość: // li Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:53
                  gó.. wiesz.
        • lilith76 Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 29.06.06, 12:22
          > Kożuchowska ma 35 lat, jeśli chcecie liczyć jej wiek, co do
          dnia...Oczywiście,
          > kobieta 35-letnia to już zgrzybiała staruszka nad grobem i wcale nie powinna
          gr
          > ać. Grać powinny lale przed dwudziestką. Piękne, aktorsko wyedukowane,
          intelige
          > ntne...A nie zawodowa aktorka po trzydziestce! Skandal!

jakbyś uważnie przeczytał/a wątek, to wiedział(a)byś, że nikt nie przegania z
          ekranu aktorek powyżej trzydziestki. niech tylko grają kobiety zbliżone do
          siebie wiekiem. a to, że polskie scenariusze rzadko przewidują takowe role, to
          akurat nie internautów wina...
          • Gość: dział męski Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:50
            lilith76 napisała:

> jakbyś uważnie przeczytał/a wątek, to wiedział(a)byś, że nikt nie przegania z
            > ekranu aktorek powyżej trzydziestki. niech tylko grają kobiety zbliżone do
            > siebie wiekiem. a to, że polskie scenariusze rzadko przewidują takowe role, to
            > akurat nie internautów wina...
            >

No pewnie, że nie przegania. Bo nie może. Ktoś taki jak ty może przegonić najwyżej muchę z parapetu.
            Sama masz już trzydziestkę, teraz pooooleecii! Już więdniesz.

Zaglądamy czasem w pracy na to forum, żeby się pośmiać. Przeróżne pokemony płci żeńskiej oceniają urodę, wiek, tuszę aktorek. Pewnie nasze koleżanki też.
            :)))))))))) :)))))))))) :))))))))) :)))))))))

Na ulicy ludzie obejrzą się za Kożuchowską, Korcz, Gawryluk, nie za wami.

Krytykujcie, plujcie, możecie zielenieć - te panie grają i będą grały. Nie będziecie decydować co i gdzie, na szczęście.

• lilith76 Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 29.06.06, 13:55
              jak widzę analfabetyzm wtórny, nieumiejętność czytania tekstu ze zrozumieniem
              nie przeszkadza w pracy w biurze...
              • Gość: sea Re:do lilith IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 11:05
                ZAZDROŚĆ. Nie podobasz się sobie?
            • Gość: smerfowa Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:10
              Zapewniam cię grubasie z nadwagą olbrzymią ,że za mną się oglądają- i to za
              sprawą mojej urody a nie wątpliwej kariery aktorskiej.
              Wracaj do roboty palancie i sio z mojego forum, dziadku borowy bimbrem
              popędzany !!! Sio trolu!!!
              • Gość: dział męski Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:15
                Gość portalu: smerfowa napisał(a):

> Zapewniam cię grubasie z nadwagą olbrzymią ,że za mną się oglądają- i to za
                > sprawą mojej urody a nie wątpliwej kariery aktorskiej.
                > Wracaj do roboty palancie i sio z mojego forum, dziadku borowy bimbrem
                > popędzany !!! Sio trolu!!!

O, wkurzyła się panna... Coś tam zabolało. Słoma z butów zawsze wylezie.

I żaden z nas nie ma nadwagi, zapewniamy cię. :)))))))))))
                • lilith76 Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na 29.06.06, 14:19
                  to sugeruję aby dział męski - skoro już ma wakacje i nie trzeba odrabiać
                  lekcji - poszedł pograc w piłkę, albo pojeździć na rowerach.
                • iwles skąd wiesz, że żaden nie ma nadwagi ? 29.06.06, 14:25
                  Az tak dobrze znasz osobiście wszystkich facetów z forum???
                  Czyżbyś był jednym z tych znienawidzonych przez min. Wierzejskiego ?
                  ;P
                • Gość: smerfowa Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:45
                  Przewietrz lepiej swoje wiejskie biuro- bo coś się spociłeś i fetor
                  nieprzyjemny ciało twe wydaje,a serce z niezdrowego podniecenia mocniej bije(
                  może tak do kardiologa)...
                  A po pracy do "działu męskiego" w większym mieście jechać radzę i świeże, numer
                  większe ubranie nabyć, bo w tym chodzisz bez pranka już 3 miechy i się ciut
                  przetarło i jedzie.
                  A teraz spadaj na wieki i WARA od DZIEWCZYN z forum!!!
              • Gość: ????? Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 14:50
                Gość portalu: smerfowa napisał(a):

> Wracaj do roboty palancie i sio z mojego forum, dziadku borowy bimbrem
                > popędzany !!! Sio trolu!!!

Twojego forum??? Co to znaczy "twoje forum"?

• Gość: smerfowa Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:46
          Jest tak jak pisze lilith nam nie chodzi o to,że 35 latka to zgrzybiała babcia
          nad grobem- po prostu już nie wygląda na 25 lat i cześć (ma dobre ciuchy,
          figurę, ładne włosy- ale twarz starszej kobiety). Jest też trochę mało
          wiarygodna w tej roli kobity ze wsi co to kremu celia używa, matki dzieciom,
          bo sama o ile mi wiadomo ich nie posiada a o kremach przez nią używanych od lat
          można czytać w prasie kolorowej ( i kosztują mały majątek).
          I mogę to stwierdzić, bo mimo 25 lat już mam dziecko, szczęśliwą rodzinę,
          szczupłą sylwetkę i liczne koleżanki. Więc nie jestem sfrustrowana.
          Po prostu uważam,że to zabawne na jakiej podstawie obsadza się postaci...
      • Gość: wojtek Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:51
        Jurny Lucek, ha ha
    • galaxian1 Egzamin z życia 29.06.06, 13:03
      W serialu Egzamin z życia - wszyscy "nastolatkowie", ktorzy dopiero co robili
      maturę - maja po 25-35 lat. I to niestety widać zarówno po wygladzie, jak i po
      zachowaniu (te sztuczne dialogi).
      • Gość: smerfowa Re: Egzamin z życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:50
        i tu się muszę zgodzić- szczególnie mnie bawi modelka Dominika- żadna poważna
        warszawska agencja modelek by jej w swe szeregi raczej nie przyjeła, kobieta
        wygląda dosyć poważnie jak na 19 lat ( podobnie jej koleżanki " z przeszłością"
        imienia nie pamiętam!)
        • Gość: dona Re: Egzamin z życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:46
          dopisuję się do krytycznych uwag nt. wieku maturzystów z "Egzaminu z życia",
          mnie też to raziło od początku. Młodzież pcha się do aktorstwa drzwiami i
          oknami, sądzę, że te kilka zdolnych osób dałoby sie wybrać z rzeszy amatorów.
          Chyba, że realizatorzy trafiali na samych "Mroczków" i sobie odpuścili,szkoda
          by było położyć taki fajny scenariusz
          • Gość: fikus Re: Egzamin z życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 19:53
            w Beverly Hils też występowali o 10 lat starsi licealiści...
            • Gość: Daniel Re: Egzamin z życia IP: *.aster.pl 29.06.06, 21:04
              A ile BH mialo odcinkow ?
              Na poczatku byli nastolatkami, ale czas mija i dorosli.
              A w Egzaminie - od pierwszego odcinka nastonatkow graja 30latkowie.
          • lilith76 Re: Egzamin z życia 30.06.06, 15:09
            studenci szkoły teatralnej mają zakaz grania w filmach, więc jest deficyt
            dobrych (teoretycznie) aktorek w wieku 19-24 lata. w tym przedziale wieku grają
            tylko "naturszczyki".
            • Gość: Daniel Re: Egzamin z życia IP: *.aster.pl 30.06.06, 22:17
              No i lepiej zatrudnic 30-latka do roli 16 latka.
              Wogole tego nie widac :) hehehe
    • Gość: Gbb Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.06.06, 15:59
      Kolejny post z cyklu: "Ale jej zazdroszczę...". A to sławna pani z TV ma krzywe
      nogi, inna pani z TV ma duża pupę, jeszcze inna uprzykrzający ludziom życie
      śmiech. Ta jest głupia a tamta jest blondynką. Słodkie...

Drogie dziewczęta. Albo macie ok. 30 lat i chciałybyście wyglądać jak te
      nieustannie przez was krytykowane kobiety albo jesteście młodsze i krew was
      zalewa, że facet marzy o trzydziestosześcioletniej kobiecie a nie o
      dwudziestopięciolatce.
      • Gość: kraciasta Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 18:43
        A mnie np. żadna krew nie zalewa ani nikomu nie zazdroszczę, ale myślę, że tu
        jest sporo racji na tym forum. A wynika to z faktu,że w Polsce jest 5 znanych
        aktorek na krzyż, może nawet mnieji i one są obsadzane we wszystkim, bo panom
        od castingu nie chce się szukać i ryzykować. A przecież na pewno szkoły
        aktorskie kończy co roku mnóstwo fajnych dziewczyn.

Ps a co do p. Kożuchowskiej to bardzo mnie drażni jej sztucznie trzpiotowaty i
        dziecinny głos w MjM ale do wyglądu nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam
        kraciasta
      • Gość: // li Re: 36-letnia Kożuchowska gra 25-latkę- co wy na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:20
        Mnie krew zalewa, że Kożuch* rzuciła (?) tego fotografa, co jej świetne zdjęcia
        cykał. Już potem takich fotek nie miała. I taka piekna nie była :)
        • Gość: rolka 28-letni narzeczony Kożuchowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:19
          To fotograf ją rzucił, żenić nijak się nie chciał... Ale teraz ma nowego
          chłoptasia - lat 28- czyli 7-8 lat młodszego!!!
    • Gość: .. nie cierpię kozuchowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:39
      nie cierpię Kożuchowskiej blee brzydkie to i niespecjalnie rozgarnięte a to
      hasło"matka boska kozyuchowska"jak najbardziej pasuje jest nieźle
      pier...beznadziejnie gra do tego najgorzej w MJM
      • Gość: lol Re: nie cierpię kozuchowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 16:14
        faktycznie, zachowuje się jak służebnica ojca Rydzyka. I szpetna jest- jakaś
        taka wymokła, wyblakła
        • dona.a Re: nie cierpię kozuchowskiej 30.06.06, 22:10
          styliści "Tańca z gwiazdami" zrobią z niej cudo podobnie jak np. z Joanny
          Jabłczyńskiej, która wg mnie nigdy nie wyglądała tak korzystnie jak właśnie w
          Tańcu z gwiazdami. Minusem jest to, że uczestnicy tego programu mocno chudną, i
          o ile dla większości uczestników jest to dodatkowy bonus to dla M.
          Kożuchowskiej wprost przeciwnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka