idasierpniowa28 03.07.08, 14:09 powtarzają na polsacie. Właśnie lecą. Strasznie się cieszę, bo to obok Rodziny Zastępczej mój ulubiony serial :)) Zadne Mamuśki, Faceci di wzięcia czy inne się do tego nie umywają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :))) Re: Miodowe lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 01:00 Racja, zawsze to powtarzam - może "Miodowe lata" czasami są robione dość biednie to jednak żadna "Niania", "I kto tu rządzi" czy obojętnie jaki obecny sitcom się do nich nie umywa. Można oglądać i się naprawdę śmiać, a nie czekać na publikę, żeby wiedzieć, że to był zabawny moment. Dobre było też "Kasia i Tomek". Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Miodowe lata 04.07.08, 09:16 Prawda ;P Zapomnialam jeszcze dodać że w roli Alinki widzę tylko Agnieszkę Pilaszewską. Do Katarzyny Żak jakoś nigdy nie mogłam się przekonać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa Re: Miodowe lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 00:05 Bo tylko pierwsza odtwórczyni grała świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilunia Re: Miodowe lata IP: *.magma-net.pl 05.07.08, 15:49 Ja też uznaję tylką tę "dawną" Alinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oo Re: Miodowe lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 18:24 Ta dyskusja zawsze odżywa przy kolejnej emisji - w sumie nie wiadomo czy ją wygryzła Żakowa czy ją wywalili, bo była koszmarną osobą [takie plotki]. Aktorką jest świetną. :) W każdym razie - wie ktoś jak nazywa się odcinek, w którym Karol robi listę swoich wad i wiesza ją na drzwiach po kolei wykreślając wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Miodowe lata 06.07.08, 10:04 Jeślli chodzi o plotki, to ja właśnie słyszałam, czy wyczytałam gdzieś, że ją "wygryzła" Żakowa ;)) Ale prawdy pewnie w tym nie ma za grosz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Miodowe lata IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.08, 07:53 Jedno jest pewne, drugą serię rozłożyła właśnie Żakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Miodowe lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 10:03 no, może. chociaż zabójcze było zdecydowanie przeniesienie się do nowego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Miodowe lata 07.07.08, 10:10 Ja tam wolałam jak mieszkali w kamienicy i mieli sąsiada Kurskiego ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Miodowe lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 12:46 no ja też. "zabójcze" w sensie "zabiło ten serial". ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bright_witch Re: Miodowe lata 15.07.08, 12:03 Ja polecam wszystkim serial Lucky Louie www.polifreshya.pl/video,pokaz,u-59268,id-9393 tu jest fragment... i nie przesadze jak powiem ze caly serial jest tak jajcarski jak te pare minut, duzo lepsze od miodowych lat, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
batutka odpowiadam 07.07.08, 21:44 Gość portalu: oo napisał(a): > Ta dyskusja zawsze odżywa przy kolejnej emisji - w sumie nie wiadomo czy ją > wygryzła Żakowa czy ją wywalili, bo była koszmarną osobą [takie plotki]. Aktork > ą > jest świetną. :) > > W każdym razie - wie ktoś jak nazywa się odcinek, w którym Karol robi listę > swoich wad i wiesza ją na drzwiach po kolei wykreślając wszystkie? > ten odcinek to "Obiecujacy mlody czlowiek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 15:29 dzięki! :) a gochą [poniżej] się nie przejmuj, głupia pipa. Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: odpowiadam 08.07.08, 16:09 Gość portalu: o napisał(a): > dzięki! :) > a gochą [poniżej] się nie przejmuj, głupia pipa. nie przejmuje sie - dla mnie moja corcia i tak jest najpiekniejsza na swiecie, zreszta nie tylko dla mnie :-) pozdrawiam serdecznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 20:08 a nie wiesz może jak się nazywa odcinek, w którym tadek boi się o karola [nie pamietam o co poszło] i go śledzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: odpowiadam 12.07.08, 22:43 Gość portalu: o napisał(a): > a nie wiesz może jak się nazywa odcinek, w którym tadek boi się o karola [nie > pamietam o co poszło] i go śledzi...? wiem, wiem :-) to jest odcinek "Na wariackich papierach" - Karolowi lekarz zabronil sie kolegowac z Norkiem, zeby go nie irytowal Karol rozzalony napisal do Norka list, ktory wygladal jak list pozegnalny do Alinki i Norek myslal, ze Karol chce popelnic samobojstwo i go ciagle sledzil zeby nie zrobil sobie krzywdy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 22:50 dzięki! po prostu szukam tytułów, żeby odnajdywać ciekawsze odcinki na youtube. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: odpowiadam 13.07.08, 09:27 Batutka!! Naprawdę jestem pod wrażeniem Twojej "miodowej" pamięci :) Teraz jak oglądam powtórki to widzę że każdy prawie odcinek znam na pamiec ale tytułów bym nigdy nie spamiętała :) A na YT są Miodowe lata? Bo ja próbowałam ściągnąć z Miśkai innych programów, niestety bez większych rezultatów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 12:20 na YT jest ich pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: odpowiadam 13.07.08, 12:51 Fajnie wiedzieć, dzięki:) W taki razie zaraz się zabiorę za oglądanie :) Jest tak gorąco że do niczego innego nie jestem zdolna :) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka znam na pamiec... 13.07.08, 15:53 wszystkie tytuly i odcinki, poniewaz mam prawie wszystkie (poza czterema, ktore niebwem nagram) nagrane na vhs i ogladam je niemalze codzinnie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: znam na pamiec... 14.07.08, 11:30 Zazdroszczę kolekcji :) My niestety nie mamy już wideo :( Ale teraz przyrosłam do krzesła bo ogladam na YT. Jedynym minusem jest że każdy odcinek jest podzielony na 4, 5 części Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaga Re: Miodowe lata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.08, 19:36 Hurrraaaa!!! Znowu oglądamy! Póki w roli Alinki jest Agnieszka Pilaszewska. Potem juz dziękujemy! Sz.P. Żakowej bardzo nie lubię! W żadnej roli, w żadnym serialu. Nie jest dla mnie ważne czy p. Pilaszewska jest miłą osobą czy nie, zagrała Alinkę rewelacyjnie. A swoją drogą, zastanawia mnie to, że gdzie Cezary Żak , tam za moment w jakiejś roli żoneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Miodowe lata 07.07.08, 19:42 Fakt. W Klanie też tak było. Ledwo przyjechał Józek z Brzezin, zaraz się pojawila jako żona sąsiada Zenka. Czy może była wcześniej, przed Józkiem, nie pamiętam... Ale grali razem. A Agnieszka P jest do tej roli wprost stworzona. Uwielbiam sceny z nią i mamusią :P Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Miodowe lata 07.07.08, 21:42 uwielbiam miodowe lata jak zaden inny serial,. moglabym ogladac go na okraglo mam nagrane prawie wszystkie odcinki na vhs (nagrywam z przerwami chyba juz od 2001 roku:-)) i ciagle je ogladam :-) brakuje mi tylko 3 odcinkow, no, ale poniewaz powtarzaja wiec mam nadzieje, ze wkrotce bede miec caly serial :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Miodowe lata IP: *.chello.pl 07.07.08, 23:03 wyjątkowo brzydkie dziecko ta "anulka bezzębna"-jak mozna takie foty zamieszczać, brr... Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Miodowe lata 07.07.08, 23:06 Gość portalu: gocha napisał(a): > wyjątkowo brzydkie dziecko ta "anulka bezzębna"-jak mozna takie foty > zamieszczać, brr... nie skomentuje nawet tego chcialabys miec takie ladne dziecko, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Miodowe lata IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.08, 06:48 Trzeba być wyjątkowym kutafonem żeby coś podobnego napisać. Na szczęście Anulka broni się sama, bo jest słodka i śliczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Miodowe lata 08.07.08, 07:20 Musisz być wyjątkowo głupią i bezmyślną osobą ( nie chcę użyć słowa podlą) a może tylko sfrustrowaną żeby wypisywać takie brednie. Twoje dziecko zapewne ( jeśli nie daj Boże będziesz je mieć) od razu będzie posiadaczem pięknych zębów, od razu tych 2-gich. Bo wiesz,mleczaki w pewnym momencie wypadają i też się przez jakiś czas jest "bezzębnym" A Anulka jest przesłodka i gratuluję mamie pięknej, uśmiechniętej Córci!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Miodowe lata 08.07.08, 23:02 a wracajac do tematu - faktycznie Agnieszka Pilaszewska byla super nastepna Alinka (K.Zak) tez nie byla zla - ale jak juz czlowiek sie przyzwyczai do jednego aktora, to potem ciazko mu sie przestawic i polubic nowego pewnie jakby grala od poczatku byloby inaczej aczkolwiek moja milosc do miodowych jest tak wielka, ze nawet zmiana tak swietnej aktorki mi nie przeszkodzila ;-)) chcialabym zeby dali ten serial na dvd - tym bardziej,ze inne seriale polsatu juz mozna kupic, a miodowe, mam wrazenie sa traktowane troche po macoszemu - za maaaaaalo ich :-) na szczescie jeszcze 3 odcinki sobie nagram na vhs i juz bede miala caly serial :-) pozdrawiam wszystkich milosnikow Norka I Krawczyka :-) a'propos mojej Ani - zmienilam sygnaturke, juz mozna podziwiac jej dwa zeby ;-))) wiec nie jest juz bezzebna ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa745 Re: Miodowe lata 09.07.08, 08:50 Batutka twoja Ania jest prześliczna czy z zębami czy bez:) Odpowiedz Link Zgłoś
batutka Re: Miodowe lata 14.07.08, 01:43 ewa745 napisała: > Batutka twoja Ania jest prześliczna czy z zębami czy bez:) dzieki :-))) widze, ze mamy dzieci w podobnym wieku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Miodowe lata IP: *.net.zeork.com.pl 21.08.08, 15:03 Może mi ktośpowiedzieć jak nazywa się ten odcinek w którym Karol wszędzie widzi Tadzia...Jak się ten odcinek nazywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: Miodowe lata 21.08.08, 18:29 Ten odcinek nosił chyba tytuł "Wariackie papiery". Odpowiedz Link Zgłoś