Dodaj do ulubionych

Mycie rak przed posilkiem;)

11.03.09, 22:48
Jak mnie to razi - wpada taki bohater serialowy do domu i bez
zbednych ceregieli siada od razu do stolu. Widzialam to dziesiatki
razy i za kazdym razem przezywam;)
Obserwuj wątek
    • mankencja Re: Mycie rak przed posilkiem;) 11.03.09, 23:13
      w takim razie oglądaj Klan - mycie raczek jest tam nieodzowną
      częscią każdego odcinka
      • Gość: Małgosia Re: Mycie rak przed posilkiem;) IP: *.magma-net.pl 12.03.09, 17:33
        Popieram, autorka wątku chyba nigdy - cóż za strata dla niej samej! -
        nie oglądała Klanu. Mycie rączek to tam rytuał i jeszcze raz rytuał.
        • Gość: magda Re: Mycie rak przed posilkiem;) IP: *.213-160-167.telecom.sk 12.03.09, 18:48
          Obejrzyj klan, zobaczysz jak Rysio mówi "dzieci umyjcie rączki", albo Krysia
          "Pawełku/Olu, umyjcie łapy"! :))
          • annie_laurie_starr Re: Mycie rak przed posilkiem;) 12.03.09, 19:20
            Kurcze, jak to trudno ludziom dogodzic. W Klanie wszyscy obsesyjnie myja rece i
            sie nie podoba. Gdzie indziej nie myja i tez zle.
            Moze powinni myc tylko prawa, bo nia sie je?
            • Gość: gość Re: Mycie rak przed posilkiem;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:24
              Mnie bardziej razi, jak wracają późno do domu i bez kąpieli pakują
              się natychmiast do łóżka.:)
              • Gość: rachciachciach Szpilki do zwyklej domowej kolacji bez gosci;) IP: 92.3.190.* 12.03.09, 22:40
                A ja nie moge zrozumiec jak mozna wieczorem chodzic w szpilkach po
                domu (Manka Rogowska), po calym dniu wytezonej pracy tak za biurkiem
                w przychodni jak i w terenie. Czy to moze miec zwiazek z trzymaniem
                fasonu skoro sie zlapalo mlodszego meza?
                Jakbym tak ja nie zezula szpilek zaraz po powrocie do domu to
                normalnie chyba bym umarla. Juz siebie widze, jak sobie robie np.
                kanapke chwiejac sie na tych szpilkach wieczorem, po calym dniu ich
                noszenia, o matko.
                • kelle1986 Re: Szpilki do zwyklej domowej kolacji bez gosci; 13.03.09, 00:20
                  To Rogowski mlodszy jest od Marysi???
                • Gość: bardu Re: Szpilki do zwyklej domowej kolacji bez gosci; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:12
                  > A ja nie moge zrozumiec jak mozna wieczorem chodzic w szpilkach po
                  > domu (Manka Rogowska),
                  Latanie w szpilkach po domu to normalka we wszystkich polskich serialach. Np.
                  też Mańka tylko w Samym Życiu biega po schodach w swojej willi w kozakach na
                  szpilkach.
                • lilith76 Re: Szpilki do zwyklej domowej kolacji bez gosci; 13.03.09, 13:37
                  > A ja nie moge zrozumiec jak mozna wieczorem chodzic w szpilkach po
                  > domu (Manka Rogowska), po calym dniu wytezonej pracy tak za biurkiem
                  > w przychodni jak i w terenie.

Może to ze względu na zapach ze stóp ;D
    • the_dzidka Re: Mycie rak przed posilkiem;) 13.03.09, 12:04
      A mnie się "podoba" jak rano wstaje taki bohater, w bokserkach spał,
      i na te bokserki od razu naciąga ubranie.
      Zemdliło mnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka