aniuta75 18.04.09, 23:52 Czy jest w ogóle o czym dyskutować?? Za bardzo jestem uchachana żeby się załamać poziomem tego odcinka :D. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jsowa01 Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 00:21 Hi hi, ja mam podobnie. Pewnie dlatego też ludzie nie wiedzą co pisać. Ale trochę humoru się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 00:35 Ja jeszcze nie widzialem, bardziej ciekawi mnie Harper's Island, no i zaleglego Dollhousa tez obejrzalem (akurat dobry odcinek!). Ale z tego co czytalem reakcje ludu, to z filmu sf zrobila sie juz komedia ? :D I warto bylo tyle odliczac ? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 08:58 No rzeczywiście,śmiać się można przez łzy. Trzy razy robiłam sobie przerwę, żeby obejrzeć odcinek do końca. Tylko sama końcówka sama w sobie mogła lekko zaskoczyć. I oni chcą zarobić na dodatkowych odcinkach na dvd? Jak tak dalej pójdzie, to nikt tego nie kupi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 09:34 Przede wszystkim za dużą przerwę zrobili, bo póki człowiek w tym ciągu prisonowym był to jakoś dało się oglądać. A po takim czasie, kiedy każdy zajął się innymi serialami, PB wypada baldziusieńko na tle innych produkcji :). Już chyba Cupid ma większy ładunek napięcia i emocji niż PB :>. Mam nadzieję, że będzie to przestrogą dla innych tFurców ;) coby takiego szitu ze swoich dzieł nie robić jak zrobili z PB. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 09:50 Była taka scena, po tym jak udało im się uciec z tego tira, kiedy Majki zostawił Sarę z czymś tam w ręku i sam zniknął, normalnie myślałam, że w tym czasie zdąży jakąś bazukę skonstruować i odstrzeli faciowi łeb ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 10:08 Heheheh dobre :D. Mam wrażenie, że agenci z Firmy są straszliwie nieudolni. Gdzież im do Kellermana czy Kima?? Jakoś wolno to to biega, strzelać zbytnio nie umie, już nie mówiąc o tym braku pomyślunku :>. Linc to po prostu tragedia. Już nawet na miano Darwina nie zasługuje, tak denny jest. Majki i doktór Sarcia - ma_sa_kra!!! Te pogaduszki w tirze o mamusi. No i sama mamusia - kur..a, jaka matka zadecyduje o śmierci swojego dziecka po to aby jakąś Firmą kierować, z kupą niepełnosprawnych fizycznie i umysłowo agentów?? Ha, no ale jest przecież możliwość, że ona dała zielone światło w kogoś innego kulkę posłać a do Linca mierzy ktoś inny - tak czy inaczej zieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew :P. Odpowiedz Link Zgłoś
szmegesz Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 10:19 T-Bag też odnalazł swoją mamuśkę i to też niestety było tylko śmieszne. Wiarygodność psychologiczna matki Michaela i Linca żadna. Jakie pranie móżgu zrobili kobiecie,że dopiero teraz sobie o nich przypomniała. Chyba, że są dwie matki, jedna cyborg, druga prawdziwa, ale ja takiego sf nie trawię. Odpowiedz Link Zgłoś
agamasia Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 10:34 O matka Teosia też niezła była. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 10:41 Normalnie przeżycia takie, jak wtedy kiedy Michał Wiśniewski też swoja matkę odnalazł ! :D A jeszcze się okaże, że matka Michaela okaże się, że miała dziecko z księdzem... i to właśnie mały Scolfield był owocem tej zakazanej znajomości :D Normalnie telenowela urugwajsko-peruwiańska ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdawaw1 Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 11:44 mój komentarz odcinka - tragedia!!;-)..Linka dylematy..płakałam ze śmiechu...jedynie jakoś to trzyma do kupy Mahone, tylko na jak długo mu wystaraczy sił...może i on znajdzie jakąś mamusię?;-). Odpowiedz Link Zgłoś
valentine02 Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 14:14 a dlaczego linc ma takie za duże ubranka?wygląda jak przedszkolak. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 19.04.09, 16:48 valentine02 napisała: > a dlaczego linc ma takie za duże ubranka? Pewnie jest w ciąży i to kamufluje ubraniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen P_I_E_R_D_O_Ł_Y_! 20.04.09, 06:50 Okropność, odliczanie było o wiele ciekawsze:( Albo mi się teraz tak wydaje, albo te poprzednie odcinki były ciekawsze - ten w każdym razie jest głupi jak but. Żeby chociaż Majki z Sarą trochę pofiglowali w tym tirze... A tu nic! Pewnie Kryśka nie jest prawdziwą matką Linca, bo jakoś sobie nie mogę wyobrazić żeby go tak dała odstrzelić. Eh, dobrze że jest już trzeci sezon Tudorów, przynajmniej przez jakiś czas będzie się czym ekscytować. ------------------------------ "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiaa23 Re: 4x17 The Mother Lode - dyskusja? 20.04.09, 18:18 hmm...tyle czekania, ale nie było źle, wniosek z końcowej sceny? trzeba zawsze słuchać mamy ;-)Miło znów zobaczyć Majkiego, Lincolnowi brakuje stanowczo jego polotu Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 co zrobi Link ? scenariusze ! 20.04.09, 22:19 Moj scenariusz jest taki, ze... Lincowi na glowe narobi ptak! Schyli się, aby obetrzec sobie łepa. Wtedy padną strzały, oczywiście niecelne - bo przeciez Linc schylił obsrany łeb. Zanim szybcy panowie snajperowie załadują nowe pociski, to Linc, jak zwykle z prędkością błyskawicy wskoczy do najbliższego kanału ściekowego i zostanie ocalony ! Odpowiedz Link Zgłoś
kad7 Re: co zrobi Link ? scenariusze ! 20.04.09, 23:13 Albo stwierdzi jak Majki, że zapomniał serwetek :p Poza tym w tak eleganckiej koszuli do kanału? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sil.wen Re: co zrobi Link ? scenariusze ! 21.04.09, 06:40 A ja myślę, że przy Lincu zatrzyma się autobus wycieczkowy i nagle otoczy go zgraja japońskich turystów. ------------------------------------ "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: co zrobi Link ? scenariusze ! 21.04.09, 09:02 No :D. I zaczną mu pstrykać zdjęcia i prosić o autografy :D. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxian1 Re: co zrobi Link ? scenariusze ! 21.04.09, 09:13 Albo też Link włączy osobiste pole siłowe z urządzenia, które właśnie dostał od jenerała. I kule się go nie imną ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.evie.zoe Re: co zrobi Link ? scenariusze ! 21.04.09, 10:11 Sceny z Cristiną autentycznie jak z tasiemca latynoskiego, albo innej "Mody na sukces". A w ogóle to jakim cudem generał przetrwał ten wybuch (musi to było to słynne pole siłowe, które teraz uratuje Linca) i dlaczego dowiedzieliśmy się, że przeżył, już w tym samym odcinku? Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: co zrobi Link ? scenariusze ! 10.05.09, 19:48 A nie czepiac mnie sie tutaj "Mody na sukces"!!!! Generalnie - rozczarowanie, bo dopiero ten 17 obejrzalam a kolejnych cos komputer nie chce odpalac :-/ Odpowiedz Link Zgłoś