aniuta75 26.03.08, 13:33 Od jutra już w sprzedaży :). A może już ktoś grał drodzy forumowicze i wystawi jakąś recenzję :D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joy77 Opis historii wyspy w grze... 26.03.08, 17:15 Hej, Gdyby nie to, że mój notebook jest zbyt słaby - chętnie bym w to zagrał. Natknąłem się na ciekawy artykuł dotyczący gry. Jest w nim opisana historia wyspy. Osobiście żałuję, że to przeczytałem ale sam pomysł z usprawiedliwieniem wszystkich zjawisk na wyspie przypadł mi do gustu (po prostu wolałbym się dowiedzieć o tym wszystkim z filmu). Wybór należy do Was :) gamecorner.pl/gamecorner/1,88196,5048847.html Pozdrawiam Was, Marek Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Opis historii wyspy w grze... 27.03.08, 08:38 Na wszelki wypadek nie czytałam tego co w podanym przez Ciebie linku hehehe. A z drugiej strony to co w grze nie musi być zgodne z serialem - wszak ten sie jeszcze nie skończył i wątpię, że producenci wyjawili tajemnicę na tyle sezonów przed końcem i podali ją jak na tacy w grze, to byłby raczej samobój :D. Odpowiedz Link Zgłoś
joy77 Re: Opis historii wyspy w grze... 27.03.08, 10:02 Hej, Oczywiście zgodzę się z Tobą. Mnie po prostu pocieszył fakt, że nawet miśki można w logiczny (sic!) sposób usprawiedliwić. Ale dobrze zrobiłaś nie czytając tego :) Ech, jeszcze tyle tygodni. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Link :) 28.03.08, 20:17 Jakby ktoś chciał :) thepiratebay.org/tor/4077066/Lost_The_Game Powiem tylko tyle że warto :D. Odpowiedz Link Zgłoś
joy77 Re: Link :) 28.03.08, 20:30 O Ty jedna pręgowata bestyjko :) skusiłaś się jednak :) ech, mam kartę zintegrowaną, w ciemnych kolorach to widzę :( Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Link :) 28.03.08, 20:40 Ja też w tej chwili na zintegrowanej lecę i nawet nawet to wygląda :). Nie jest najgorzej. A wątek założyłam jak już zaczęłam ściągać hehehe, tylko linka nie podawałam, bo nie wiedziałam, czy nie kicha jakaś :). Odpowiedz Link Zgłoś
joy77 Re: Link :) 28.03.08, 20:48 eeee, a możesz ustalić jaką masz wewnętrzną kartkę? Nie grałem w żadną grę od 10 lat - słowo - ale kurna chatka - jeśli ruszyłoby mi to na moim laptopiku to się skuszę :) To jaką masz w środku kartkę? Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Link :) 28.03.08, 21:17 Hehehheh jestem wstrętna bo nadziei Ci narobiłam pewnie :>. Graficzną mam Radeona a zintegrowane to cuś innego mam hihi. Także chyba soobie nie pogierzysz zbytnio... Odpowiedz Link Zgłoś
joy77 Re: Link :) 28.03.08, 21:49 O to jednak podtrzymuję, jesteś pręgowaną bestyjką, hehe. No i dobrze. Będę ostatnim 30-latkiem w biurze nie spędzającym wieczorów przy grach, hehe :) Taka skamielinka. Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Link :) 28.03.08, 22:50 Widzę, że moja dobra znajoma Aniuta dorobiła się nowej ksywki - pręgowana bestyjka <hihihi>. Podoba mi się i myślę, że nawet do niej pasuje ;P ;D Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: Link :) 29.03.08, 00:09 luczijka napisała: > Widzę, że moja dobra znajoma Aniuta dorobiła się nowej ksywki - pręgowana > bestyjka <hihihi>. Podoba mi się i myślę, że nawet do niej pasuje ;P ;D Jednym słowem PB :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
luczijka Re: Link :) 29.03.08, 01:26 Aga jesteś niezrównana w tworzeniu skrótów ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: ## Gra Lost ## 29.03.08, 09:51 Chętnie bym sobie pograł jakbym miał czas. :> Moze w wakacje... :) Odpowiedz Link Zgłoś