anulenka7 19.07.06, 17:13 praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,67764,3489369.html Mnie Rysio z Klanu po prostu osłabia - nie dość, że cholernie nudny i drętwy to Grażynka nie moze się przy nim rozwijać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caprice83 Re: Ciężka dola serialowej kobiety pracującej 20.07.06, 08:19 A mnie denerwuje wypowiedź że to kobiety chcą takie rzeczy oglądać bo dobrze się z tym czuja gdyz same są w takiej sytuacji. To ja się pytam, po co jest ta telewizja? Czy nie po to by pokazać że taka postawa wobec kobiet - zmuszanie jej do bycia w domu, dzieci, dzieci i tylko dzieci, brak innych zainteresowań niz sprzątanie - jest ZŁA! Telewizja powinna promować nowe wzorce, wzorce związków partnerskich, gdzie kobieta i mężczyzna to partnerzy, razem dbający o dom i dzieci. Gdzie kobieta może rozwijać się intelektualnie i zawodowo! Z tego własnie powodu nie oglądam tych idiotycznych seriali, za wyjatkiem NW, w który wciągnęła mnie mama;) Co nie przeszkadza mi sądzić że bardzo wiele sytuacji w których przedstawione sa kobiety jest po prostu do kitu;) pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: widać tendencyjny charakter 21.07.06, 18:59 ...artykułu - w "Na dobre" koieta faktycznie nie była ordynatorem, ale wyłącznie kobiety pełniły funkcję dyrekotra administracyjnego w Leśnej Górze. Odpowiedz Link Zgłoś