aniuta75 20.06.07, 10:45 justjared.buzznet.com/2007/06/19/jodi-lyn-okeefe-prison-break/ No i jak Wam się podobają? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Nowe postaci w PB - foty 20.06.07, 11:19 W końcu jakieś wieści :DDD Dziewczynę znam, grała w Nash Bridges, ale twarz Roberta Wisdoma niewiele mi mówi. Pewnie mi gdzieś mignął, ale nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: Nowe postaci w PB - foty 20.06.07, 12:12 Betty Crocker to ta, w której ma się zakochać Lincoln - co Ty na to, Gugi? Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: Nowe postaci w PB - foty 20.06.07, 12:52 Czy ona grała córkę głównego bohatera w Nash Bridges? Odpowiedz Link Zgłoś
gugi14 Re: Nowe postaci w PB - foty 20.06.07, 15:17 ale Linc ma się we mnie zakochać, no ludzie, no jakaś bruneta mnie wygryzie ;(((( SKANDAL!!!!!!!!!!!!! takie rzeczy nie powinny się dziać Odpowiedz Link Zgłoś
moonflower2 Re: Nowe postaci w PB - foty 20.06.07, 16:12 a ja znów swoje- do sarci sie nie umywa! Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo Re: Nowe postaci w PB - foty 21.06.07, 13:18 taa to ta z nash Bridges, ma piekne niebieskie oczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Nowe postaci w PB - foty 21.06.07, 19:54 Ten facet bardzo mi pasuje do Prisona :D Mam przeczucie, że obsadzenie go w PB, to będzie strzał w dziesiątkę :))) Jednak nie jestem pewna co do tej babki, bo widziałam ją tylko w roli głupawej nastolatki w filmie dla nastolatków, więc trudno mi ją sobie wyobrazić w roli zabójczo inteligentnej babki z Firmy <hihihi>. Ale może ona jest tak dobrą aktorką, że się jeszcze do niej przekonam <lol>. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Następny nowa twarz :D 21.06.07, 21:10 Chris Vance dołączy do obsady "Skazanego na śmierć". 36-letni aktor urodzony Wielkiej Brytanii, zagra postać "tajemniczego więźnia" w miejscu, do którego w finale drugiej serii trafił Michael Scofield. A ten pan wygląda tak tvweek.ninemsn.com.au/img/hotplots/allsaints/sean_as.jpg Zdjęcie co prawda małe ale ciężko znaleźć coś większego :P. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: Następny nowa twarz :D 21.06.07, 23:28 Znalazłam stronę z większymi zdjęciami. Mam nadzieję, że to ten sam aktor tiny.pl/fj38 Odpowiedz Link Zgłoś
asiaw73 Re: Następny nowa twarz :D 22.06.07, 20:58 nowa postać prisonbreak.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś