Dodaj do ulubionych

ALIAS - Agentka o stu twarzach.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 21:01
Czy Sydney i Vaugn wrócą do siebie w 3 serii?
Obserwuj wątek
    • ariwederczi Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 12.01.07, 21:24
      A trzeci sezon to ten z brakiem pamięci i blondynką? ;)
      • Gość: Zuza Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 08:54
        To ten sezon, kiedy Syd brakuje 2 lata w życiorysie, a Vaugn się ożenił (z
        blondynką właśnie). Ciekawi mnie,czy Syd i Vaugn wrócą do siebie?
        • ariwederczi Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 13.01.07, 09:04
          Chyba trudno jest "wrócić do siebie", jeśli on ma żonę, a ona ma
          tak "rozjechane" życie. Zresztą miłość między nimi będzie trudna, w jednym z
          odcinków Sydney wbije Vaughnowi... zresztą, sama zobacz (bo nie jestem pewny,
          czy dobrze pamiętam). :)
          • lena81 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 13.01.07, 17:59
            Naprawde chcesz wiedziec???ja jestem po wszystkich seriach wiec jakby co to pytaj:)
            • Gość: Zuza Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:52
              Chcę. Lepiej mi się będzie oglądało (choć to może dla niektórych dziwne)
              • lena81 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 13.01.07, 19:06
                W takim razie OK:)Tak beda razem oczywiscie jego beznadziejna zona zniknie z
                pola widzenia ale nie powiem ci jak bo to juz trzeba obejrzec samemu:)milego
                ogladannie i pamietaj ze sezon 3 jest najslabszym z calej serii:)
                • lestat25 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 22.01.07, 14:59
                  Mam pytanie. Wróci mama Sydney? Bo mimo wszystko bardzo ją lubiłem.
                  • lena81 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 22.01.07, 15:23
                    Wroci i niezle namiesza:)nie jest to raczej typowa "matka polka":)
                    • lestat25 Re: ALIAS - Agentka o stu twarzach. 25.01.07, 11:26
                      To fajnie. Oj nie chyba nie chciałbym wiedzieć co by zrobiła gdyby jej dziecko
                      zapomniało o dniui matki.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka