Gość: Ja IP: 193.151.50.* 06.01.09, 16:59 Nie wiedziałem, że dziś był wcześniej i przegapiłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia ostre je..anie 06.01.09, 21:22 przepraszam, ale są streszczenia - kazda scena opisana, wiec mozna zerknąć poza tym co moglo byc w klanie? dzieci rysia umyly rączki, ela z jerzym dalej robia z siebie idiotow, czesia wyzala sie grazynce, koziello martwi sie zeby nie podpasc zonie, a lubicz doktor z doktorową popijają koniaczek no co moze sie zdarzyc w klanie fascynujacego, chyba to co w tytule mojego postu, jakas zbiorowa orgia, ale wtedy prezes tvp zostalby zwolniony, wiec mozesz spac spokojnie, nie obejrzenie jednego odcinka niczym nie grozi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesseps Re: IP: *.aster.pl 07.01.09, 09:41 W streszczeniach nie ma wszystkich wątków, a jeśli są to traktowane zbyt ogólnikowo. A mnie na przykład, jak i autorowi wątku, chodzi o głębszy opis. Więc skoro oglądałaś, to napisz. A jeśli nie, to nie. (masz obsesję na punkcie seksu. Zrób z tym coś) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: 07.01.09, 09:50 W wątku " Klan- streszczenia" jest opisany wczorajszy odcinek. Czasem trzeba wcześniej sprawdzić zamiast zakladać kolejne wątki, a potem jeszcze pretensje zgłaszać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: IP: 193.151.50.* 07.01.09, 15:38 idasierpniowa28 napisała: > W wątku " Klan- streszczenia" jest opisany wczorajszy odcinek. > Czasem trzeba wcześniej sprawdzić zamiast zakladać kolejne wątki, a > potem jeszcze pretensje zgłaszać ;) Pisałem juz kilka razy, że szerokim łukiem omijam wątki ze streszczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś inny co za matoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 09:19 Gość portalu: Ja napisał(a): > idasierpniowa28 napisała: > > > W wątku " Klan- streszczenia" jest opisany wczorajszy odcinek. > > Czasem trzeba wcześniej sprawdzić zamiast zakladać kolejne wątki, a > > potem jeszcze pretensje zgłaszać ;) > > Pisałem juz kilka razy, że szerokim łukiem omijam wątki ze streszczeniami. tłumaczenie: Nie chce mi się zaglądać tam, gdzie znajdę streszczenia, natomiast domagam się tu i w tym wątku (wspaniałym, moim) DOGŁĘBNEJ ANALIZY przegapionego odcinka "Klanu". Dlaczego nikt nie chce mi pomóc, widocznie wszyscy są egoistami, którzy nie są w stanie napisać co do minuty streszczenia przegapionego odcinka "Klanu". Wszyscy są tacy niewdzięczni, z rozpaczy obejrzę powtórkę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: co za matoł IP: 193.151.50.* 08.01.09, 09:56 Dla mnie temat jest skończony. Daruj sobie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś inny Re: co za matoł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 10:02 Skoro jest skończony to się nie dopisuj, bo przegapisz znów jakiś odcinek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja :D IP: 193.151.50.* 08.01.09, 12:22 Jak przegapie to sobie nagram powtórkę. :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: 07.01.09, 11:13 > A mnie na przykład, jak i autorowi wątku, chodzi o głębszy opis. GŁĘBSZY OPIS odcinka "Klanu"?... Konia z rzędem temu, kto to zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 07.01.09, 12:22 głebia płynie z każdego odcinka :) lubie czasem popatrzec, ale zeby dorabiac ideologię...to nie na moje nerwy :D Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: 07.01.09, 12:21 haha po jednym wpisie stwierdziles/as, ze mam obseksje na punkcie seksu? :)) nawet jakbym miala, to z tym akurat niczego nie zamierzalabym robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: IP: 193.151.50.* 07.01.09, 15:40 Dobra, skończcie te beznadziejne dyskusje nie na temat. Nagram sobie powtórkę. Bez łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: 07.01.09, 15:44 Nie wiem o co ta cala afera. jest napisane co się wczoraj wydarzyło. Wszystkim to jakoś wystarcza tylko Tobie nie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: IP: 193.151.50.* 07.01.09, 16:00 idasierpniowa28 napisała: > Nie wiem o co ta cala afera. jest napisane co się wczoraj wydarzyło. Nie ma zadnej afery! > Wszystkim to jakoś wystarcza tylko Tobie nie . Zebys wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesseps Re: Co było dziś w Klanie? IP: *.aster.pl 08.01.09, 16:26 W sumie można nawet w ogóle nie oglądać filmu, tylko czytać streszczenia, prawda? A co komu do tego, sprawa jest prosta: nie oglądam odcinka, pytam co było w odcinku (nie w streszczeniu, które pozbawione jest niektórych wątków, rozumiecie? ich tam po prostu nie ma, już wcześniej było to pisane) Zatem, kto nie oglądał - nie odpisuje. Kto oglądał i nie wyniósł nic więcej poza streszczenie - j.w. (to znaczy: "jak wyżej") Kto oglądał i nie chce pisać - j.w. Kto oglądał i chce napisać - pisze. Ach, jakie to proste! Kolejny sekret za darmo, uwaga! Właśnie po to wymyślono forum! Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Co było dziś w Klanie? 08.01.09, 19:21 Nikt nie spodziewal sie ze oczekujesz glebokiej analizy. Poza tym wydaje mi sie ze w streszczeniach jednak ujete jest wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś