Gość: perla IP: *.flashnet.pl 15.04.07, 17:18 Moim zdaniem zupelna porazka w obsadzie tej roli.Pamietam tego aktora z roli Mikolaja- lekkoducha w Pensjonacie pod Roza, tutaj mi bardzo nie pasuje.A jakie wasze wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Kryminalni- nowy prokurator IP: *.telpol.net.pl 15.04.07, 17:22 niestety zgadzam sie z toba, nie pasuje mi tu totalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Kryminalni- nowy prokurator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:45 O ile się zorientowałem, to własnie o to chodzi, że nie ma pasować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kryminalni- nowy prokurator IP: *.chello.pl 15.04.07, 19:49 To co, jak w pierwszej roli zagrał lekkoducha, to ma takich grać na wieki wieków? ;) Uważam, że fajny był w "Kryminalnych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: Kryminalni- nowy prokurator IP: *.icpnet.pl 15.04.07, 19:53 Genialna była ta scena jak stanął i zablokował drogę tej babce co uciakała autem/Ta blada, zacięta twarz i te włosy rozwiane.Mhhhhhmmmmmm...bomba:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluchaleniwa Re: Kryminalni- nowy prokurator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:54 no fajny gosc,ale czy on juz w kryminalnych nie wystepowal?jako brat blizniak? jeden byl dobry,a drugi kryminalista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiaiaz Re: Kryminalni- nowy prokurator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 23:25 nie to inny gral tego blizniaka....a prokuratora gra Kamil Mackowiak najlepszy z najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perla Re: Kryminalni- nowy prokurator IP: *.flashnet.pl 16.04.07, 09:32 Ja tez lubie tego aktora, w Pensjonacie bardzo mi sie podobal, ale tym razem-zupelnie nie, moze sie przekonam..Nie chodzi o jego umiejetnosci aktorskie, po prostu nie pasuje do roli , moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Kryminalni- nowy prokurator 16.04.07, 15:06 A mi akurat odpowiada jako prokurator w białym kołnierzyku. Stanowi niezły kontras dla trójki zżytych, nieskazitelnych policjantów. Zdaje sie, że ma wprowadzić trochę kolorytu w ich współpracy. W serialu Pensjonat pod Różą też był niezły, ale w nieudanym serialu Oficerowie - nie polubiłam go. W Kryminalnych bardzo starał się zagrac inaczej i chyba się udało. Jest też wątek o Kamilu Maćkowiaku na forum Telewizja. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-angel Re: Kryminalni- nowy prokurator 16.04.07, 22:50 tak ja tez go lubie wrecz fascynuje mnie jako aktor i czlowiek.Wątek o Kamilu ja zalozylam juz jakis czas temu (na forum telewizja) jak dla mnie jest niewiarygodnie fantastyczny .On jest przede wszystkim aktorem teatralnym ale w tv tez sobie niezle radzi...zycze mu wszystkiego najlepszego!! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kryminalni- nowy prokurator 16.04.07, 20:32 a moje wrazenia bardzo pozytywne:) i aktor super i postac ciekawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: Kryminalni- nowy prokurator IP: *.uni.opole.pl 02.05.07, 11:00 bardzo dobrze gra w Kryminalnych, świetnie oddaje tę postać. Jak dla mnie, to w "pensjonacie" był kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Kryminalni- nowy prokurator 02.05.07, 11:06 raz obejrzalem to kiedyś i nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś