Gość: nika222 IP: *.crowley.pl 14.11.07, 08:24 Witam. Mam prośbe, czy mógłby ktoś streścić mi wczorajszy odcinek? Tak się zaczytałam, że zupełnie zapomiałam, że to wtorek i nie ustawiłam nagrywania. Z góry dziękuje. Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika222 Re: Chirurdzy wczoraj IP: *.crowley.pl 15.11.07, 12:32 Addison, poratuj proszę. Ta niewiedza mnie dobija :) Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Chirurdzy wczoraj 15.11.07, 18:30 Mam jakiś brak czasu ostatnio, więc tylko link do tematu na forum :D www.greysanatomyworld.fora.pl/wydanie-trzecie,21/episode-3-08-staring-at-the-sun,278.html Napisz, co opisać dokładniej, bo całego odcinka to szczerze mi się nie chce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika222 Re: Chirurdzy wczoraj IP: *.crowley.pl 16.11.07, 08:08 Dzięki, napisz mi tylko po krótce co się działo z Izzy i Alexem. Reszte przeżyje :) Odpowiedz Link Zgłoś
addison Re: Chirurdzy wczoraj 16.11.07, 08:32 Izzie tym razem miała obserwować pacjentów Alexa, a ten pracował z Markiem. Mieli pacjenta, które zrobił sobie operacje plastyczną biustu :D Stwierdził, że to na przyszłość, bo jego dziewczynie podoba się jakiś gość z siłowni. Pacjent mówił o sobie w trzeciej osobie. Izzie i Alex zajmowali sie nim cały czas. Izzie nawet porównywała naturalność pacjenta po operacji z Alexem :D No i Alex chcąc się przypodobać Izzie w pewnym momencie stwierdził, że Izzie może zdjąć opatrunek(a nie mogła, bo ma tylko patrzeć, nie rozmawiać i nie dotykać pacjentów). No i po tym geście jakoś Alex, pocałował Izzie. Ale ta stwierdziła, że ona jednak nie może. Potem w barze, się dogadali, że wszystko ok. No i ok :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika222 Re: Chirurdzy wczoraj IP: *.crowley.pl 16.11.07, 08:43 Dzięki wielkie :) Odpowiedz Link Zgłoś