lahlique 27.05.08, 23:10 Co się Wam podoba na AXN? Dla mnie nr 1 to "Zawód Glina" znany z innych kanałów. Lubię też "Baltimore" No i oczywiście "CSI". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilek Re: AXN 29.05.08, 10:27 oczywiście house :) i csi ale tylko las vegas, ewentualnie jeszcze NY, miami strawić nie mogę - jest zbyt "wystylizowane". A co do hous'a, czy oglądaliście może wczorajszy odcinek? Nie oglądałam uważnie końcówki i nie wiem - o co chodzi z wynikami badań o ojcostwo - negative? To jego, czy kumpla naiwniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
serbska.ksiezniczka Re: AXN 29.05.08, 13:43 Ale kumpel myśli, że jest ojcem a dziewuszka myśli, ze jest córką :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaaa7 Re: AXN 31.12.08, 16:22 jak dla mnie "Medium", choć cały AXN wymiata. Oferta seriali bomba, na żadnym innym kanale nie znajdziesz tylu fajnych propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: AXN 04.01.09, 23:58 to fakt, kanal naprawde przebija wiele innych kanalow z serialami, i mowie tu z perspektywy faceta, ktory nie przepada za serialami typowymi dla kobiet, a tu wrecz kanal stworzony pod nas :D nie urazajac szanownych dam oczywiscie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: AXN 05.01.09, 11:50 Uwielbiam AXN za codzienną mozliwość rozkoszowania się CSI: NY o 22. :) Miami jakoś najmniej mi 'podchodzi', a LV to mistrzostwo, ale gubię się tam w osobistych wątkach bohaterów, bo nie oglądam regularnie. Od NY jestem uzależniona, choćby się waliło i paliło o 22 muszę zasiąć przed telewizorem. A dziś nie mogę się doczekać rozwiązania zagadki taksówkarza zabijającego dwutlenkiem węgla w taksówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitan Re: AXN IP: *.lanet.net.pl 06.01.09, 15:27 wlasnie i spokojnie mozna sobie CSI. ja jednak wole CSI M. i najcudowniejszego Horatio Odpowiedz Link Zgłoś
digiman Re: AXN 05.01.09, 15:17 Bardzo lubię AXN, ale zdecydowanie chętniej bym oglądał tę stację gdyby nadawała w lepszej jakości obrazu, w formacie 16:9 i z możliwością wyboru oryginalnej ścieżki dźwiękowej z napisami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala-mysz Re: AXN IP: *.lanet.net.pl 05.01.09, 16:49 jak dla mnie ten kanal wymiata, nie jestem specjalnie wkrecona w ktorykolwiek z seriali, ale wlasnie AXN wlaczam najchetniej - tam najpredzej znajdzie sie cos sensownego, na czym mozna oko zawiesic Odpowiedz Link Zgłoś
bazyl82 Re: AXN 06.01.09, 16:24 U nas ostatnio częściej travel sobie brzęczy w tle jak żadna muzyczka nie gra. AXN się bardzo zmienił, pamiętam że jak nam go dodali na kablówce ze 3 lata temu. Leciała najtańsza i najgorsza amerykańska szmira, a tera można zobaczyć takie cuda jak Deadwood. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek_mróz Re: AXN IP: *.lanet.net.pl 07.01.09, 10:17 faktycznie AXN robi duże postępy, to chyba też kwestia sporej konkurencji w tej chwili jeżeli chodzi o amerykańskie seriale które naprawdę poziomem są o niebo wyżej od naszych rodzimych. Tak czy inaczej ja się chyba też pod "Medium" podpiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: AXN IP: *.icpnet.pl 07.01.09, 16:54 Prawda, kilka lat temu to koszmar a teraz coraz lepiej. Mnóstwo jest durnych seriali ale wymiatają CSI, "The Shields", Housem... Ostatnio wciągnęłam się w "Brygadę ratunkową" i tam natknęłam się na ludzi z "Epidemii" (której nie lubię). I świetne było to, że w następnej "Epidemii" został pociągnięty wątek z "Brygady..." razem z kilkoma jej bohaterami. Kiedyś nadawali mój ulubiony "Zawód Glina". Jakiś czas temu miałam słabość również do "Policjantów z Mt.Thomas". ;) Wszystko przez te niedzielne poranki z kacem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: AXN 16.03.09, 21:38 nie ukrywam ze jestem troche w szoku ze tyle kobiet oglada ten kanal, jeszcze tylko piwo w dlon i brawo Panie :) Zeby jeszcze moja przepadala za takimi serialami to bylbym w siodmym niebie... Odpowiedz Link Zgłoś