blisark 11.11.06, 22:34 ach ci Anglicy...boki zrywać. Uwielbiam angielskie seriale komediowe, ten też jest śmieszny:-)(przynajmniej takie mam wrażenia po pierwszym odcinku, zobaczymy co będzie później) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Techincy Magicy:-) 12.11.06, 00:18 strasznie chcialem zobaczyc, ale niestety nakladal mi sie z Wojna państwa Rose na tv4, a video niestety zdechlo. no i technikow widzialem tylko maly kawalek podczas reklam. Zapowiada sie niezle :) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Techincy Magicy:-) 12.11.06, 12:45 ja zobaczyłam w programie że jest jakis brytyjski serial komediowy (które uwielbiam) jak już było po nim no i strasznie jestem ciekawa co to będzie więc musze za tydzień pilnować bo jest chyba tylko 6 odcinków(?) __________________________ "...I saw you`re crying at the discoteque..." Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Techincy Magicy:-) 12.11.06, 20:47 Pierwszy odcinek -niezły, całkiem niezły! :) Faktycznie typowy humor brytyjski. Obejrzałam przypadkowo,ale na kolejny już czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Techincy Magicy:-) 13.11.06, 12:47 Do obejrzenia zachęciła mnie "Telewizyjna". Serial zapowiada się ciekawie. A najgorsze jest to, że pierwszym zdaniem jakie wypowiada mój facet, czy firmowy IT, gdy mam jakieś problemy z kompem jest... No jakie??? "Włącz i wyłącz"... I kurde, pomaga! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Techincy Magicy:-) 13.11.06, 12:55 W sobotę od 20.00 do północy miałem wieczór komediowy. Najpierw niespodziewanie niezły "Był sobie chłopiec", potem właśnie owi znakomici "Technicy" a następnie kilka pod rząd odcinków rewelacyjnej "Małej Brytanii" na BBC Prime:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
etykieta.zastepcza raczej "wyłącz i włącz" :-) 13.11.06, 14:08 jak zrobisz "włącz i wyłącz" to na pewno nie zadziała. Dostarczenie prądu do urządzenia (czyli - włączenie) podziała na nie ożywczo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: raczej "wyłącz i włącz" :-) 13.11.06, 14:23 No cóż, chyba popełniłam coś w stylu autokawału o blondynce ;) Odpowiedz Link Zgłoś