dgrzechu 11.02.07, 15:56 jaki mozg podpisal Claire jako Libby :-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dozobaczenia.pl Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 15:58 Nawet szesc sezonow to zdecydowanie za dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 21:08 jak patrzę na fantazję scenarzystów, to ten serial może trwać wieczność jak np. Moda ba sukces ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
thamiel Serial jest nudny jak przegotowany kalafior 11.02.07, 16:13 Coraz więcej tajemnic, coraz mniej wiadomo, coraz bardziej oglądamy z przyzwyczajenia. A ogólnie nuda z ekranu i brak reakcji kogokolwiek na wyspie na fioletowe niebo (patrz finish sezonu II). Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Serial jest nudny jak przegotowany kalafior 11.02.07, 16:14 a mówili ,że sezonów ma być maksimum pięć ,a całość zakończą filmem.Ciekawe na ile sezonów planują Prison Break? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Serial jest nudny jak przegotowany kalafior IP: *.merinet.pl 11.02.07, 17:57 Mam nadzieje, ze Prison Break skonczy sie na II sezonie. Teraz w USA lecial 16 odcinek II sezonu i mimo, ze serial jest naprawde super, powinien moim zdaniem zblizac sie ku koncowi, bo pojawienie sie kolejnego sezonu z nowymi przygodami moze okazac sie juz naciagane. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Serial jest nudny jak przegotowany kalafior 11.02.07, 18:36 Słyszałam, że trzeci ma być. ja PB nie ogladam, ale jak usłyszałam, ze bedzie trzeci sezon filmu o ucieczce z wiezienia, to spadałam ze smiechu pod krzesło. Ciekawe, czy bedą z tego samego wiezienia uciekali, czy nowi im znajdą... pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Serial jest nudny jak przegotowany kalafior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 19:05 Claire była od początku w filmie. Nie od drugiej serii jak twierdzi autor :/ Odpowiedz Link Zgłoś
olbergiusz <a href="http://lost01.blog.onet.pl/" target="_blank">lost01.b 11.02.07, 16:17 Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
drdr2 ignorant 11.02.07, 16:19 nie obcy tylko inni (others) Ana już dawno nie żyje Claire to nie Libby. Autor mechanicznie przekopiował zdjęcia do zapowiedzi 2 serii nie zadając sobie trudu by poprawić podpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
insultdog Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 16:23 akurat o roi liczb wiadomo bardzo duzo - wystarczy poznac informacje plynace z trwajacej w zeszlym roku internetowej gry (cos w tym rodzaju) "the lost experience". dzieki nerdom z wiki mozna bez wysilku dowiedziec sie co podczas niej zostalo ujawnione...wg. mnie duzo wiecej niz podczas dwoch sezonow razem wzietych (zakladajac, ze scenarzysci nie chca nas wykolowac) Odpowiedz Link Zgłoś
jjjnjankowski Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 17:29 No ale o co chodzi bo nie ogladam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelincia Re: Coraz więcej tajemnic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:12 nio tak , dobre spostrzezenie ;p ja chce 3 serie w tvp 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fetebe Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 18:36 coraz gorzej, a zaczęło się tak dobrze :/ nie wiem czy to przez Prison Break, ale nei czekałem jak kiedyś na kolejne odcinki Losta. A jak już obejrzałem po kilkumiesięcznej przerwie s03e07... no cóż, trudno powiedzieć że się rozczarowałem , bo można się było tego spodziewać ale imho WIEJE NUDĄ niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch4ron jakich "Obcych?" IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 18:21 "innych"!! jak się oczymś pisze to trzeba coś o tym wiedzieć :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerem Jak zwykle w tyle. IP: *.acn.waw.pl 11.02.07, 19:49 To jest naprawde żałosne ile trzeba czekać na kolejne odc. W zeszły czwartek była premiera 7 odc. a dzisiaj na AXN dopiero premiera 3 serii. Polecam artykul z bierzacego numeru POLITYKI. Niestety polska telewizja nie nadąża za nowościami. Prison Break dopiero teraz a już ponad połowa drugiego sezonu w stanach. Ja należe do grona oglądających seriale w necie bo z telewizją to nigdy nie wiadomo. A tak wiekszy komfort, moge cos jeszcze raz obejrzec i bez dubu. Bogatszy wybór i same nowości np. Heroes - hit tego sezonu - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: David Oglądać czy nie oglądać ? IP: *.promax.media.pl 11.02.07, 20:46 Kto lubi niekończące się seriale będzie oglądał i będzie zadowolony. Co do zagadek to racja - jest ich coraz więcej, jednak zastanawiam sie czy twórcy się w tym wszystkim sami nie pogubią i czy nie dojdzie do jakiegoś rodzaju "klapy". Osobiście uważam że serial powinien się zakończyć po 2 sezonie, a najlepiej już po pierwszym. Wtedy byłby to zapewne serial z klasą. Osobiście oglądnąłem Lost do 2 sezonu. Trzeciego nie oglądne bo nudne się to wszystko zrobiło i są dużo ciekawsze seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
gal100 Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 21:02 Inni a nie Obcy. Jak facet nie ogląda serialu to po co o nim pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
jackass_1 Czy możecie mi wyjaśnić... 11.02.07, 21:33 Czy może mi jakaś dobra dusza wyjaśnić, na czym polega "fenomen" seriali Lost i Prison Break? To znaczy, co się Wam w nich podoba i co odróżnia je od innych seriali? Interesuję się nieco filmem jako takim, więc próbowałam obejrzeć kilka odcinków Zagubionych, ale albo powinnam po prostu omijać seriale i koncentrować się jak dotychczas na produkcjach kinowych, albo coś mi umknęło. Pytanie nie jest podszyte ironią - autentycznie chciałabym się dowiedzieć, co widzowie cenią w tych serialach. Odpowiedz Link Zgłoś