Gość: freezee IP: *.acn.abpl.pl 02.09.09, 18:42 Czy któraś z dziewcząt i kobiet potrafi mi wyjaśnić skąd zamiłowanie filmowej Agnieszki Lubicz do fryzury "na garnek", "na giermka" lub - bardziej internetowo - "na Gracjana Roztockiego"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 20:19 Ta Aga to się już robi męcząca.. nic ciekawego w jej życiu się nie dzieje i ten jej wiecznie zrzędzący ton głosu :/ Mogłaby zakochać się w jakimś mądrym ciachu od razu serial byłby ciekawszy :P Swoją drogą żałosne, że obie panny Lubicz zostały wdowami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.toya.net.pl 02.09.09, 21:22 I żadna nie miała (ze zmarłym partnerem) ślubu. No a ten wypadek w parku trochę bez sensu. Według mnie była to strasznie nienaturalnie zagrana scena ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 00:01 upadła na lewą rękę, a złamała prawą... takie rzeczy tylko w Klanie. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Fryzura Agi z Klan 04.09.09, 10:15 W kwestii ręki jeszcze chciałam dodać, że ma w gipsie tylko palec,a całą rękę ma na temblaku, to chyba niewygodne przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 07:30 Gość portalu: freezee napisał(a): > Czy któraś z dziewcząt i kobiet potrafi mi wyjaśnić skąd zamiłowanie filmowej A > gnieszki Lubicz do fryzury "na garnek", "na giermka" lub - bardziej internetowo > - "na Gracjana Roztockiego"? Myślę, że po prostu ta fryzura konweniuje z jej stylem ubierania, obcisłym, przykusym, pięknie uwydatniającym jej grubokościstą, lekko zwalistą figurę;) Agnieszka ładnie wyglądała raz - w dniu swojego ślubu zawartego ze szkolnym kolegą, w tajemnicy przed rodziną. Miała wtedy długie włosy i elegancki garnitur. Ale to pamiętają już jedynie starzy ludzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:04 Sorry, ja pamiętam a nie jestem stara! :P. Pamiętam - jedwabny garnitur z butiku Moniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 09:45 tak, tylko, że ten ślub Agi był jakieś 10 kilogramów temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 12:53 Był chyba moment, że całkiem nieźle wyglądała z jakimś fryzem, ale to może wtedy jak była w rozjazdach :P Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Fryzura Agi z Klan 05.09.09, 00:36 są juz nowe streszczenia i wyobraźcie sobie, że Miron się do niej odezwie z więzienia(tak! on żyje!):/ wtedy Aga nie będzie chciała, żeby Smosar się wyprowadzał:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Fryzura Agi z Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 15:25 a gdzie są te streszczenia? :O Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Fryzura Agi z Klan 05.09.09, 20:16 Gość portalu: kk napisał(a): > a gdzie są te streszczenia? :O nie mam czasu poprawiac pisowni i wklejać wszystkich streszczeń. 17:35 KLAN - ODC. 1732 Telenowela, 22 min, Polska, 2009 Reżyseria: Paweł Karpiński, Paweł Chmielewski, Andrzej Chichłowski, Ryszard Dreger, Jakub Ruciński, Jarosław Marszewski Scenariusz: Elżbieta Szczypek Aktorzy: Paweł Prokopczuk, Zofia Merle, Agnieszka Kotulanka, Julia Królikowska, Paulina Holtz, Barbara Bursztynowicz, Tomasz Stockinger, Daniel Zawadzki, Kaja Paschalska, Andrzej Grabarczyk, Jacek Borkowski Krystyna opowiada Pawłowi o wczorajszym występie Anny w klubie fitness. Monika urzęduje w restauracji od samego rana, bo nie mogła spać. Mariusz przyjeżdża do Ry�ka i o�wiadcza, że chętnie pomoże mu przy remoncie mieszkania. Surmaczowa odwiedza paniš dziekan na uczelni, wyra�nie oczekujšc pochwał za wczorajsze przygadanie instruktorce. Kasia, koleżanka Agi ze studiów, ma dla niej ciekawš propozycję zawodowš. Chodzi o pomoc przy filmie dokumentalnym o przestępstwach narkotykowych w Europie. Agnieszka po swoich bolesnych do�wiadczeniach grzecznie, ale zdecydowanie odmawia. Leokadia przyjmuje dzisiaj go�ci i przeprasza Feliksa, ale woli, żeby nie było go w tym czasie w mieszkaniu. Feliks się nie gniewa, bo ma już pomysł na wieczór. Kamila po powrocie ze szkoły pyta Elę i Rysia, czy Bożenka nie mogłaby przenie�ć się na Sadybę na czas remontu. Monika próbuje zasnšć. Niestety, dzwonek do drzwi, za którymi stoi radosny Feliks, burzy jej plany. Agnieszka odbiera list z zakładu karnego. Miron pisze w nim, że widział jš w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Fryzura Agi z Klan IP: 83.1.183.* 06.09.09, 10:08 ej, to wklej strone ze streszczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś