Dodaj do ulubionych

Plotkara - mnóstwo nowych plakatów

IP: *.chello.pl 16.06.09, 13:02
faktycznie, mega super...
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 14:23
      może i podpisy fajne ale zdjęcia z 2 sezonu nudaa
    • Gość: Caegla Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: *.static.szczecinek.net.pl 16.06.09, 14:26
      To nie są plakaty serialu tylko okładki limitowanej serii książek... i wyszły już kilka miesięcy temu... A podpisy to nic innego tylko tytuły poszczególnych części...
      Przykro, że poważna strona pisze takie brednie
    • Gość: aphrodisiac Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 14:26
      podpisik
      I now you like it
    • Gość: skyler Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: *.toya.net.pl 16.06.09, 15:55
      Dobrze mówisz Cegla. Bardzo się ciesze, że to Ty tworzysz stronę Plotkara.info. Właśnie dlatego ją lubie, jest na niej sama prawda.
    • Gość: Agat Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: *.lanet.net.pl 16.06.09, 16:55
      Jej, te tłumaczenia są masakryczne:/ You're the one that I want= Jesteś jednym czego chcę !(?) Lepiej by zabrzmiało 'tym'- plakaty fajne:D Pamiętam jak czytałam te książki i pochłaniałam kilka na jeden dzień;) Takie lekkie i przyjemne.
    • Gość: erin Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: *.lebork.vectranet.pl 16.06.09, 19:16
      piszę podobnie na gossip-girls.mylog.pl i na under-pressure.mylog.pl
      Zapraszam!
      a plakaty ładne <3
    • Gość: qaz Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: *.cable.smsnet.pl 16.06.09, 23:44
      z tej laleczki w różowej sukience zrobiła się extra laska :)
    • Gość: mnuff Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: 158.75.60.* 17.06.09, 00:44
      W sumie to zadne plakaty tylko okladki limitowanej edycji ksiazki ; d
    • Gość: efianowi Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 13:02
      komentarz: xoxo
    • Gość: Nomi Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 14:20
      Na okładkę z Edem czekam wieki ;]
    • Gość: MG Re: Plotkara - mnóstwo nowych plakatów IP: 80.51.94.* 17.06.09, 21:06
      To są okładki limitowanej edycji książek. Ludzie, sprawdzajcie co piszecie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka