iskierka40 09.03.09, 21:36 fajną miała akcję porodową :)) hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_wer Re: Zduńska urodziła:D:D:D 09.03.09, 21:52 jak zwykle na filmach:dużo krzyku, zamieszania i biegania.czy kobieta nie może już urodzić spokojnie?no ale wtedy film byłby mało ciekawy do oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Zduńska urodziła:D:D:D 09.03.09, 21:54 Kapitalna scena :) Aż się zadlawilam herbatą :) Kinga na krześle, Madzia biega po schodach tam i nazad jak z pieprzem i jeszcze ten tekst : " Ja tu rodzę, a on kolo zmienia" :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Zduńska urodziła:D:D:D 09.03.09, 22:22 ale, musze sie przyznac,(bozszesztymoj moze sie wyloguje i bede udawac nie siebie:>>), ze byl to chyba pierwszy odcinek ktory ogladlo sie calkiem milo. oczywiscie scena gdy szczesliwa wypoaczeta nowa mamusia zwisa nad dzieckiem i plecie cos o szczesciu,byla nudna,ale cala reszta odcinka byla przyjemnie pozytywna.. (chociaz moge sie mylic bo w sumie jednym okiem ogladlam:D) pradziadek lucek po prostu miodzio.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: 83.238.44.* 10.03.09, 09:22 nic w tym nudnego nie widziałam, przypomniało mi się jak ja i mój mąż wpatrywaliśmy się w córeczkę i wyliśmy obydwoje nie wierząc w to jaka jest ładna i jacy będziemy z nią szczęśliwi, minęło już 2,5 roku a jeszcze pamiętam tamtą chwilę. ogólnie nie lubię przesłodzonych scen w serialach, ale takie akurat nie są przesładzane, tylko szkoda że udawane :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Zduńska urodziła:D:D:D 10.03.09, 09:50 ok, nie rodzilam nie wiem, ale serio, tuz po porodzie bylas taka zeska, wypoczeta i w ogole?:) dla mnie ta scena byla troche nieudana.. no ale moje zdanie:) tak czy inaczej, odcinek uwazam za udany:) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Zduńska urodziła:D:D:D 10.03.09, 09:52 o matko kochano! RZeska oczywiscie:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: 83.238.44.* 10.03.09, 11:30 jak ci piguła na brzuch kładzie maleństwo to nie czujesz ani zmęczenia, ani tego że cię szyją tylko wpatrujesz się w dzidzie jak w obrazek, aż byłam zła jak mi ją zabrali na badania, ale tylko chwilę bo potem zasnęłam :P Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka40 Re: Zduńska urodziła:D:D:D 10.03.09, 11:54 ja zapomniałąmo wszystkim jak zobaczyłam mojego syna:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Zduńska urodziła:D:D:D 20.03.09, 22:50 iKobieto no naprawdę ja Cię nie podejrzewałam :P:>. ilekobietamalat napisała: > ok, nie rodzilam nie wiem, ale serio, tuz po porodzie bylas taka > zeska, wypoczeta i w ogole?:) Pytanie nie do mnie ale odpowiem - nie czułam się ani rześka ani wypoczęta :). I nie zapomniałam wcale o wszystkim tylko dlatego, że mi Kubka na brzuch położyli. Marzyłam tylko żeby pójść spać :D. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Zduńska urodziła:D:D:D 10.03.09, 09:54 ilekobietamalat napisała: > pradziadek lucek po prostu miodzio.. Lucjan od pierwszego odcinka bije na głowę pozostałych aktorów :) A randka w pizerii i " otwarcie na nowe smaki"- po prostu obłędne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Zduńska urodziła:D:D:D 10.03.09, 10:55 idasierpniowa28 napisała: > ilekobietamalat napisała: > > pradziadek lucek po prostu miodzio.. > > Lucjan od pierwszego odcinka bije na głowę pozostałych aktorów :) A > randka w pizerii i " otwarcie na nowe smaki"- po prostu obłędne :) no ze bije na glowe(albo i wiecej) to wiadomo,ale ta jego pradziadkowa reakcja byla naprawde wspaniala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.09, 17:17 Ale to dziecko to chyba conajmniej tydzień miało <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: 83.1.16.* 10.03.09, 18:14 dobrze,że tydzień a nie miesiąc albo dwa. p.s. a ty bys oddała swoje dopiero co narodzone,żeby nim poniewierać na wszystkie strony;-)? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Zduńska urodziła:D:D:D 10.03.09, 18:15 No co ty, prosto z brzucha wyjęte. Dałabyś świeżo urodzone dziecko do filmu? Chociaż to dyskusyjna kwestia za ile pewnie dla niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
saimirka Re: Zduńska urodziła:D:D:D 11.03.09, 19:52 tez sie nad tym zastanawiałam ile muszą płacic takiej matce kasy zeby się zgodziła światła, mnóstwo ludzi, zamieszanie... przecież dzidzi potrzebuje spokoju i ciepła mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: *.tomaszow.mm.pl 12.03.09, 13:37 To była wnuczka jakiejś producentki serialu, a za tę kilkusekundową scenę dostała ok. 5 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: *.telpol.net.pl 12.03.09, 13:55 w napisach bylo napisane ze to byl chlopiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: 83.1.16.* 12.03.09, 14:34 a w kulisach serialu kinga mówiła o niej Nataszka.więc jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnAstAzjA Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: *.wroclaw.mm.pl 12.03.09, 15:09 fajnie Kinga z tego szpitala wychodziła, taka rozkraczona:)....fajnie to wyglądało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: 83.1.16.* 12.03.09, 15:17 Gość portalu: AnAstAzjA napisał(a): > fajnie Kinga z tego szpitala wychodziła, taka > rozkraczona:)....fajnie to wyglądało A rodziłaś kiedyś dziecko z nacinanym kroczem? Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Zduńska urodziła:D:D:D 12.03.09, 18:24 A jakiej plci jest to dziecko w serialu i jak dali na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: *.spray.net.pl 12.03.09, 19:07 Ta mała Madzia-Lenka to w rzeczywistości Wojtuś Piotrowski! Wiadomość ze strony serialu Mjm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnAstAzjA Re: Zduńska urodziła:D:D:D IP: *.wroclaw.mm.pl 20.03.09, 09:39 nie, nie rodziłam, ale ja się z tego nie smieję, po prostu fantastycznie to zagrała i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Zduńska urodziła:D:D:D 20.03.09, 23:56 Szkoda że tylko na parkingu ją bolało, potem po domu śmigała już bez rozkraku;) Odpowiedz Link Zgłoś
vanmovinia Re: Zduńska urodziła:D:D:D 20.03.09, 11:14 bosh, dziecku krocze nacieli??? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Zduńska urodziła:D:D:D 20.03.09, 20:26 Porodu nie oglądałam, ale rozwalił mnie następny (prawdopodobnie) odcinek - te tabuny ludzi przewalające się przez dom, w dniu w którym Kinga z noworodkiem wrócili ze szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: Zduńska urodziła:D:D:D 20.03.09, 21:38 raszefka napisała: > Porodu nie oglądałam, ale rozwalił mnie następny (prawdopodobnie) > odcinek - te tabuny ludzi przewalające się przez dom, w dniu w > którym Kinga z noworodkiem wrócili ze szpitala. To, niestety, bardzo realistyczna scena. Ludzie odwiedzający świeżo upieczonych rodziców i ich dziecię, są naprawdę utrapieniem. I często gęsto są to naprawdę tabuny. I każdy tylko na chwileczkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: Zduńska urodziła:D:D:D 20.03.09, 22:52 baaasiiia napisała: > raszefka napisała: > > > Porodu nie oglądałam, ale rozwalił mnie następny (prawdopodobnie) > > odcinek - te tabuny ludzi przewalające się przez dom, w dniu w > > którym Kinga z noworodkiem wrócili ze szpitala. > > To, niestety, bardzo realistyczna scena. Ludzie odwiedzający świeżo upieczonych > rodziców i ich dziecię, są naprawdę utrapieniem. I często gęsto są to naprawdę > tabuny. I każdy tylko na chwileczkę.... A wystarczy tylko powiedzieć że odwiedziny owszem ale jak tylko rodzice i maluch się ogarną i pobędą ze sobą :). Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: Zduńska urodziła:D:D:D 23.03.09, 20:08 aniuta75 napisała: > baaasiiia napisała: > > > raszefka napisała: > > > > > Porodu nie oglądałam, ale rozwalił mnie następny (prawdopodobnie) > > > odcinek - te tabuny ludzi przewalające się przez dom, w dniu w > > > którym Kinga z noworodkiem wrócili ze szpitala. > > > > To, niestety, bardzo realistyczna scena. Ludzie odwiedzający świeżo upiec > zonych > > rodziców i ich dziecię, są naprawdę utrapieniem. I często gęsto są to nap > rawdę > > tabuny. I każdy tylko na chwileczkę.... > > A wystarczy tylko powiedzieć że odwiedziny owszem ale jak tylko rodzice i maluc > h > się ogarną i pobędą ze sobą :). > > niestety do niektórych nie dociera :/ Odpowiedz Link Zgłoś