Dodaj do ulubionych

Chirurdzy wczoraj

IP: *.crowley.pl 14.11.07, 08:24
Witam. Mam prośbe, czy mógłby ktoś streścić mi wczorajszy odcinek?
Tak się zaczytałam, że zupełnie zapomiałam, że to wtorek i nie
ustawiłam nagrywania. Z góry dziękuje.
Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: nika222 Re: Chirurdzy wczoraj IP: *.crowley.pl 15.11.07, 12:32
      Addison, poratuj proszę. Ta niewiedza mnie dobija :)
      • addison Re: Chirurdzy wczoraj 15.11.07, 18:30
        Mam jakiś brak czasu ostatnio, więc tylko link do tematu na forum :D
        www.greysanatomyworld.fora.pl/wydanie-trzecie,21/episode-3-08-staring-at-the-sun,278.html
        Napisz, co opisać dokładniej, bo całego odcinka to szczerze mi się nie chce :D
        • Gość: nika222 Re: Chirurdzy wczoraj IP: *.crowley.pl 16.11.07, 08:08
          Dzięki, napisz mi tylko po krótce co się działo z Izzy i Alexem.
          Reszte przeżyje :)
          • addison Re: Chirurdzy wczoraj 16.11.07, 08:32
            Izzie tym razem miała obserwować pacjentów Alexa, a ten pracował z Markiem.
            Mieli pacjenta, które zrobił sobie operacje plastyczną biustu :D Stwierdził, że
            to na przyszłość, bo jego dziewczynie podoba się jakiś gość z siłowni. Pacjent
            mówił o sobie w trzeciej osobie. Izzie i Alex zajmowali sie nim cały czas. Izzie
            nawet porównywała naturalność pacjenta po operacji z Alexem :D No i Alex chcąc
            się przypodobać Izzie w pewnym momencie stwierdził, że Izzie może zdjąć
            opatrunek(a nie mogła, bo ma tylko patrzeć, nie rozmawiać i nie dotykać
            pacjentów). No i po tym geście jakoś Alex, pocałował Izzie. Ale ta stwierdziła,
            że ona jednak nie może. Potem w barze, się dogadali, że wszystko ok. No i ok :D
            • Gość: nika222 Re: Chirurdzy wczoraj IP: *.crowley.pl 16.11.07, 08:43
              Dzięki wielkie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka