Gość: telewidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 02:09 Nie wiedziałam, że Stroiński to taki dobry aktor. Jego postać wlewa trochę życia do tego papierowego scenariusza. Na drugim miejscu Seweryn. Pani Katarzyna też zasługuje na uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bryt.bryt Stroinski, Perchuc 18.09.07, 10:25 Gość portalu: telewidz napisał(a): > Nie wiedziałam, że Stroiński to taki dobry aktor.(...) Stroinski jest tutaj swietny. Dotad to byl troche drugoplanowy aktor, ale tu wypadl jak mistrz. Seweryn mnie raczej rozczarowal, za to Perchuc jest odkryciem. Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: Akorzy mały ranking 18.09.07, 13:51 Nie no oczywiście Marcin Perchuć gra najlepiej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Gajos! 19.09.07, 03:10 Ja obstawiam mojego ulubionego Gajosa. Troche go malo, no trudno. Moze w nastepnych odcinkach bedzie go wiecej. Najbardziej w Gajosie podoba mi sie to, ze jest juz mezczyzna w wieku zaawansowanym, a nadal w oku ma tego samego diabelka, co w czasach gdy byl Jankiem Kosem w "Czterech pancernych". Widac po nim, ze lata leca, ale nadal siedzi w nim duch sowizdrzala. Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: Gajos! 19.09.07, 12:00 jeśli proces lustracyjny ruszy to wtedy Gajosa będzie widać więcej, osobiście wątpię by ten motyw powrócił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Gajos! 20.09.07, 00:30 mir123bych napisał: > jeśli proces lustracyjny ruszy to wtedy Gajosa będzie widać więcej, osobiście > wątpię by ten motyw powrócił ;) Polskie political ficion bez lustracji, albo innego sledztwa? Nie wierze. W koncu teczka to start tego filmu. Scenarzysta na pewno bedzie musial jakas petle zatoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: Gajos! 24.09.07, 16:37 w galerii zdjęć widziałem różne fotki Gajosa w różnych miejscach więc możliwe że będzie ten motyw na szczęście rozegrany jakoś ciekawie :D Odpowiedz Link Zgłoś