magda.evie.zoe 17.01.08, 10:56 tylko kogo? www.fox.com/prisonbreak/ chodzi o filmik "Latest Video", polecam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdawaw1 Re: dla fanek 17.01.08, 11:01 Niezłe Majki ma wszędzie fanki;-)....Tylko trochę dziwne, że jak go ta panamka zna z Tv to było przecież zdjęcie poszukiwanych , więc jakim spsobem mogła myśleć , ze bradzio to Majki to nie wiem....ale uśmiać się uśmiałam...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: dla fanek 17.01.08, 14:30 Hehehe Bradziu jest boski :DDD Jak rozumiem to scena z kolejnego odcinka??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: dla fanek 17.01.08, 20:16 Tego raczej nie będzie w odcinku. To takie internetowe wstawki raczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: dla fanek 18.01.08, 10:08 tak, dokładnie. Co tydzień na stronę wrzucają taki klip, który czasami daje całkiem sporo informacji. A w ogóle i nie na temat, kojarzycie tego młodego chłoptasia z Panamy, co kocha koszykówkę? ksywa "McGrady". Ostatnio wyczaiłam go, kilka lat młodszego, na Ulicy Sezamkowej *lol* Odpowiedz Link Zgłoś