Gość: agnieszka.kos1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:48 powiedziała mi wczoraj o tym koleżanka..... w gazetach nic nie ma... podobno zmarła niecały tydzeń po męzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elmo Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje IP: *.spray.net.pl 26.07.06, 13:58 Bzdura, nic o tym nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka.kos1 Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:12 mam nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
lalalab Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje 26.07.06, 15:25 a skąd koleżanka ma takie wiadomości? żarty sobie robisz? Nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje 26.07.06, 15:23 Plotka! Pewnie powstała właśnie po śmierci męża p.Lipowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje 26.07.06, 20:58 Przepraszam, że głupio zapytam: a to jej mąż zmarł? Kiedy? Jakoś nie wiem o tym nic a to przecież znany aktor też. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje 27.07.06, 11:49 www.filmpolski.pl/fp/index.php/11710 Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje 27.07.06, 13:49 Nie wiedziałam... Bardzo przykre, szczególnie dla p. Teresy:((( A taki był o nich świetny artykuł w majowej Claudii, jak się poznali, pobrali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:20 Taka sama prawda jak to że Franz miał strzelać do papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:34 www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=32507 Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje 28.07.06, 12:04 Mąż Pani Teresy zmarł na 1 dzień przed urodzinami żony....... Odpowiedz Link Zgłoś
masara25 Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje 28.07.06, 15:25 A co sugerujesz ,że mógł poczekać? Nie rozumiem co za róznica 1 dzień czy miesiąc po.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryzyko Długiego, szczęśliwego życia, p. Tereso IP: *.chello.pl 28.07.06, 15:33 Jedno jest pewne, osoba, którą za życia "uśmiercono", będzie długo żyć, w pełnym zdrowiu. I tego Pani życzę, p. Tereso z całego serca. Proszę także przyjąć wyrazy szczerego współczucia z powodu utraty kogoś tak bardzo Pani bliskiego, ukochanego... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje 30.07.06, 02:22 Szkoda, że nie rozumiesz jaka to różnica ........... Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: podobno Teresa Lipowska nie żyje 31.07.06, 09:53 Myślę, że żadna różnica. W stracie ukochanej osoby najtragiczniejsza jest sama strata. To, że stało się to przed urodzinami myslę, że nie robi osieroconej osobie różnicy. Myślisz, że mniej by cierpiała, gdyby to było innego dnia? Odpowiedz Link Zgłoś