wytrwala 27.10.08, 11:51 ktos wie dlaczego nie ma go jeszcze do sciagniecia na torrentach? Zawsze byly w pon od samego rana, teraz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
problemkind Re: s5 episode 5 pytanie ;) 27.10.08, 13:47 jest, rano juz sciagnelam, z mininowvej. Odpowiedz Link Zgłoś
dmazurowska Re: s5 episode 5 pytanie ;) 06.11.08, 11:36 Polecam stronkę: www.serialeeng.xt.pl/index.php/home.html . ściąganie idzie bardzo szybko, a linki do seriali są dużo wcześniej niż na torrentach. Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: s5 episode 5 pytanie ;) 24.11.08, 11:06 teraz nie moge znalesc odcinka 9, mininova nie dziala, jesli ktos ma linka bardzo prosze go podac :]] nie wiem co sie dzieje ale coraz gorzej znajduja sie nowe odcinki Odpowiedz Link Zgłoś
slusarczykm NIe mam pojęcia. Tak na abc widziałam ale się 25.11.08, 08:34 nie wgryzałam czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kihotka Re: NIe mam pojęcia. Tak na abc widziałam ale się 25.11.08, 17:02 hmmm dziwne bo ja wlasnie sciagam z torrentow... Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: NIe mam pojęcia. Tak na abc widziałam ale się 25.11.08, 21:45 to uwazaj bo w takich sytuacjach kiedy co ma byc pozniej pojawiaja sie wlasnie "fejki" z wirusami Odpowiedz Link Zgłoś
kihotka Re: NIe mam pojęcia. Tak na abc widziałam ale się 27.11.08, 18:06 no wlasnie, dlatego dobrze ze wczesniej tu zajrzalam i bylam nieufna co do sciaganego pliku.a jak jeszcze sie okazalo ze plik jest chroniony zapisem i albo trzeba sciagnac nieistniejace kodeki albo zainstalowac dolaczony program to sie tego jak najszybciej pozbylam. czyli czekamy do poniedzialku?:) Odpowiedz Link Zgłoś