Gość: mala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:42 Czy wyjechał ktoś na Internshipa z tego biura? Proszę o informacje i opinie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maria Re: Migacz Travel IP: *.mn.res.rr.com 13.05.05, 18:43 To fatalne biuro, jest cala strona nie pamietam w tej chwili adresu, studenci opisuja jak ich zrobilo w konia to biuro, sama jestem poszkodowana, stracilam na tym biurze 500 $ i czas polroku,prawda jest taka biora pieniedzy, obiecuja, przeciagaja sprawe czasami do 2 lat, a pozniej zawsze znajda wymowke bo umowe podpisujesz zawsze na ich korzysc.Niektorzy wyjedzdzaja i gowno zarabiaja na Work and Travel, a o intership zupelnie zadarmo pracuja.w niedziele podam ci adres tej strony pzd.uciekaj z tego biura.W tej chwili jestem w stanach od Fostera na itership i jestem bardzo szczescliwa ze trafilam na takie dobre biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Re: Migacz Travel 14.05.05, 19:35 Dziewczyno! nie jedz z tego biura bo bedziesz kolejna oszukana! co roku mnostwo osob pisze na roznych forach np. www.2p.pl czy www.usa.info.pl jak ich migacz oszukal! ze nawet nie wyjechali albo nie mieli pracy! poczytaj i wybierz biuro na ktore nie ma skarg, ktore nie robi ludzi w balona. Moim zdaniem uczciwe jest BTC i Foster, te biura sa sprawdzone przeze mnie. Odpowiedz Link Zgłoś