lunatica 27.03.07, 09:58 www.pudelek.pl/artykul/2431/boski_wentworth_miller_zdjecia/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amania Re: Boski Wentworth Miller 27.03.07, 11:14 warto przejrzeć forum, zanim założy się nowy wątek zwłaszcza, ze ten o Wnetworcie jest w czołówce Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Boski Wentworth Miller 27.03.07, 12:08 Amania, o Wencie nie można za dużo :-))) zwłaszcza w wątku pod tak adekwatnym tematem. A w ogóle, to myślę, że trzeba założyć osobne forum dla fanek Wenta, bo fani PB pewnie już mają mdłości. Znalazłam dwie polskie strony o Wencie, wyobraźcie sobie - dzięki Wikipedii - ale tam same 14-tki, więc uciekłam. Zresztą wystarczy przeczytać komentarze na tej stronie pudelek.cośtam.cośtam. za to mam dla Was nowe zdjęcia: picasaweb.google.es/mundy07/VideoETNCorea220307 zdjęcia pod siatką = kolejny Mars Delight pożarty zdjęcia pochodzą z tego klipu - www.youtube.com/watch?v=8wM5sQkushs Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Magda 27.03.07, 12:25 Zaloz, kochana nowe forum. :-) Masz we mnie stala bywalczynie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.wrob Re: Boski Wentworth Miller 27.03.07, 15:37 Magda, ja też po przeczytaniu komentarzy na polskich stronach o Wencie, stwierdzam, że nie ma to jak nasze Forum, trzyma poziom, a tam rzeczywiście same 13-tki piszą, nie to co my dojrzałe kobiety;-)) Ja znalazłam taką stronę o Wencie, pewnie znacie, ale są tam bieżące informacje i filmiki. wentworth.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ania.wrob Re: Boski Wentworth Miller 27.03.07, 15:44 a zdjęcie pod siatką, rozpływam się.... No nic, muszę wrócić do rzeczywistości i wyjść z moją dwulatką na spacer zamiast wgapiać się w Wenta, no wyrodna matka ze mnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś