Dodaj do ulubionych

ITI - się uśmiałam ;)

09.02.07, 10:53
Obserwuj wątek
    • sunrise2006 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 10:55
      sorcia puściło mi się za wczesnie. A chciałam kawał napisać, koleżanka mi
      ostatnio go przypomniała. Stary ale jary:

-Jaka jest różnica między facetem a Iti?
      -....?
      - Iti dzwonił do domu ;))) hehehehehe

No i jeszcze jeden usyłszany w radiu:

Podchodzi konduktor do faceta w tramwaju i mówi:
      -Bileciki
      - Trąbka (odpowiada pytany o bileciki pasażer)
      - Jaka trąbka??
      - Jakie bileciki??

hłehłe
      • joanna784 to ja tez wkleję,obrzydliwy ale fajny 09.02.07, 11:00
        kierowca TIRa zatrzymuje się przy trasie i pyta kurewki ile bierze.ona:20 za
        seks,15 za oral.no to oral proszę.ona robi,robi, pracuje,a jemu nawet nie
        drygnie.pyta w końcu: z tobą to wszystko ok?bo ci nie stoi? a facet mówi:on nie
        ma stać,ma być czysty.
        • otojestem Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 11:56
          Trzy babeczki poszły sobie do knajpy. Poplotkowały, posmiały się, piwko wypiły
          (dużo) i pozbierały sie do domu. W dzrodze powrotnej zachciało im sie siusiu.
          Jedyna miejsce ustronne jakie w pobliżu znalazły to cmentarz. Z daleka zobaczył
          je grabarz, postanowił trochę je nastraszyć. Wyleciał z ukrycia strasznie wyjąc
          i wydając niesamowite odgłosy. Babeczki tak sie zlękły że nie zdążyły majtek
          poubierać, uciekały przez groby, krzaki prosto domu.
          Na drugi dzień w tej samej knajpie siedzi przy kielichu trzech facetów tych
          samych babeczek. Na początku milczą, po paru kielichach pierwszy się żali:
          -Moja przyszła wczoraj kompletnie zalana i bez majtek.
          Na to drugi:
          -To nic brachu, moja wróciła kompletnie zalana, bez majtek, a w dodatku mała
          potarganą całą sukienkę i rajstopy.
          -To nic koledzy - odzywa się trzeci
          -Moja wróciła nie dość że całkiem zalana, nie dość że bez majtek i w podartej
          kecy, to jeszcze na szyji miała harfe z napisem: Nigdy Cie nie zapomnimy -
          chłopaki z Radomia.
          • bogna71 Re: Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 12:12
            :DDD
            to jeden z moich ulubionych kawałów - tylko ja znam wersję: Nigdy cię nie
            zapomnimy - koledzy z Torunia
            :DDD
            • nikitka78 Re: Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 12:35
              Mój ulubiony:
              Wchodzi żona do łazienki, patrzy a pod prysznicem mąż się masturbuje,
              przerażona pyta: co ty robisz??
              a mąż na to: to moej ciało i będe je mył tak szybko jak mi się spodoba!
          • zielonka16 Re: Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 14:12
            Bardzo Ci dziękuję za poprawienie nastroju,a fatalnie dzisiaj mam.Dawno się tak
            nie uśmiałam,az mnie pyszczysko boli.Pozdrawiam
          • zielonka16 Re: Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 14:12
            to było do Otojestem
        • agatelek2 Re: joanna784 09.02.07, 12:37
          hi,hi,hi,hi,hi,hi,nie wyrobie noooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!
        • ciociapolcia Re: to ja tez wkleję,obrzydliwy ale fajny 09.02.07, 14:56
          Heheheheh!!!
          Zaraz PiWowi puszczę. :)))
      • skoczek28 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 12:46
        Idzie czerwony kapturek przez las, aż tu nagle zza krzaków wyskakuje wilk i
        drze mordę:
        - Kapturku, ja cię zaraz pocałuję tam, gdzie nikt cię jeszcze nie całował!
        Na to czerwony kapturtek:
        - Taaaa,to chyba kurwa w koszyk...
    • gold.brown Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 13:18
      Dwa kościotrupy postanowiły zwiać z cmentarza, a że pod cmentarzem stał motor,
      to postanowiły z niego skorzystać. Biegną, biegną przez cmentarz do bramy
      wyjściowej, nagle jeden się odwraca, bo nie widzi obok tego drugiego. Biegnie w
      oddali drugi kościotrup taszcząc pod pachą dwie duże tablice nagrobkowe.
      Pierwszy pyta - co ty wyprawiasz, stary, uciekamy szybko! Na co drugi - Bez
      dokumentów chcesz jechać, idioto !! :-D
      • pinia20 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 15:00
        Na ławce siedzą koń i hipopotam.
        Przychodzi żyrafa i mówi do hipopotama
        - posuń się
        A hipopotam na to:
        - nie mogę bo zwalę konia :-)))))))))))
        • margushia Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 15:40
          Jak ja sie ciesze, ze to forum istnieje.. Pare dni nic nie pisałam, nie byłam po
          prostu w stanie na nic.. weszłam w ten wątek i co? Od razu uśmiech na twarzy. Te
          kawały mnie po prostu powaliły!! Dziewczyny! Jesteście super!! Oby takich wiecej ;)
          • agatelek2 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 16:40
            Mnie też powaliły-i humor od razu lepszy!!!
    • joanna784 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 16:47
      a znacie jakieś fajne teksty po czesku? mój ulubiony-choć nie wiem czy to
      prawda: i'm batman - ja sem netoperek
      • margushia Re: ITI - się uśmiałam ;) 12.02.07, 14:09
        To lepszy jest elektroniczny mordulec, czyli terminator :)
    • ozna Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 18:54
      wsiada babka do windy a za nią wpada facet w kominiarce, przykłada jej nóż do
      szyi i mówi : zrób mi loda bo cię zabiję, no to babka baxch na kolana i do
      dzieła, po wszystkim facet ściąga kominiarkę okazuje się że to mąż babki i
      mówi: a nie mówiłem że możesz to zrobić Marysiu :)
      • juliana03 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 21:51
        Mąż wraca do domu i od progu krzyczy:
        - Kochanie trzafiłem "6" w totolotka.
        Żona siedzi bez żadnej reakcji.
        - No kochanie nie cieszysz się? Wygrałem w totolotka, będziemy bogaci.
        A żona smutnym głosem:
        - Mamusia mi zmarła.
        A mąż na to:
        - o kur*** KUMULACJA!!!
        • verte34 Re: ITI - się uśmiałam ;) 10.02.07, 17:41
          Przychodzi baba do lekarza.
          A lekarz w Irlandii.
          • rzaba10 Re: ITI - się uśmiałam ;) 11.02.07, 00:44
            niemiec,rusek i polak kupuja prezenty dla zony:
            Niemiec kupil dwa auta,BMW audi-jak sie jeden nie spodoba to bedzie miala drugi.
            Rusek kupil dwa futra z norek i lisa-jak sie jedno nie spodoba to drugie bedzie
            OK!
            Polak kupil beret i wibrator.Jak sie beret nie spodoba,to niech sie pi...li!
            • margushia Re: ITI - się uśmiałam ;) 14.02.07, 10:45
              Może niezbyt cenzuralny, ale co tam:

W jednej podhalańskiej wsi wilki wciąż napadały na stada owiec. W celu
              rozwiązania problemu zorganizowano zebranie, na którym byli obecni górale,
              przedstawiciele państwowej władzy i ekolodzy (lub ekologowie, jeden ch*j
              przeca). Górale postawili sprawę jasno:
              - Wilków zajeb*ć!
              - Zaproponowalibyśmy bardziej humanitarną metodę – wystąpił młody ekolog, z
              bródką w okularkach i t-shircie z Che Guevarą. – W skrócie polega na tym, by
              zrobić wasektomię czyli przecięcie nasiennych kanalików wszystkim samcom. U
              wilków pozostanie instynkt rozrodczy, lecz samic nie będą mogli zapładniać. W
              ten sposób populacja wilków zejdzie do zera.
              Usłyszawszy taką propozycję, górale zaczynają coś żywo dyskutować między sobą.
              Wreszcie wstaje stary baca, zdejmuje czapkę i mówi, zwracając się do
              przedstawiciela "zielonych":
              - Posłuchaj, synuś, czy ty pojąłeś sedno naszych problemów? Wilki nie ruch*ją
              nasze owce, ale je zjadają...
    • myszonka1 Re: ITI - się uśmiałam ;) 14.02.07, 11:17
      teraz ja: facet zakopal się w piasku na plazy.Przechodzące staruszki zatrzymują
      sie i jedna mówi do drugiej- życie jest okrutne - bo jak ikałam 20 lat byłam
      tego bardzo ciekawa,w wieku 30 bardzo to lubilam,w wieku 40 lat sama o
      toprosilam.Po 50 płaciłam,po 60 zaczęłam się o to modlić.W wielu 70 lat o tym
      zapomnialam.Teraz,gdy mam 80 lat to rosnie na dziko a ja kurwa nawet nie mogę
      prykucnąć.....
      • boo-boo Re: ITI - się uśmiałam ;) 14.02.07, 12:32
        gdzieś Ty się kobieto podziewała ???
        • myszonka1 Re: ITI - się uśmiałam ;) 14.02.07, 13:18
          ano wywalalam sie ostatnimi czasy na nartach...... pozdrówka boo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka