Dodaj do ulubionych

Coraz więcej tajemnic

11.02.07, 15:56
jaki mozg podpisal Claire jako Libby :-/
Obserwuj wątek
    • dozobaczenia.pl Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 15:58
      Nawet szesc sezonow to zdecydowanie za dlugo.
      • kszynka Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 21:08
        jak patrzę na fantazję scenarzystów, to ten serial może trwać wieczność jak np.
        Moda ba sukces ;-)
    • thamiel Serial jest nudny jak przegotowany kalafior 11.02.07, 16:13
      Coraz więcej tajemnic, coraz mniej wiadomo, coraz bardziej oglądamy z
      przyzwyczajenia. A ogólnie nuda z ekranu i brak reakcji kogokolwiek na wyspie na
      fioletowe niebo (patrz finish sezonu II).
      • simply_z Re: Serial jest nudny jak przegotowany kalafior 11.02.07, 16:14
        a mówili ,że sezonów ma być maksimum pięć ,a całość zakończą filmem.Ciekawe na
        ile sezonów planują Prison Break?
        • Gość: maxi Re: Serial jest nudny jak przegotowany kalafior IP: *.merinet.pl 11.02.07, 17:57
          Mam nadzieje, ze Prison Break skonczy sie na II sezonie. Teraz w USA lecial 16
          odcinek II sezonu i mimo, ze serial jest naprawde super, powinien moim zdaniem
          zblizac sie ku koncowi, bo pojawienie sie kolejnego sezonu z nowymi przygodami
          moze okazac sie juz naciagane.
          • kanna Re: Serial jest nudny jak przegotowany kalafior 11.02.07, 18:36
            Słyszałam, że trzeci ma być. ja PB nie ogladam, ale jak usłyszałam, ze bedzie
            trzeci sezon filmu o ucieczce z wiezienia, to spadałam ze smiechu pod krzesło.
            Ciekawe, czy bedą z tego samego wiezienia uciekali, czy nowi im znajdą...

pozd. Ania
            • Gość: ja Re: Serial jest nudny jak przegotowany kalafior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 19:05
              Claire była od początku w filmie. Nie od drugiej serii jak twierdzi autor :/
    • olbergiusz <a href="http://lost01.blog.onet.pl/" target="_blank">lost01.b 11.02.07, 16:17
      Polecam:)
    • olbergiusz Fajny blog:) 11.02.07, 16:18
      lost01.blog.onet.pl/ - polecam
    • drdr2 ignorant 11.02.07, 16:19
      nie obcy tylko inni (others) Ana już dawno nie żyje Claire to nie Libby. Autor
      mechanicznie przekopiował zdjęcia do zapowiedzi 2 serii nie zadając sobie trudu
      by poprawić podpisy.
    • insultdog Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 16:23

akurat o roi liczb wiadomo bardzo duzo - wystarczy poznac informacje plynace z
      trwajacej w zeszlym roku internetowej gry (cos w tym rodzaju) "the lost
      experience". dzieki nerdom z wiki mozna bez wysilku dowiedziec sie co podczas
      niej zostalo ujawnione...wg. mnie duzo wiecej niz podczas dwoch sezonow razem
      wzietych (zakladajac, ze scenarzysci nie chca nas wykolowac)
      • jjjnjankowski Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 17:29
        No ale o co chodzi bo nie ogladam?
    • piotrek20074 Mózg 11.02.07, 16:46
      z GW. Czyli dno z żenadą.
    • Gość: ewelincia Re: Coraz więcej tajemnic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 17:12
      nio tak , dobre spostrzezenie ;p ja chce 3 serie w tvp 1
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • fetebe Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 18:36
        coraz gorzej, a zaczęło się tak dobrze :/ nie wiem czy to przez Prison Break,
        ale nei czekałem jak kiedyś na kolejne odcinki Losta. A jak już obejrzałem po
        kilkumiesięcznej przerwie s03e07... no cóż, trudno powiedzieć że się
        rozczarowałem , bo można się było tego spodziewać ale imho WIEJE NUDĄ niestety
    • Gość: ch4ron jakich "Obcych?" IP: *.toya.net.pl 11.02.07, 18:21
      "innych"!! jak się oczymś pisze to trzeba coś o tym wiedzieć :(
    • Gość: jerem Jak zwykle w tyle. IP: *.acn.waw.pl 11.02.07, 19:49
      To jest naprawde żałosne ile trzeba czekać na kolejne odc. W zeszły czwartek
      była premiera 7 odc. a dzisiaj na AXN dopiero premiera 3 serii. Polecam artykul
      z bierzacego numeru POLITYKI. Niestety polska telewizja nie nadąża za
      nowościami. Prison Break dopiero teraz a już ponad połowa drugiego sezonu w
      stanach. Ja należe do grona oglądających seriale w necie bo z telewizją to nigdy
      nie wiadomo. A tak wiekszy komfort, moge cos jeszcze raz obejrzec i bez dubu.
      Bogatszy wybór i same nowości np. Heroes - hit tego sezonu - polecam.
    • Gość: David Oglądać czy nie oglądać ? IP: *.promax.media.pl 11.02.07, 20:46
      Kto lubi niekończące się seriale będzie oglądał i będzie zadowolony. Co do
      zagadek to racja - jest ich coraz więcej, jednak zastanawiam sie czy twórcy się
      w tym wszystkim sami nie pogubią i czy nie dojdzie do jakiegoś rodzaju "klapy".
      Osobiście uważam że serial powinien się zakończyć po 2 sezonie, a najlepiej już
      po pierwszym. Wtedy byłby to zapewne serial z klasą. Osobiście oglądnąłem Lost
      do 2 sezonu. Trzeciego nie oglądne bo nudne się to wszystko zrobiło i są dużo
      ciekawsze seriale.
    • gal100 Re: Coraz więcej tajemnic 11.02.07, 21:02
      Inni a nie Obcy.
      Jak facet nie ogląda serialu to po co o nim pisze?
    • jackass_1 Czy możecie mi wyjaśnić... 11.02.07, 21:33
      Czy może mi jakaś dobra dusza wyjaśnić, na czym polega "fenomen" seriali Lost i
      Prison Break? To znaczy, co się Wam w nich podoba i co odróżnia je od innych
      seriali?

Interesuję się nieco filmem jako takim, więc próbowałam obejrzeć kilka odcinków
      Zagubionych, ale albo powinnam po prostu omijać seriale i koncentrować się jak
      dotychczas na produkcjach kinowych, albo coś mi umknęło.

Pytanie nie jest podszyte ironią - autentycznie chciałabym się dowiedzieć, co
      widzowie cenią w tych serialach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka