Dodaj do ulubionych

Fryzura Agi z Klan

IP: *.acn.abpl.pl 02.09.09, 18:42
Czy któraś z dziewcząt i kobiet potrafi mi wyjaśnić skąd zamiłowanie filmowej Agnieszki Lubicz do fryzury "na garnek", "na giermka" lub - bardziej internetowo - "na Gracjana Roztockiego"?
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 20:19
      Ta Aga to się już robi męcząca.. nic ciekawego w jej życiu się nie dzieje i ten
      jej wiecznie zrzędzący ton głosu :/ Mogłaby zakochać się w jakimś mądrym ciachu
      od razu serial byłby ciekawszy :P Swoją drogą żałosne, że obie panny Lubicz
      zostały wdowami..
      • Gość: Ewka Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.toya.net.pl 02.09.09, 21:22
        I żadna nie miała (ze zmarłym partnerem) ślubu.
        No a ten wypadek w parku trochę bez sensu. Według mnie była to strasznie nienaturalnie zagrana scena ;/
        • Gość: kk Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 00:01
          upadła na lewą rękę, a złamała prawą... takie rzeczy tylko w Klanie.
          • sundry Re: Fryzura Agi z Klan 04.09.09, 10:15
            W kwestii ręki jeszcze chciałam dodać, że ma w gipsie tylko palec,a
            całą rękę ma na temblaku, to chyba niewygodne przecież.
    • Gość: acce Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 07:30
      Gość portalu: freezee napisał(a):

> Czy któraś z dziewcząt i kobiet potrafi mi wyjaśnić skąd zamiłowanie filmowej A
      > gnieszki Lubicz do fryzury "na garnek", "na giermka" lub - bardziej internetowo
      > - "na Gracjana Roztockiego"?

Myślę, że po prostu ta fryzura konweniuje z jej stylem ubierania, obcisłym,
      przykusym, pięknie uwydatniającym jej grubokościstą, lekko zwalistą figurę;)

Agnieszka ładnie wyglądała raz - w dniu swojego ślubu zawartego ze
      szkolnym kolegą, w tajemnicy przed rodziną. Miała wtedy długie włosy i elegancki
      garnitur. Ale to pamiętają już jedynie starzy ludzie;)
      • Gość: kk Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:04
        Sorry, ja pamiętam a nie jestem stara! :P.
        Pamiętam - jedwabny garnitur z butiku Moniki :)
        • Gość: malinka Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:45
          tak, tylko, że ten ślub Agi był jakieś 10 kilogramów temu ;)
          • Gość: kk Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 12:53
            Był chyba moment, że całkiem nieźle wyglądała z jakimś fryzem, ale to może wtedy
            jak była w rozjazdach :P
          • renatka_1 Re: Fryzura Agi z Klan 05.09.09, 00:36
            są juz nowe streszczenia i wyobraźcie sobie, że Miron się do niej odezwie z
            więzienia(tak! on żyje!):/ wtedy Aga nie będzie chciała, żeby Smosar się
            wyprowadzał:)
            • Gość: kk Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:25
              a gdzie są te streszczenia? :O
              • renatka_1 Re: Fryzura Agi z Klan 05.09.09, 20:16
                Gość portalu: kk napisał(a):

> a gdzie są te streszczenia? :O

nie mam czasu poprawiac pisowni i wklejać wszystkich streszczeń.

17:35 KLAN - ODC. 1732

Telenowela, 22 min, Polska, 2009
                Reżyseria: Paweł Karpiński, Paweł Chmielewski, Andrzej Chichłowski, Ryszard
                Dreger, Jakub Ruciński, Jarosław Marszewski
                Scenariusz: Elżbieta Szczypek
                Aktorzy: Paweł Prokopczuk, Zofia Merle, Agnieszka Kotulanka, Julia Królikowska,
                Paulina Holtz, Barbara Bursztynowicz,
                Tomasz Stockinger, Daniel Zawadzki, Kaja Paschalska, Andrzej Grabarczyk, Jacek
                Borkowski

Krystyna opowiada Pawłowi o wczorajszym występie Anny w klubie fitness.
                Monika urzęduje w restauracji od samego rana, bo nie mogła spać.
                Mariusz przyjeżdża do Ry�ka i o�wiadcza, że chętnie pomoże mu przy
                remoncie mieszkania.
                Surmaczowa odwiedza paniš dziekan na uczelni, wyra�nie oczekujšc pochwał
                za wczorajsze przygadanie instruktorce.
                Kasia, koleżanka Agi ze studiów, ma dla niej ciekawš propozycję zawodowš.
                Chodzi o pomoc przy filmie dokumentalnym o przestępstwach narkotykowych w Europie.
                Agnieszka po swoich bolesnych do�wiadczeniach grzecznie, ale zdecydowanie odmawia.
                Leokadia przyjmuje dzisiaj go�ci i przeprasza Feliksa, ale woli, żeby nie było go
                w tym czasie w mieszkaniu. Feliks się nie gniewa, bo ma już pomysł na wieczór.
                Kamila po powrocie ze szkoły pyta Elę i Rysia, czy Bożenka nie mogłaby
                przenie�ć się na Sadybę na czas remontu.
                Monika próbuje zasnšć. Niestety, dzwonek do drzwi, za którymi stoi radosny Feliks,
                burzy jej plany.
                Agnieszka odbiera list z zakładu karnego. Miron pisze w nim, że widział jš w
                telewizji.
    • Gość: ... Re: Fryzura Agi z Klan IP: 83.1.183.* 06.09.09, 10:08
      ej, to wklej strone ze streszczeniami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka