Dodaj do ulubionych

Migacz Travel

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:42
Czy wyjechał ktoś na Internshipa z tego biura?
Proszę o informacje i opinie.
Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: Migacz Travel IP: *.mn.res.rr.com 13.05.05, 18:43
      To fatalne biuro, jest cala strona nie pamietam w tej chwili adresu, studenci
      opisuja jak ich zrobilo w konia to biuro, sama jestem poszkodowana, stracilam
      na tym biurze 500 $ i czas polroku,prawda jest taka biora pieniedzy, obiecuja,
      przeciagaja sprawe czasami do 2 lat, a pozniej zawsze znajda wymowke bo umowe
      podpisujesz zawsze na ich korzysc.Niektorzy wyjedzdzaja i gowno zarabiaja na
      Work and Travel, a o intership zupelnie zadarmo pracuja.w niedziele podam ci
      adres tej strony pzd.uciekaj z tego biura.W tej chwili jestem w stanach od
      Fostera na itership i jestem bardzo szczescliwa ze trafilam na takie dobre
      biuro.
      • metnia Re: Migacz Travel 14.05.05, 19:35
        Dziewczyno! nie jedz z tego biura bo bedziesz kolejna oszukana! co roku mnostwo
        osob pisze na roznych forach np. www.2p.pl czy www.usa.info.pl jak ich migacz
        oszukal! ze nawet nie wyjechali albo nie mieli pracy! poczytaj i wybierz biuro
        na ktore nie ma skarg, ktore nie robi ludzi w balona. Moim zdaniem uczciwe jest
        BTC i Foster, te biura sa sprawdzone przeze mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka