czekolada72 24.01.09, 19:50 W jaki sposob zakonczyła sie poprzednia seria? Czemu Rex zostal sam? Co stało sie z Moserem? (niewiem jak sie poprawnie pisze nazwoisko). Moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psztymucel Re: Komisarz Rex IP: *.zabrze.net.pl 24.01.09, 20:47 Z tego, co pamiętam, to Moser został zabity przez jakiegoś zbiegłego psychopatę. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Komisarz Rex 24.01.09, 21:30 Uuuuuuuuuu :( A pamietasz moze jak odbywaly sie wczesniejsze zamiany glownego bohatera ludzkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psztymucel Re: Komisarz Rex IP: *.zabrze.net.pl 24.01.09, 21:42 Szczerze mówiąc, ja ten serial oglądałam dawno temu i wyrywkowo :). Przed Moserem Rex miał chyba jeszcze innego właściciela, który zginął zaraz na początku serialu, a po Moserze był Brandtner. Niestety, nie wiem, czy były jeszcze jakieś zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalija Re: Komisarz Rex 25.01.09, 00:00 O ile mnie pamięć nie zawodzi to Moser był niejako pierwszym długoterminowym partnerem/opiekunem, o poprzednim było tylko, że na służbie itd. Po Moserze był Brandtner grany przez Geadona Burkharda (tak pi razy oko pisownia). Kilka serii z nim też było, tak ze trzy, jak z Moserem mniej więcej, a po Brandtnerze, nie wiem jak zniknął/zginął pojawiła się para policjantów (jego grał Pschil, sorry, tylko tyle zapamiętałam), miało to chyba ze dwadzieścia odcinków. Dzisiejszego jeszcze nie widziałam, mam nagrany, jutro zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Komisarz Rex 25.01.09, 11:50 Wlasnie, pamietam Mosera, mam nagrane nawet wiekszosc odcinkow i konczy sie seria jakos, ze on sie wiaze z jakas dziewczyna i razem z Rexem tworza szczesliwy zwiazek. Potem aktor wyjechal chyba do Ameryki i nowa seria byla z kims innym, i ta juz ogladalam tak w 2/3, zas tej o ktorej piszesz, ze byla jakas para jego wlascicieli - w ogole nie kojarze :( ! Tak ze dzieki za wie info!!!! Odpowiedz Link Zgłoś