Dodaj do ulubionych

Promo do 2x20

06.03.07, 09:36
Za dwa tygodnie:
www.youtube.com/watch?v=P2gOSB5MnrA promo
www.youtube.com/watch?v=BC36ugYbIP8 Sneak
Michael znów ma łysą pałę. :P
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:00
      Jak to - za dwa tygodnie???
      Ja tradycyjnie nie oglądnę hihihi. Michaś znowu w krótkich włosach - miodzio ;P.
      • mendosita Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:03
        Ach, a ja się wciąż trzymam.
        Już tylko 2 odcinki zostały, więc tym bardziej się na złamię na sam koniec.
        Też wolę jak Misio jest ogolony na zapałkę- cały jego urok wtedy dopiero
        widać ;)
        • mmorawski Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:06
          3 odcinki zostały Kasiu. ;))
          Ania, po takim odcinku jak SC należy się dłuższa przerwa na regenerację układu
          nerwowego. ;) Fox o tym wie, więc jest przerwa. :) A ty obejrzałaś już? :)
          • aniuta75 Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:11
            Jeszcze nie oglądałam. Mąż w domu i się kamufluję hihihi. Więc dopiero
            wieczorem :(. Już przestępuję z nóżki na nóżkę - nie mogę się doczekać.
            • mendosita Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:16
              Ach, faktycznie, 3 odcinki. Tak właśnie wygląda moja matematyka ;)))
              Aniu, ja tam nie wiem, ale proponuję ze 3 meliski przed obejrzeniem. Bez tego
              zawał (prawie) murowany.
              • aniuta75 Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:18
                Jesoooo jeszcze bardziej nie mogę się doczekać :).
                • mendosita Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:19
                  I słusznie. Zwłaszcza uważnie słuchaj taśmy- szczękę będziesz zbierać z
                  podłogi :D
                  • mmorawski Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:30
                    Ja do teraz "siódemek" i "ósemek" szukam po kątach. :D Dobrze, że chociaż
                    siekacze się szybko odnalazły. :PPP
                    • mendosita Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:47
                      Ja już znalazłam wszystkie, bo oglądałam jeszcze przed 7, więc miałam dużo
                      czasu ;))
                      • mendosita Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:51
                        PS. Oświećcie mnie- jak się załącza sygnaturkę do nicka? Bo nie umiem tego
                        sobie poradzić :/
                        • quentiin Re: Promo do 2x20 07.03.07, 23:43
                          W ustawieniach swojego konta. Zakładka "Moje forum". Na dole jest sygnaturka.
                    • luczijka Re: Promo do 2x20 06.03.07, 10:53
                      mmorawski napisał:

> Ja do teraz "siódemek" i "ósemek" szukam po kątach. :D Dobrze, że chociaż
                      > siekacze się szybko odnalazły. :PPP

<ROTFL> Ja też muszę szukać swoich po kątach i w dodatku serce mi wali jak
                      oszalałe :D Boże co za odcinek!!!! :OOOOO Myślę że nawet te dwa tygodnie, to
                      może być za mało na pozbieranie się :DDD A promo nie obejrzę, jak zwykle
                      <hihihi>. Może gdyby były jakieś zdjęcia, to bym się skusiła głównie ze względu
                      na Michasia-łysolka, bo to jest to co tygryski lubią najbardziej ;DDD
                      • asiccaa Re: Promo do 2x20 06.03.07, 20:20
                        Na sneak peaku Mahone wygląda jakby cierpiał na jakąs paranoje:| <boisie>

A tak BTW ti odcinek 19 megaśny:) 2tygodnie... eh 2 tygodnie tragedia:/
                        • mmorawski Re: Promo do 2x20 06.03.07, 20:23
                          asiccaa napisała:
                          > Na sneak peaku Mahone wygląda jakby cierpiał na jakąs paranoje:| <boisie>

Ja też zaczynam się go bać. :| Zachowuje się jak psychol. :/ Chyba tableteczki
                          przestały działać. :]
                  • cytrynowe_pole Re: Promo do 2x20 07.03.07, 22:32
                    mendosita napisała:
                    > I słusznie. Zwłaszcza uważnie słuchaj taśmy- szczękę będziesz zbierać z
                    > podłogi :D

będę czepialska, ale z anatomicznego punktu widzenia szczęki nie mogłabyś
                    zbierać, raczej żuchwa jest tym co może nam" opaść" z wrażenia :D
                    co oczywiscie nie zmienia faktu, ze cokolwiek by to nie bylo, to opadnie na 100%
                    po wysluchaniu nagrania:D
                    • winnix Re: Promo do 2x20 08.03.07, 21:20
                      > będę czepialska, ale z anatomicznego punktu widzenia szczęki nie mogłabyś
                      > zbierać, raczej żuchwa jest tym co może nam" opaść" z wrażenia :D

ROTFL:))) Boskie :))) Jesteś może lekarzem/lekarką albo studentem/studentką
                      medycyny? Uwielbiam te zboczenia zawodowe:))))
                      • cytrynowe_pole Re: Promo do 2x20 08.03.07, 22:41
                        winnix napisała:
                        > ROTFL:))) Boskie :))) Jesteś może lekarzem/lekarką albo studentem/studentką
                        > medycyny? Uwielbiam te zboczenia zawodowe:))))
                        >
                        :)))) blisko :) Studiuję fizjoterapię, anatomia to najważniejszy przedmiot na I
                        roku, na szczęście już za mna, ale jak widać nie bez skutków ubocznych :D
    • aniuta75 Foty do 2x20 10.03.07, 18:57
      www.prisonbreak-online.com/gallery/displayimage.php?album=lastup&cat=57&pos=0
      • mmorawski Re: Foty do 2x20 10.03.07, 19:12
        Dziękowac Bogu, że zniknęła ta paskudna kurtka. :PP
        • magda.evie.zoe Re: Foty do 2x20 10.03.07, 20:01
          mmorawski napisał:

> Dziękowac Bogu, że zniknęła ta paskudna kurtka. :PP

a pojawiły się fajne dżinsy :-))))
          już czuję, że będzie mi się podobać ten odcinek!

na 3. zdjęciu Michael chyba płacze - on tak ładnie płacze ;-)
          • winnix Re: Foty do 2x20 11.03.07, 20:07
            > na 3. zdjęciu Michael chyba płacze - on tak ładnie płacze ;-)

Boże, nie, znowu...
      • aga1972 Re: Foty do 2x20 10.03.07, 19:44
        no fajne, ale chyba jakaś sprzeczka będzie pomiędzy Michaelem a Lincolnem-hmmm
        im też już zaczynaja puszczać nerwy?
        • szmegesz Re: Foty do 2x20 11.03.07, 10:19
          Cłopcy tacy smutni i źli, a zwłaszcza Michael, bo zgubili Sarę.Oj, co się będzie
          działo
    • aagness84 Re: Promo do 2x20 10.03.07, 20:16
      Chyba mam już jakieś zboczenie na punkcie Mahone'a;widzę,że ten odc będzie ucztą
      dla oka;))
      hihihi...
      • rodzynia Re: Promo do 2x20 10.03.07, 22:00
        To promo w mojej wersji odcinka: prison.break.219.hdtv-2hd.avi było pod
        koniec :)

Dobrze, że Michael ma krótsze włoski, w takiej fryzurce wygląda
        najkorzystniej ;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka