wojtezoom 03.07.09, 18:10 Tak myslalem ze o nim napiszecie ;] Reklamy tego serialu pojawiają się wszędzie. Nawet na tej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamil Re: Saddam Husajn superstar IP: 83.1.216.* 03.07.09, 18:19 w ktorym momencie darzycie sympatia Husajna??? serial jest w porzadku, choc na razie oglodnelem 2 odcinki, aczkolwiek sa pewne niescislosci i niedociagniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harold Re: Saddam Husajn superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 18:34 Serial ogląda się całkiem przyjemnie. Wciąga i na pewno widzowie będą czekać na następne odcinki. Dodam tylko, że zabawne fragmenty są. Husajn dzwoniący z zagrabionego telefonu satelitarnego do CIA mnie np rozbawił. Ludzie przecież to HBO - musi być dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murdoc Re: Saddam Husajn superstar IP: *.acn.waw.pl 03.07.09, 19:50 Jutro na HBO.. z chęcią zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MokoTuff Re: Saddam Husajn superstar IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.09, 20:30 a ja musze powiedzieć, że charakteryzacja aktorów jest tak realna, że aż szukałem jakichś fotek w sieci prawdziwego saddama, żeby porównać. Normalnie aktor i dyktator podobni do siebie jak L+J K ;) btw: jakieś dodatki do serialu można znaleźć na domsaddama.hbo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Saddam Husajn superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 10:37 szkoda gadać, tak jak by zrobić serial o Stalinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZSx Re: Saddam Husajn superstar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.09, 11:38 skrajna degrengolada trzeba go kanonizowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Re: Saddam Husajn superstar IP: *.multimo.pl 04.07.09, 11:59 wielka porazka robic takie seriale ciekawe na co pojdzie zarobiona kasa z tego serialu producenci rezyserzy aktorzy itd zarobioną kase wydadzą na wszelakie uciechy a nalewajac sobie do lampki drogiego szampana zawolaja 'saddam na zdrowie' zdrowie za kolesia ktory wymordowal tysiace ludzi ale przeciez taki jest swiat..zalosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Saddam Husajn superstar IP: *.bb.sky.com 04.07.09, 12:44 @KOS. Ja bardzo chętnie bym zobaczył dobrze zrobiony serial nie tylko o Stalinie ale o wszystkich pierwszych sekretarzach i ich pomocnikach. Z naciskiem na Dobrze zrobiony. To że w Domu Saddama zabrakło przekazu o popieraniu go przez USA i UK. To dyskredytuje wiarygodność tego serialu. Sorry ale nie wiem czego jeszcze tam niema a co zostało zmienione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Saddam Husajn superstar IP: *.ksknet.pl 04.07.09, 13:06 calkowicie obiektywny amerykanski serial o saddamie...to tak jak calkowicie obiektywny radziecki film o hitlerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jae Re: Saddam Husajn superstar IP: *.ustronet.net 04.07.09, 15:16 staaare. przeciez ten serial zostal juz dawno nakrecony! Odpowiedz Link Zgłoś
muzzyczny Re: Saddam Husajn superstar 04.07.09, 16:34 g... zrobcie o domu Busha albo Obamy a moze odcinki Merkel, Barroso Rockefeller Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.mar Re: Saddam Husajn superstar 04.07.09, 17:37 Myślę że będzie to pozycja obowiązkowa :) Szkoda tylko, że OCENZUROWALI ten wątek pomocy USA/UK Saddamowi na początku jego rządów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Saddam Husajn superstar IP: *.chello.pl 04.07.09, 19:07 Niesmaczne. Napadli na niepodległy kraj - jeden z najsilniejszych w tamtych stronach, zniszczyli państwo, zabili człowieka i w imię czego? Fałszywych pogłosek o broni masowego rażenia... Teraz sobie żarty będą z niego i jego rodziny robić. Zróbcie może serial komediowy o Auschwitz i jego komendantach jako pozywtynych bohaterach- byście zobaczyli jaki by się rwetes zrobił. Zakłamani Amerykanie, bez szacunku dla drugiego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: Saddam Husajn superstar IP: *.ksknet.pl 04.07.09, 20:03 zanim jeszcze zamordowano saddama,zabito jego synow razem z wnukami/malymi dziecmi.../ - podobno wszyscy ostrzeliwali sie do konca.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Saddam Husajn superstar IP: *.aster.pl 04.07.09, 21:39 TŁUMACZENIE POPAWNE TYTUŁU: RÓD SADDAMA :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasica Re: Saddam Husajn superstar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 01:51 Zobaczycie, niedługo doczekamy się podobnego serialu familijnego o Hitlerze. "Adolfa poznajemy w momencie, gdy obejmuje urząd kanclerza i rozpoczyna budowanie swojego imperium" Odpowiedz Link Zgłoś