Dodaj do ulubionych

pytanie o Mode na Sukces

IP: *.autocom.pl 28.08.08, 16:16
mam pytanie bo nie jestem za bardzo w temacie
podobno ta blondyna z długimi włosami jest w ciąży (z Ridżem czy nie
Ridżem??) a jak ogladałam jakieś kilka miesięcy temu to właśnie
rodziła jakieś dziecko i to przy swojej dorosłej córce, której ponoć
wyrzadziła jakąś starszną krzywdę
O co biega bo mnie to intryguje? I gdzie tamto urodzone dziecko?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: pytanie o Mode na Sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 22:07
      tamto było męża tej dorosłej córki (ta krzywda to ten romansik) i mała obecnie
      ma sie dobrze
      to nowe dziecko niby nie jest ridga, ale za jakiś czas sie okaze, ze jednak ridga
      swoją droga czy w tym serialu to nikt sie nie zabezpiecza???
      wszyscy jakies wpadki zaliczają
      • Gość: ban Re: pytanie o Mode na Sukces IP: *.eranet.pl 31.08.08, 09:08
        To jeszcze ja się podepnę z pytaniem, bo mam lukę. Czy Macy całkiem
        umarła ;-), czy ciągle jest w śpiączce, tylko jakoś nikt jej nie
        odwiedza?
        • Gość: zuza Re: pytanie o Mode na Sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 16:30
          co prawda akurat nie oglądałam, ale tym razem umarła chyba na dobre ;)
          blog o serialu:
          serial-moda-na-sukces.blog.onet.pl/
          • Gość: ban Re: pytanie o Mode na Sukces IP: *.eranet.pl 31.08.08, 20:41
            Bardzo dziękuję za link. Przeczytalam streszczenia i sprawa nie jest
            taka oczywista. Wątek Macy urywa się. Sally ma podjąć decyzję o
            odłączeniu od aparatury i więcej nic w tej sprawie nie ma. Przede
            wszystkim nie mam zadnej uroczystości żałobnej, a scenarzyści "Mody"
            najbardziej przecież kochają śluby i pogrzeby ;-). Odpuściliby sobie
            taaaką okazję?
            • Gość: ona Re: pytanie o Mode na Sukces IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 20:55
              ile razy Mejsi umrze i ile razy powstanie z martwych:-))))?I Tajlor
              chyba tez
              • Gość: Elmo Re: pytanie o Mode na Sukces IP: *.spray.net.pl 01.09.08, 09:51
                No jak nie bylo uroczystosci pogrzebowej?
                A ten mini-recital z tasmy w nowo otwartym klubie Ozzego, gdzie zgromadzili sie
                ...hehehehe.....fani Mejsi ze swieczkami w rekach i kiwali sie przy jej
                ogromniastym zdjeciu?

Ale i tak najbardziej smieszy mnie, jak oni predko odkochuja sie i zakochuja
                ponownie!!!!
                • Gość: fanka mns Re: pytanie o Mode na Sukces IP: 83.238.44.* 02.09.08, 10:53
                  to jest fakt, zakochują się i odkochują tak szybko że w życiu prywatnym serce by
                  takiego tępa nie wytrzymało i połowa ludzi by poumierała na zawał! co do macy
                  dziwi mnie jedno podczas pierwszej owej śmierci macy sally wychodziła z siebie,
                  non stop wyła, wspominała a teraz macy nie żyje a ona zachowuje się jak by się
                  nigdy nic nie stało, jej najważniejszym problem w chwili obecnej jest test na
                  ojcostwo dziecka brook, to jest chore, niech czasem chociaż zapłacze, pójdzie na
                  grób, wspomni, chociaż coś ale nic!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka