GoĹÄ: Zuza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:01 Czy Sydney i Vaugn wrócą do siebie w 3 serii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariwederczi Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 12.01.07, 21:24 A trzeci sezon to ten z brakiem pamięci i blondynką? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 08:54 To ten sezon, kiedy Syd brakuje 2 lata w życiorysie, a Vaugn się ożenił (z blondynką właśnie). Ciekawi mnie,czy Syd i Vaugn wrócą do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 13.01.07, 09:04 Chyba trudno jest "wrócić do siebie", jeśli on ma żonę, a ona ma tak "rozjechane" życie. Zresztą miłość między nimi będzie trudna, w jednym z odcinków Sydney wbije Vaughnowi... zresztą, sama zobacz (bo nie jestem pewny, czy dobrze pamiętam). :) Odpowiedz Link Zgłoś
lena81 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 13.01.07, 17:59 Naprawde chcesz wiedziec???ja jestem po wszystkich seriach wiec jakby co to pytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zuza Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:52 Chcę. Lepiej mi się będzie oglądało (choć to może dla niektórych dziwne) Odpowiedz Link Zgłoś
lena81 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 13.01.07, 19:06 W takim razie OK:)Tak beda razem oczywiscie jego beznadziejna zona zniknie z pola widzenia ale nie powiem ci jak bo to juz trzeba obejrzec samemu:)milego ogladannie i pamietaj ze sezon 3 jest najslabszym z calej serii:) Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 22.01.07, 14:59 Mam pytanie. Wróci mama Sydney? Bo mimo wszystko bardzo ją lubiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
lena81 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 22.01.07, 15:23 Wroci i niezle namiesza:)nie jest to raczej typowa "matka polka":) Odpowiedz Link Zgłoś
lestat25 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 25.01.07, 11:26 To fajnie. Oj nie chyba nie chciałbym wiedzieć co by zrobiła gdyby jej dziecko zapomniało o dniui matki.:) Odpowiedz Link Zgłoś