sunrise2006 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 10:55 sorcia puściło mi się za wczesnie. A chciałam kawał napisać, koleżanka mi ostatnio go przypomniała. Stary ale jary: -Jaka jest różnica między facetem a Iti? -....? - Iti dzwonił do domu ;))) hehehehehe No i jeszcze jeden usyłszany w radiu: Podchodzi konduktor do faceta w tramwaju i mówi: -Bileciki - Trąbka (odpowiada pytany o bileciki pasażer) - Jaka trąbka?? - Jakie bileciki?? hłehłe Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 to ja tez wkleję,obrzydliwy ale fajny 09.02.07, 11:00 kierowca TIRa zatrzymuje się przy trasie i pyta kurewki ile bierze.ona:20 za seks,15 za oral.no to oral proszę.ona robi,robi, pracuje,a jemu nawet nie drygnie.pyta w końcu: z tobą to wszystko ok?bo ci nie stoi? a facet mówi:on nie ma stać,ma być czysty. Odpowiedz Link Zgłoś
otojestem Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 11:56 Trzy babeczki poszły sobie do knajpy. Poplotkowały, posmiały się, piwko wypiły (dużo) i pozbierały sie do domu. W dzrodze powrotnej zachciało im sie siusiu. Jedyna miejsce ustronne jakie w pobliżu znalazły to cmentarz. Z daleka zobaczył je grabarz, postanowił trochę je nastraszyć. Wyleciał z ukrycia strasznie wyjąc i wydając niesamowite odgłosy. Babeczki tak sie zlękły że nie zdążyły majtek poubierać, uciekały przez groby, krzaki prosto domu. Na drugi dzień w tej samej knajpie siedzi przy kielichu trzech facetów tych samych babeczek. Na początku milczą, po paru kielichach pierwszy się żali: -Moja przyszła wczoraj kompletnie zalana i bez majtek. Na to drugi: -To nic brachu, moja wróciła kompletnie zalana, bez majtek, a w dodatku mała potarganą całą sukienkę i rajstopy. -To nic koledzy - odzywa się trzeci -Moja wróciła nie dość że całkiem zalana, nie dość że bez majtek i w podartej kecy, to jeszcze na szyji miała harfe z napisem: Nigdy Cie nie zapomnimy - chłopaki z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 12:12 :DDD to jeden z moich ulubionych kawałów - tylko ja znam wersję: Nigdy cię nie zapomnimy - koledzy z Torunia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 12:35 Mój ulubiony: Wchodzi żona do łazienki, patrzy a pod prysznicem mąż się masturbuje, przerażona pyta: co ty robisz?? a mąż na to: to moej ciało i będe je mył tak szybko jak mi się spodoba! Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 14:12 Bardzo Ci dziękuję za poprawienie nastroju,a fatalnie dzisiaj mam.Dawno się tak nie uśmiałam,az mnie pyszczysko boli.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka16 Re: Może znacie, ale to jedyny jaki pamiętam :) 09.02.07, 14:12 to było do Otojestem Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: joanna784 09.02.07, 12:37 hi,hi,hi,hi,hi,hi,nie wyrobie noooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: to ja tez wkleję,obrzydliwy ale fajny 09.02.07, 14:56 Heheheheh!!! Zaraz PiWowi puszczę. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skoczek28 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 12:46 Idzie czerwony kapturek przez las, aż tu nagle zza krzaków wyskakuje wilk i drze mordę: - Kapturku, ja cię zaraz pocałuję tam, gdzie nikt cię jeszcze nie całował! Na to czerwony kapturtek: - Taaaa,to chyba kurwa w koszyk... Odpowiedz Link Zgłoś
gold.brown Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 13:18 Dwa kościotrupy postanowiły zwiać z cmentarza, a że pod cmentarzem stał motor, to postanowiły z niego skorzystać. Biegną, biegną przez cmentarz do bramy wyjściowej, nagle jeden się odwraca, bo nie widzi obok tego drugiego. Biegnie w oddali drugi kościotrup taszcząc pod pachą dwie duże tablice nagrobkowe. Pierwszy pyta - co ty wyprawiasz, stary, uciekamy szybko! Na co drugi - Bez dokumentów chcesz jechać, idioto !! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
pinia20 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 15:00 Na ławce siedzą koń i hipopotam. Przychodzi żyrafa i mówi do hipopotama - posuń się A hipopotam na to: - nie mogę bo zwalę konia :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 15:40 Jak ja sie ciesze, ze to forum istnieje.. Pare dni nic nie pisałam, nie byłam po prostu w stanie na nic.. weszłam w ten wątek i co? Od razu uśmiech na twarzy. Te kawały mnie po prostu powaliły!! Dziewczyny! Jesteście super!! Oby takich wiecej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 16:40 Mnie też powaliły-i humor od razu lepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 16:47 a znacie jakieś fajne teksty po czesku? mój ulubiony-choć nie wiem czy to prawda: i'm batman - ja sem netoperek Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: ITI - się uśmiałam ;) 12.02.07, 14:09 To lepszy jest elektroniczny mordulec, czyli terminator :) Odpowiedz Link Zgłoś
ozna Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 18:54 wsiada babka do windy a za nią wpada facet w kominiarce, przykłada jej nóż do szyi i mówi : zrób mi loda bo cię zabiję, no to babka baxch na kolana i do dzieła, po wszystkim facet ściąga kominiarkę okazuje się że to mąż babki i mówi: a nie mówiłem że możesz to zrobić Marysiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Re: ITI - się uśmiałam ;) 09.02.07, 21:51 Mąż wraca do domu i od progu krzyczy: - Kochanie trzafiłem "6" w totolotka. Żona siedzi bez żadnej reakcji. - No kochanie nie cieszysz się? Wygrałem w totolotka, będziemy bogaci. A żona smutnym głosem: - Mamusia mi zmarła. A mąż na to: - o kur*** KUMULACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
verte34 Re: ITI - się uśmiałam ;) 10.02.07, 17:41 Przychodzi baba do lekarza. A lekarz w Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: ITI - się uśmiałam ;) 11.02.07, 00:44 niemiec,rusek i polak kupuja prezenty dla zony: Niemiec kupil dwa auta,BMW audi-jak sie jeden nie spodoba to bedzie miala drugi. Rusek kupil dwa futra z norek i lisa-jak sie jedno nie spodoba to drugie bedzie OK! Polak kupil beret i wibrator.Jak sie beret nie spodoba,to niech sie pi...li! Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: ITI - się uśmiałam ;) 14.02.07, 10:45 Może niezbyt cenzuralny, ale co tam: W jednej podhalańskiej wsi wilki wciąż napadały na stada owiec. W celu rozwiązania problemu zorganizowano zebranie, na którym byli obecni górale, przedstawiciele państwowej władzy i ekolodzy (lub ekologowie, jeden ch*j przeca). Górale postawili sprawę jasno: - Wilków zajeb*ć! - Zaproponowalibyśmy bardziej humanitarną metodę – wystąpił młody ekolog, z bródką w okularkach i t-shircie z Che Guevarą. – W skrócie polega na tym, by zrobić wasektomię czyli przecięcie nasiennych kanalików wszystkim samcom. U wilków pozostanie instynkt rozrodczy, lecz samic nie będą mogli zapładniać. W ten sposób populacja wilków zejdzie do zera. Usłyszawszy taką propozycję, górale zaczynają coś żywo dyskutować między sobą. Wreszcie wstaje stary baca, zdejmuje czapkę i mówi, zwracając się do przedstawiciela "zielonych": - Posłuchaj, synuś, czy ty pojąłeś sedno naszych problemów? Wilki nie ruch*ją nasze owce, ale je zjadają... Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: ITI - się uśmiałam ;) 14.02.07, 11:17 teraz ja: facet zakopal się w piasku na plazy.Przechodzące staruszki zatrzymują sie i jedna mówi do drugiej- życie jest okrutne - bo jak ikałam 20 lat byłam tego bardzo ciekawa,w wieku 30 bardzo to lubilam,w wieku 40 lat sama o toprosilam.Po 50 płaciłam,po 60 zaczęłam się o to modlić.W wielu 70 lat o tym zapomnialam.Teraz,gdy mam 80 lat to rosnie na dziko a ja kurwa nawet nie mogę prykucnąć..... Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Re: ITI - się uśmiałam ;) 14.02.07, 12:32 gdzieś Ty się kobieto podziewała ??? Odpowiedz Link Zgłoś
myszonka1 Re: ITI - się uśmiałam ;) 14.02.07, 13:18 ano wywalalam sie ostatnimi czasy na nartach...... pozdrówka boo Odpowiedz Link Zgłoś