Dodaj do ulubionych

Pitbull - powtórki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:13
Przy ponownym ogladnianiu serial tylko zyskuje. Prawdę ktoś napisał że trzeba
każdy odcinek po kilka razy ogladnąć żeby sie całkowicie rozsmakować. Czemu
jednak serial zaczęli od 6go odcinka a nie od 1go tego niestety nie wiem!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: martincool Re: Pitbull - powtórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:26
      Powtarzaja druga serie a nie pierwsza. Dlatego.
      • Gość: wiaderny Re: Pitbull - powtórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:26
        To to ja wiem. Tylko czemu nie powtórzą od razu i pierwszej.
        • Gość: asdas Re: Pitbull - powtórki IP: *.it-net.pl 26.06.07, 12:18
          to napiszcie kiedy te powtorki i gdzie z checia ovbejrze
          • Gość: wiaderny Re: Pitbull - powtórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:21
            Poniedziałki godz. 21.05 tvp2
            • cze67 Re: Pitbull - powtórki 26.06.07, 14:24
              Nie widziałem tych odcinków, więc ucieszyłem się, gdy zobaczyłem wczoraj
              Bittbula. Dlaczego od szóstego puszczają też mnie frapuje.
              • dziad_borowy Re: Pitbull - powtórki 26.06.07, 14:37
                A scislej od 1. II serii.
                Dzierżżż!!!
                • Gość: martincool Re: Pitbull -na kiedy przeniesiony??? IP: *.aster.pl 29.06.07, 17:52
                  W nast poniedzialek mial byc drugi odcinek drugiej serii a tu Daleko Od Szosy a
                  potem jakiś durny serial.
                  Ktos wie co z Pitbullem? Moze w zeszly poniedzialek nie mialo byc powtorek
                  tylko puscili jeden odcinek jako wakacyjną zapchajdziurę? :/
                  • Gość: anka Re: Pitbull -na kiedy przeniesiony??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:11
                    Sprawdzalam w telewizyjnej, w najbliższy poniedzialek o 21:00 PitBull:):) 7
                    odcinek, pozdrawiam
                    • Gość: matt_banco Re: Pitbull -na kiedy przeniesiony??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.07, 00:04
                      No prosze ... to dosc ciekawe, ze premierowa emisja szla minimum 1,5 godziny
                      pozniej, a powtorka smiga o 21. No akurat przy tym serialu to godzina 22:30
                      byla optymalna, bo jednak nie jest to dobranocka. No ale widac, ktos uznal
                      ze "szkodliwosc spoleczna" na wakacjach jest mniejsza i moze isc wczesniej.
                      • Gość: martincool Re: Pitbull -na kiedy przeniesiony??? IP: *.aster.pl 30.06.07, 10:34
                        A ja sprawdzam na stronie TVP i tam w poniedzialek Pitbulla nie ma..
                        Programowi drukowanemu przestalem wierzyc (choc GTV kupuje) odkad jeszcze 2
                        tygodnie po przeniesieniu emisji Pitbulla z piatku na czwartek drukowali ze
                        jest w piatek wlasnie ;)
                        Ale OK, poczekamy.
                        • Gość: :( Re: Pitbull -na kiedy przeniesiony??? IP: *.ols.vectranet.pl 02.07.07, 21:05
                          No i nie dali :(((
                          • Gość: ag Re: Pitbull -na kiedy przeniesiony??? IP: 83.16.5.* 17.07.07, 10:41
                            przerwali te emisje, czy przeniesli?
                            ktos cos wie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka