18.02.07, 17:09
Reklamy produktów w kolejnym serialu. Kto zgadnie kto i gdzie jadł dziś ten
produkt firmy Nestle?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja wiem Re: Miśkopty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 17:11
      NDiZ - Hania:))
      • shatmach Re: Miśkopty 18.02.07, 17:11
        Brawo :)
    • gwiazdka801 Re: Miśkopty 18.02.07, 17:38
      Tak i Pani doktor zamiast zdrowego pomidorka cieszy się, że córeczka na noc je
      ciasteczko:D:D
      • shatmach Re: Miśkopty 18.02.07, 17:58
        Scena ewidentnie powstała na potrzeby tej jednej reklamy. Hania nie chce jeść
        pomidorka, ale za to woli ciasteczko więc jest pokazane pudełko z produktem i
        koniec sceny.
        • Gość: mw Re: Miśkopty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 18:59
          Ale to są specjalne ciasteczka, kosztują ok. 10zł więc muszą być niezwykłe...
          No, niezbyt to wychowawcze. A potem jeszcze Hania idzie "spaciulkać", brrr...
        • Gość: mw Re: Miśkopty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 19:00
          To się nazywa "product placement", pełno tego typu reklam w polskich filmach
          typu "Tylko mnie kochaj".
          • Gość: Elmo Re: Miśkopty IP: *.spray.net.pl 18.02.07, 20:09
            No i co z tego, ze idzie "spaciulkac"? Lepiej, zeby poszla "kimac", "uciac
            komara", "przeniesc sie w objecia Morfeusza"?
            Ja tam bardzo lubie jak dzieci i rodzice maja swoj wlasny, maly sposob
            porozumiewania i wcale mnie on nie razi. W przeciwienstwie do niektorych.
            A Miskopty - coz, zwykle herbatniki, tyle, ze kosztuja 9 zl i napisane, ze dla
            maluchow. Nestle zaplacilo i produkt w filmie byl!
            • Gość: Koleś Re: Miśkopty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 10:15
              Marudzicie ludzie...oj marudzicie..
              Jakby obkleili to pudełko szarym papierem, to też byłoby wam, żle.
              Pamiętam, że jak w MJM obklejali znaczki pozwalające na identyfikację
              pojawiających się tam aut, to też było Wam nie tak bo Was to irytowało.
              Tak, niedobrze i tak niedobrze..no ludzie..naprawdę.!
              Marudzicie jak niedopieszczone baby.
              Tylko proszę nie odpisywać, że ciasteczka mogły leżeć na talerzyku...
              • shatmach Re: Miśkopty 19.02.07, 11:20
                Koleś spokojnie! Mogli postawić ciasteczka na talerzyku na przykład, a to była
                scena nakręcona tylko i wyłacznie zeby pokazać ten produkt. Przeciez kamera
                została skierowana specjalnie na to pudełko. Gdyby nie to, ze to reklama to
                mozna by taka scene nakrecic na tysiac sposobów. Szare pudełka czy zaklejane
                wtedy zbedne.
                • Gość: mw Re: Miśkopty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:46
                  ...i niepedagogiczne jest to, że mama dała Hani ciasteczka ZAMIAST kolacji.
    • Gość: jowita771 Re: Miśkopty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 17:59
      dopiero dzis oglądałam powtórkę, przesadzili troche, taka nachalna ta reklama,
      mogliby dyskretniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka