Gość: Balbinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 17:31 Popłakałam sie przy tej scenie :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jelena86 Re: EzŻ - Damięcki żyje 15.10.06, 18:36 E tam, Bartek ma przechlapane, a Ty nad Damięckim płaczesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dj Re: EzŻ - Damięcki żyje IP: *.acn.waw.pl 15.10.06, 21:02 BARDZO prosze o streszcznie odcinka.. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: EzŻ - Damięcki żyje 15.10.06, 22:08 msz marie i tatiane, ze michal zginal w czasie bombardowania. nastepnego dnia okazalo sie, ze jednak zyje - msz dostalo nagranie od jakiegos dziennikarza, na ktorym byl michal. bartek doszedl do wniosku, ze kocha magde, ale kiedy chcial powiadomic o tym fakcie diane, diana powiadomila go, ze jest w ciazy. magda jest zakochana i rozpacza. bartek jest zakochany i nieszczesliwy u boku narzeczonej w ciazy. diana jest baaardzo szczesliwa i nieswiadoma niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
grawol Re: EzŻ - Damięcki żyje 15.10.06, 21:02 Btw, czyje pomięte zdjęcie Damięcki tak czule całował? Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: EzŻ - Damięcki żyje 16.10.06, 14:27 zdaje sie że tatiany, tak wywnioskowałam z kontekstu, bo sek wczesniej ona oglądała jego paszport i tam było jedynei zdjecie mamy Odpowiedz Link Zgłoś
iza481 Zdjęcie 16.10.06, 22:51 Oj, a mnie się wydawało, że Dominiki, chociaż to jakoś mało logiczne. Ale kto wie, jakie rozwinięcie akcji szykują nam scenarzyści? Hej, niech odezwie się ktoś kto zdążył zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
tola79 Re: Zdjęcie 17.10.06, 12:51 A według mnie Tatiany, te żółte kwiaty w tle, była taka scena Odpowiedz Link Zgłoś