radoslaw38 12.03.09, 23:13 jeden z niewielu seriali o wampirach, od kilku tygodni obecny w hbo. przyznam ze bylem sceptyczny, bo nie moje klimaty, ale sie nie zawiodlem, ciekawa fabula i sporo erotyki :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: true blood na hbo 13.03.09, 16:14 Coś i się obiło o uszy, że to ta sama ekipa co "Six fet under", więc się napaliłam, ale nie mam HBO ;| Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: true blood na hbo 16.03.09, 21:18 tak, produkcja ta sama:) no to szkoda ze nie masz, bo az sam jestem w szoku ze mi sie tak spodobal ten serial, ale na pewno z czasem gdzies jeszcze sie pojawi pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: true blood na hbo 17.03.09, 12:37 Może poleci na TVP1 ;PPP pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: true blood na hbo 17.03.09, 19:30 usmialem sie do lez ;) pzdr:) hobo: no sceny trzeba przyznac, ze naprawde niezle :) w ogole ciekawie pomyslany serial, roznorodnosc charakterow, tylko ta blondi za slodka jak dla mnie :D chociaz potrafi pokazac pazurki Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: true blood na hbo 20.07.09, 06:27 www.cucirca.com/2009/05/27/watch-true-blood-online/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobo Re: true blood na hbo IP: *.chello.pl 16.03.09, 21:39 Obejrzałem już całą I serię, bardzo fajny serial, nie wiadomo do końca kto jest zabójcą:) do tego romans wampira z człowiekiem, dobre sceny erotyczne, wampiry pijące sztuczną krew, Vi i ładne kobiety:) oficjalne forum truebloodclub.pl/forum można dowiedzieć się kilku fajnych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
nikolasss Re: true blood na hbo 26.03.09, 13:35 dzięki za adres, przydał się:) przeczytałem kilka spoilerków II sezonu, z utęsknieniem czekam na czerwiec Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: true blood na hbo 26.03.09, 19:32 czyli rozumiem ze wtedy kolejny sezon wchodzi:D sam nie moge sie doczekac, nawet pomimo zagladania do spoilerow;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krewnareku Re: true blood na hbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.09, 00:18 Ze spoilerów wcale tak dużo się nie można dowiedzieć, chyba że ja szukać nie potrafię :p HBO trzyma rękę na pulsie i pilnuje żeby nic nie wyciekło. Myślę, że nowy sezon True Blood znowu zaskoczy widza czymś mocnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasza.mann Re: true blood na hbo IP: 153.19.202.* 27.03.09, 06:39 Wszystkim tym, którzy ogladają PRAWDZIWĄ KREW polecam SZEŚĆ STÓP POD ZIEMIĄ.Będziecie zachwycieni, gwarantuję. Najlepszy serial jaki kiedykolwiek widziałam, dzieło sztuki. 5 sezonów i niesamowite zakończenie serialu. Dzieło sztuki, genialne 'kino':) Tylko uważajcie, działa na psychikę:/niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia_70 Re: true blood na hbo 27.03.09, 15:57 Popieram w całej rozciągłości - Six Feet Under jest dla mnie serialem wszechczasów, genialny po prostu. Na Foxlife lecą teraz powtórki, druga seria chyba w tej chwili. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: true blood na hbo 27.03.09, 17:33 no ale co sie dziwic skoro i 6 stop i true blood sa serialami wyciagnietymi spod reki tego samego tworcy, a to jednak juz mowi samo przez sie :) zwlaszcza ze dobrze poogladac serial ktory traktuje o metafizyce czy jak tam te inne nadprzyrodzone sytuacje nazwac w sposob dojrzalszy, znaczy w porownaniu z serialami stricte dla mlodziezy Odpowiedz Link Zgłoś
nikolasss Re: true blood na hbo 17.07.09, 09:58 oglądałem już 4 odcinek 2 serii - z neciku oczywiście mam. fajnie, dużo się dzieje, MaryAnn imprezuje cały czas, Sookie znajduje chłopaka, który też jak ona czyta w myślach... ciekawe co będzie dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: true blood na hbo 17.07.09, 18:41 HALO nikolasss!! proszę tak jawnie nie spojlerować!! Masz szczęście, że już obejrzałam, bo bym była wqu...ona gdybym to przeczytała przed obejrzeniem. p.s. Eric jest najlepszy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boni_76 Re: true blood na hbo IP: *.chello.pl 22.07.09, 20:13 Czy ktoś mi potrafi wyjaśnić pewne pokrewieństwa z sagą Zmierzch? Mam tu nie tylko na myśli wampiry ale także czytanie w myślach, przemianę w psa jednego z głównych bohaterów itp. Zastanawiam się co na czym było wzorowane? Ktoś może wie? Zanim dokopię się do odpowiedzi w necie chyba osiwieję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: true blood na hbo IP: *.chello.pl 23.07.09, 09:29 książki, na których podstawie kręci się True Blood, podobno zostały napisane wcześniej niż Zmierzch. nie wiem czy to prawda, bo nie chciało mi się sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś