Gość: cicha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 14:07 Mam pytanie, o Dominike czyli serialowa Marte mostowiak, ostatnio dziwi mnie jej ubiór- te lużne sukienki czy ona jest moze w ciąż ito jest poprostu maskowanie:)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idasierpniowa28 Re: serialowa Marta? 05.01.09, 14:36 O ciąży nic nie wiem,znaczy Dominiki, nie Marty :) A co do luźnych sukienek, to ona chyba preferuje taki styl po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: serialowa Marta? IP: *.wro.vectranet.pl 05.01.09, 14:36 ja nie moge zrozumieć tych sukienek na spodiach. W ogóle wygląda to masakrycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: serialowa Marta? 05.01.09, 14:40 Mnie się to też nie podoba, ale o gustach się ponoć nie dyskutuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: serialowa Marta? 05.01.09, 15:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=88294156&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: serialowa Marta? 05.01.09, 17:21 e tam, wszyscy sie jej czepiaja, a i tak jest najlepiej ubierana ze wszystkich mjakmilosciowych gwiazdek;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afi Re: serialowa Marta? IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.09, 17:27 O ile oczywiście kamera nie pokazuje jej od pasa w dół;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koka Re: serialowa Marta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 09:24 kto ogląda serial nie od dzis ten wie, że Marta nigdy jeszcze nie pokazała swoich nóg. od dawien dawna chodzi zamaskowana od pasa w dół - kiedys w długich spódnicach i długich szerokich spodniach. najprawdopodobniej spowodowane jest to budową ciała aktorki, dosć masywną własnie w tych rejonach (kiedys szła po korytarzu sądowym w dłuuuugiej spódnicy ale niestety błysną fragment nogi i ukazała sie bardzo tęga łydka). miałam okazje widziec tą aktorke w teatrze, tez występowała w długich szerokich spodniach i nie trzeba bylo duzej wyobrazni aby dostrzec także spore uda (na których spodnie sie opinały). byc moze scenarzysci chcąc odmłodzic (odmłodzieżowić) trochę Martę wymyslają jej stroje tuszujące te mankamenty - czyli spodnie rozszerzane u dołu, tunika maskująca uda i biodra. nie uwazam że w tych strojach źle wygląda, zwłaszcza ze pokazuje sie w tym zestawieniu dość konsekwentnie. lepsze to niż te długie kiece... Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: serialowa Marta? 06.01.09, 14:05 mam wrażenie, że w ostatnim czasie aktorka jeszcze przytyła i dolne partie faktycznie lepiej maskować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: serialowa Marta? IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.09, 10:59 Tu jest dyskusja nt. spodni Marty forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=88294156 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: serialowa Marta? IP: *.ptim.net.pl 06.01.09, 12:41 Rzeczywiście to jest pewnie spowodowane budową ciała tej aktorki. Mi się akurat podoba taki styl. Sama mam średnio zgrabne uda i biodra i też lubię chodzić w dżinsach i jakiejś tunice czy sukience. A co z tego, że to było modne 2, 3 czy 10 sezonów temu. Odpowiedz Link Zgłoś