Gość: Kalinka IP: *.e-wro.net.pl 16.04.08, 10:05 Podoba Wam się? mnie nie...niby na buzi ładna ale jakaś gruba no i pomysły ma idiotyczne jak ten z włamem do domu w wigilię.Jakaś naciągana jak dla mnie ta postać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iskierka40 Re: MJM Majka... 16.04.08, 10:29 > Podoba Wam się? tak ,ładna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: MJM Majka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 11:02 Gruba? Czy jeśli ktoś nie jest anorektyczką ...to od razu jest grubasem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna Re: MJM Majka... IP: 62.87.160.* 16.04.08, 11:26 Majka - ładna. Ale wątek za szybko sie toczy. Od razu chcą ją połączyć z Pawłem. Majka moim zdaniem się narzuca Pawłowi - praca, mieszkanie, włamanie. Mało wiarygodne powody aby uciekać z domu (nadopiekuńczośc ojca). Jak przyszła do Pawła, aby pomógł jej włamać się do domu to nie miała torebki ale miała w kieszeni dowód osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: MJM Majka... IP: 193.151.50.* 16.04.08, 11:38 Majka gruba?! Boże, a my się potem dziwimy, że dziewczyny jak anorektyczki wyglądają skoro dla nich zupełnie szczupła dziewczyna z trochę tylko okraglejszą twarzą jest gruba. Rece opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: MJM Majka... IP: *.ilabs.pl 21.04.08, 23:08 Ladna, ale watek faktycznie naciganiety, ze az boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vielb Re: MJM Majka... IP: *.szczecin.mm.pl 21.04.08, 23:13 dla mnie, na tle tych wszystkich sepleniąco-umierających- świszczących-glutowatych-wiecznie spiacych sylwii, marzenek, ewuś, teres czy maryś, majka jest naprawdę ok. Odpowiedz Link Zgłoś