Gość: olaboga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:54 jak ma na nazwisko ten aktor grający Adama w Klanie? (nie moge sie go doszukac w obsadzie) podobniez jest to syn Małgorzaty Pieczyńskiej i podobniez ma on 16 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Adam z Klanu - 'narzeczony' Olki IP: *.chello.pl 17.04.07, 22:10 A broń Boże. Facet ma lat 27, nazywa się Łukasz Dziemidok, skończył PWST we Wrocławiu i wcześniej grał m.in. w "Pensjonacie pod Różą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga Re: Adam z Klanu - 'narzeczony' Olki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:24 o dziekuje Ci bardzo za zdementowanie tej plotki którą mi ktos wcisnął. przez ostatnie dwa odcinki tak mu sie bacznie przyglądałam i jakos w te jego szesnastkę nie mogłam uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ____ Re: Adam z Klanu - 'narzeczony' Olki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 07:55 A teraz studiuje podyplomowe dziennikarstwo na UW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: Adam z Klanu - 'narzeczony' Olki IP: *.chello.pl 18.04.07, 12:46 i gra w na wspolnej ojca dziecka uli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Adam z Klanu - 'narzeczony' Olki IP: 212.76.37.* 18.04.07, 16:30 i słusznie, że studiuje dziennikarstwo bo jak spojrzeć na wiek i dorobek, to widać, że aktorstwo to ciężki i niepewny kawałek chleba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Adam z Klanu - 'narzeczony' Olki IP: *.idzik.pl 18.04.07, 18:57 ...i jest fajnym facetem i oboje z Kają lubią ze sobą grać! :) Odpowiedz Link Zgłoś