alcemist 27.05.07, 00:15 Czy ktos ogladal? Wg. mnie jest super. A jak wam sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paul_ina Re: Judge John Deed na BBC Prime 27.05.07, 00:24 Oglądałam! To jest naprawdę świetny, wyważony wciagający serial. Duży plus - można poćwiczyć fachowe słownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Judge John Deed na BBC Prime 27.05.07, 08:25 Nie ma lepszej pomocy do nauki języka angielskiego niż BBC Prime z podpisami, można wybrać m.in. angielskie albo polskie. Szkoda, że UPC pozbawiła mnie okazji do nauki języka angielskiego, ale czego można oczekiwać po tej firmie? Wracając do serialu, jest świetny, przybliża widzowi meandry angielskiego prawa i systemu sądownictwa. Świetne aktorstwo, odcinki związane z bieżącymi wydarzeniami w UK (m.in. temat kontraktu na myśliwce), naprawdę polecam. Do tego czerwone togi i peruki prawników angielskich, jest na co popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
1802l Re: Judge John Deed na BBC Prime 27.05.07, 15:54 Uwielbiam, ale poczytałam sobie trochę recenzji, to prawnicy angielscy zjechali serial. Mam to jednak w nosie i oglądam nałogowo. Martin Shaw wspaniały - szkoda, że zawieszaja produkcje, niby tylko na jakiś czas (aktorom sie pono znudziło), ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ati Re: Judge John Deed na BBC Prime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 00:25 super, uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś