monika78kr 11.03.09, 22:48 Jak mnie to razi - wpada taki bohater serialowy do domu i bez zbednych ceregieli siada od razu do stolu. Widzialam to dziesiatki razy i za kazdym razem przezywam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mankencja Re: Mycie rak przed posilkiem;) 11.03.09, 23:13 w takim razie oglądaj Klan - mycie raczek jest tam nieodzowną częscią każdego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Mycie rak przed posilkiem;) IP: *.magma-net.pl 12.03.09, 17:33 Popieram, autorka wątku chyba nigdy - cóż za strata dla niej samej! - nie oglądała Klanu. Mycie rączek to tam rytuał i jeszcze raz rytuał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Mycie rak przed posilkiem;) IP: *.213-160-167.telecom.sk 12.03.09, 18:48 Obejrzyj klan, zobaczysz jak Rysio mówi "dzieci umyjcie rączki", albo Krysia "Pawełku/Olu, umyjcie łapy"! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Mycie rak przed posilkiem;) 12.03.09, 19:20 Kurcze, jak to trudno ludziom dogodzic. W Klanie wszyscy obsesyjnie myja rece i sie nie podoba. Gdzie indziej nie myja i tez zle. Moze powinni myc tylko prawa, bo nia sie je? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mycie rak przed posilkiem;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 22:24 Mnie bardziej razi, jak wracają późno do domu i bez kąpieli pakują się natychmiast do łóżka.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rachciachciach Szpilki do zwyklej domowej kolacji bez gosci;) IP: 92.3.190.* 12.03.09, 22:40 A ja nie moge zrozumiec jak mozna wieczorem chodzic w szpilkach po domu (Manka Rogowska), po calym dniu wytezonej pracy tak za biurkiem w przychodni jak i w terenie. Czy to moze miec zwiazek z trzymaniem fasonu skoro sie zlapalo mlodszego meza? Jakbym tak ja nie zezula szpilek zaraz po powrocie do domu to normalnie chyba bym umarla. Juz siebie widze, jak sobie robie np. kanapke chwiejac sie na tych szpilkach wieczorem, po calym dniu ich noszenia, o matko. Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: Szpilki do zwyklej domowej kolacji bez gosci; 13.03.09, 00:20 To Rogowski mlodszy jest od Marysi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardu Re: Szpilki do zwyklej domowej kolacji bez gosci; IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.09, 10:12 > A ja nie moge zrozumiec jak mozna wieczorem chodzic w szpilkach po > domu (Manka Rogowska), Latanie w szpilkach po domu to normalka we wszystkich polskich serialach. Np. też Mańka tylko w Samym Życiu biega po schodach w swojej willi w kozakach na szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Szpilki do zwyklej domowej kolacji bez gosci; 13.03.09, 13:37 > A ja nie moge zrozumiec jak mozna wieczorem chodzic w szpilkach po > domu (Manka Rogowska), po calym dniu wytezonej pracy tak za biurkiem > w przychodni jak i w terenie. Może to ze względu na zapach ze stóp ;D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mycie rak przed posilkiem;) 13.03.09, 12:04 A mnie się "podoba" jak rano wstaje taki bohater, w bokserkach spał, i na te bokserki od razu naciąga ubranie. Zemdliło mnie... Odpowiedz Link Zgłoś