Gość: Kamilek Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.lublin.mm.pl 07.12.07, 13:45 Miodowe lata, 13 posterunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truten Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 14:22 Keszcze żadnego nie nakręciłem. ;-) Powinno być: "Wasze ulubione seriale" Jesteś z Wielkopolski? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_jesus Re: najlepsze wasze seriale?? 16.12.07, 20:13 House M.D., Nip/Tuck, The X Files, Twin Peaks, Riget. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-1987 Re: najlepsze wasze seriale?? 21.12.07, 17:04 najlepszy wedlug mnie jak juz mowila Na Wysokiej Fali z zigzapa, super jest :P fajny jest tez swiat Raven :P lubie tez Dextera, heroes nawet moze byc :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yepp Re: najlepsze wasze seriale?? IP: 193.238.200.* 27.12.07, 23:25 Bezsprzecznie - "Californication" Do obejrzenia w telewizji "n" Do przeczytania o nim: menforum.pl/rozrywka/film/californication---serial-dla-nas.html polecam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kunita Re: najlepsze wasze seriale?? 28.12.07, 18:25 Zdecydowanie tylko dwa - Grey's Anatomy (przez ten strajk scenarzystów na razie nie ma szans na nic nowego) i Ranczo (jedyny polski serial, który tak na prawde oglądam). Co za ironia losu juz niedługo jak będę w Stanach amerykańskiego GA nie będę w stanie zobaczyć, za to Ranczo jak najbardziej (nie w TV oczywiście)... Aha lubie jeszcze: Gilmore Girls, DH, CSI i ER Odpowiedz Link Zgłoś
notteanapoli Re: najlepsze wasze seriale?? 30.12.07, 18:32 Najlepsze z naj... 24 Rome Bones NCIS Monk House Grey's Anatomy CSI LV+NY Supernatural Doctor Who 2005 My Name Is Earl Ugly Betty A poza tym polecam wszystkim "The Mighty Boosh". Trafiłam na to na BBC Prime i po prostu mnie rozwaliło. genialne połączenie absurdu, angielskiego humoru i zabawy z muzyką pop. Wiem że na BBC już może być za późno żeby zobaczyć bo odłączają (niestety, wielka szkoda!!!!) ale jak gdzieś traficie to koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: najlepsze wasze seriale?? 30.12.07, 19:31 No to ja dorzucę swoje:) Grey's Anatomy Private Practice Prison Break Lost Desperate Housewives Hidden Palms Gossip Girl Californication Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciuś Re: najlepsze wasze seriale?? IP: *.chello.pl 30.12.07, 19:57 Dr. Queen Odpowiedz Link Zgłoś