Gość: ania IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.08, 22:28 co sie stało z mężem Mary Beth -przepatrzyłam początek-czy ktosmoze mnie oswiecic? No i co tam robi J.A.G?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Krok OD DOMU IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.01.08, 00:24 Własnie miałam się pytać-raczej pilnie oglądałam -a nie wiem co się stało z mężem Mary?J.A.G.chyba zostanie na dłużej.. Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Krok OD DOMU 08.01.08, 01:04 Ona jest Anaberh a nie Marybeth ;) Jej mąż zginął w wypadku w ostatnim odcinku poprzedniej serii... A JAG też właśnie nie wiem co tam robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: Krok OD DOMU-a kiedy tamta seria byla?!!! IP: 62.134.128.* 09.01.08, 15:05 kurde ogladalam wszystkie odcinki i zeby cos takiego przegapic!!! byli tacy kochani razem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAC17 Re: Krok OD DOMU-a kiedy tamta seria byla?!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 12:54 kac17.blog.interia.pl/SerialKrokoddomu/ Zapraszam na mojego bloga o serialu KROK OD DOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAC17 Re: Krok OD DOMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 12:52 A ja zapraszam na mojego bloga O SERIALU KROK OD DOMU kac17.blog.interia.pl/SerialKrokoddomu/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kac17 Re: Krok OD DOMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 12:50 Zapraszam na mojego bloga poświęcony jest serialowi KROK OD DOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Krok OD DOMU IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.08, 20:17 oczywiscie AnnaBeth-same Marybethy i mi sie łupnęło :) nie wiedziałam ze jej maz zginąl w wypadku-ale dzieki za odpowiedz ! A JAG moze zostac-szkoda ze nie ma krótszych włosów ale i tak jest ciacho! Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: Krok OD DOMU 15.01.08, 10:13 Oglądałem poprzednią serię i muszę powiedzieć, że poprzedni szef bardziej mi odpowiadał. Ten jakiś taki cwaniaczek i nie zrobił dobrego wrażenia. Może za młody... Film fajny, szczególnie jak sie nagra i przewija reklamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAC 17 Re: Krok OD DOMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 12:55 kac17.blog.interia.pl/SerialKrokoddomu/ Zapraszam na mojego bloga o serialu KROK OD DOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciri Re: Krok OD DOMU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 14:23 "A JAG moze zostac-szkoda ze nie ma krótszych włosów ale i tak jest ciacho!" Tak, JAG niech zostanie :) tylko mam wrażenie, że nasz poczciwy komandor Rabb się troszkę postarzał. Ale i tak jak napisano wyżej jest ciacho ;) Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś