Dodaj do ulubionych

Szukam biednej Polki

IP: *.ct.gemini.ntplx.com 30.07.05, 17:15
Musi byc mloda(23-28)ladna, madra, musi miec nie wiecej jak srednie
wyksztalcenie. Nie moze chciec pracowac poza dome. Musi lubiec prowadzic
wlasny dom, musi umiec znalesz rozrywke w domu i poza, ale zawsze z wlasna
rodzina. Moze miec zadania finansowe, ktore sa jej potrzebne na jej wyglad
zewnetrzny, jej sposobu prowadzenia domu i dobra rodziny(wedlug jej uznania).
Obserwuj wątek
    • mytany.m Re: Szukam biednej Polki 30.07.05, 19:23
      Jakiejs takiej niedorozwinietej baby sobie szukasz. Chcesz, zeby intelektualnie
      pasowala do Ciebie?
      • Gość: toni Re: Szukam biednej Polki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 30.07.05, 20:11
        Co, rodzine bys chcial miec, ale nie mozesz na nia zarobic? Zona musi u ciebie
        pracowac, a dzieci panstwowe szkly maja wychowywac?
        • biedna.polka Szukanie biednej Polki :). 30.07.05, 20:24
          Witaj Toni,
          gdzie takiej Polki szukasz? Wiekszosc Twoich wymagan jest dla mnie jasna z
          wyjatkiej tej biedy. Prosze okresl stopien ewentualnej biedy ktora Ciebie
          interesuje u kandydatki na zone. I troche wiecej napisz o sobie. Dawno jestes
          poza krajem? Pytam, poniewaz piszesz z lekkim akcentem :). I czy koniecznie
          musi byc biedna? I w jakim stanie mieszkasz niebiednie?
          Pozdrowienia,
          polka (byc moze biedna).

• Gość: toni Re: Szukanie biednej Polki :). IP: *.ct.gemini.ntplx.com 30.07.05, 20:55
            Szukam takiej biednej, zeby nie musiala tesknic za "ojczyzna" i nie wymawiala
            mi, ze cos tam stracilo. Gdybys sie podpisala jako gosc to moze dalbym sie
            nabrac na pseldonim "biedna.Polka", ale ty potrafilas sie zarejestrowac.
            Pozatym naturalnie jestem skromny. Tak ze popisywania sie moim "bogactwem" nie
            bedzie.
            • basia-kasia Re: Szukanie biednej Polki :). 30.07.05, 21:04
              Jestem : biedna, ladna, zgrabna, mloda, domatorka, cnotliwa.Lubie i umiem
              gotowac i dbac o dom. Marze, zeby miec dzieci i kochajacego meza.
              • Gość: toni Re: Szukanie biednej Polki :). IP: *.ct.gemini.ntplx.com 30.07.05, 23:21
                Moj wzrost jest 182cm, waga 80kg, brunet(nie mam i nie bede mial lysiny), wiek
                28lat, pracuje jako technician i mieszkam w CT. Bez nalogow. Jaki jest Twoj
                znak zodiaku, wzrost itd.
            • biedna.polka Re: Szukanie biednej Polki :). 30.07.05, 21:11
              Drogi Toni,
              ta skromnosc juz teraz podoba mi sie u Ciebie :).
              Sadze, ze masz tez inne zalety. Napisz troche o nich.
              Chce wyjechac do Stanow i bede starala sie odpowiadac
              Twoim wymogom dla biednej Polki. Tesknic specjalnie za krajem
              nie bede. Nie po to przeciez wyjade. Przez dziesiec lat tego nie
              zauwazysz a pozniej sie juz przyzwyczaje :).
              Aby zachecic Ciebie do napisania troche o sobie napisze, ze
              w sierpniu skoncze 26 lat, jestem panna przy 171 cm wzrostu
              i odpowiedniej do tego wzrostu wadze. Jestem naturalna brunetka
              z brazowymi oczami. Wydaje mi sie, ze lubie dzieci. Ile chcialbys ich miec?
              W jakim stanie mieszkasz?
              Pozdrowienia,
              kasia.
              • maksimum Re: Szukanie biednej Polki :). 30.07.05, 21:24
                biedna.polka napisała:

> Drogi Toni,
                > ta skromnosc juz teraz podoba mi sie u Ciebie :).
                > Sadze, ze masz tez inne zalety. Napisz troche o nich.

Ja sie wrecz wstydze pisac o moich zaletach,bo tyle ich jest,ale twoj kolor
                wlosow i wzrost mnie odpowiada.
                Jak sie Toni nie pospieszy,to napisz do mnie.

> Chce wyjechac do Stanow i bede starala sie odpowiadac
                > Twoim wymogom dla biednej Polki.

Ja za biednymi nie przepadam,ale napisz skad jestes.

> Tesknic specjalnie za krajem
                > nie bede. Nie po to przeciez wyjade. Przez dziesiec lat tego nie
                > zauwazysz a pozniej sie juz przyzwyczaje :).
                > Aby zachecic Ciebie do napisania troche o sobie napisze, ze
                > w sierpniu skoncze 26 lat, jestem panna przy 171 cm wzrostu
                > i odpowiedniej do tego wzrostu wadze.

Odpowiednia waga znaczy,ze jestes wysportowana,czy raczej optujesz przy
                spokojnych spacerach.

> Jestem naturalna brunetka
                > z brazowymi oczami. Wydaje mi sie, ze lubie dzieci. Ile chcialbys ich miec?

2-4.

> W jakim stanie mieszkasz?

NYC.

> Pozdrowienia,
                > kasia.

MACIEJ
                • Gość: arabella Re: Szukanie biednej Polki :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 23:47
                  a ja, 26, 170, 48kg, nie-blondynka, nie-biedna, studentka na pewnym uniwerku w
                  europie zach., bede na poczatku wrzesnia w nyc...gdzie sie bedziesz
                  krecil..powiedzmy...3.09. ok. 5 p.m...wybierz bar na drinka...poznasz mnie po
                  usmiechu...

a
                  • maksimum Re: Szukanie biednej Polki :). 31.07.05, 04:55
                    Gość portalu: arabella napisał(a):

> a ja, 26, 170, 48kg, nie-blondynka, nie-biedna, studentka na pewnym uniwerku
                    w
                    > europie zach., bede na poczatku wrzesnia w nyc...gdzie sie bedziesz
                    > krecil..powiedzmy...3.09. ok. 5 p.m...wybierz bar na drinka...poznasz mnie po
                    > usmiechu...
                    >
                    > a

3 wrze moge byc w Milford Pa. bo to ostatni weekend przed rozpoczeciem roku
                    szkolnego,chyba ze bedzie padalo,wtedy moge byc w kazdym barze.
    • nieztejziemii Re: Szukam biednej Polki 30.07.05, 23:55
      Wsrod Polek nie ma takiej jaka chcesz ale sa wsrod Arabek. POSZUKAJ!!!!
      • Gość: toni Re: Szukam biednej Polki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 31.07.05, 00:04
        Nie wiem co insynlujesz. Ale sie mylisz. Moja mama jest Twoja pierwsza pomylka.
        • basia-kasia Re: Szukam biednej Polki 31.07.05, 00:06
          Antos, znowu sie schlales.
        • filipzkonopii Re: Szukam biednej Polki 31.07.05, 17:57
          Nie ma co , to ty uwazasz,ze Twoja mama jest az tak beznadziejna???
          • Gość: toni Re: Szukam biednej Polki IP: *.ct.gemini.ntplx.com 31.07.05, 18:35
            Moja mama jest: CIAGLE mlodo wygladajaca, ladna kobieta, wesola, towazyska,
            super z organizowana, pracujaca tylko w wolnym czasie w domu na
            komputerze:+))))))))
            Napewno nikt o niej nie powiedzie: "z tylu liceum, a z przodu muzeum". A ty co
            Filipie z konopi(merihuany) szukasz, konia pociagowego za zone?
    • terra-nova powinno byc :niedorozwiniety facet szuka glupiej 31.07.05, 00:13
      A co kolega jest ograniczony umyslowo,nie chce sie niczego nauczyc i ma
      kompleksy, ze zdolna, biala dziewczyna, moze okazac sie samodzielnie myslaca
      osoba. Chocbys nie wiadomo jak bracie szukal, nie znajdziesz wsrod bialych
      takiego modela jak szukasz, chyba,ze jest niedorozwinieta. Taki egzemplarz to
      mozesz sobie tylko znalezc, jak ci tu jz ktos napisal tylko wsrod muzulmanek.
      Ale zeby sie z nia ozenic musisz przejsc na islam.
      • basia-kasia Re: toni, 31.07.05, 02:03
        a co Ty taki niegrzeczny kawaler jstes.Spisz? Nawet jeszcze wieczor nie jest na
        wschodnim wybrzezu.Szukanie kobiety na cale zycie, ma takie male znaczenie dla
        Ciebie? Oj cos krecisz chlopaczku.
        • Gość: toni Re: toni, IP: *.ct.gemini.ntplx.com 31.07.05, 02:48
          Co, Podpuszczasz? Nie odpowiedzials, wczesniej. Teraz ide na przyjecie. To czas
          na to, na east cost(20:45). Gwarantuje, ten post bedzie jeszcze jutro. Dobrej
          nocy.
        • maksimum Re: toni, 31.07.05, 05:01
          basia-kasia napisała:

> a co Ty taki niegrzeczny kawaler jstes.Spisz?

Niedawno wrocilem z kosza,a teraz juz jest jedenasta.

> Nawet jeszcze wieczor nie jest na
          > wschodnim wybrzezu.Szukanie kobiety na cale zycie, ma takie male znaczenie
          >dla Ciebie? Oj cos krecisz chlopaczku.

Toni jest jednakowoz niesmialy i dlatego biednej szuka,ale ja wole dziewczyne z
          charakterem,ktora biedy nie zaznala.
      • maksimum Re: powinno byc :niedorozwiniety facet szuka glup 31.07.05, 04:58
        terra-nova napisała:

> A co kolega jest ograniczony umyslowo,nie chce sie niczego nauczyc i ma
        > kompleksy, ze zdolna, biala dziewczyna, moze okazac sie samodzielnie myslaca
        > osoba. Chocbys nie wiadomo jak bracie szukal, nie znajdziesz wsrod bialych
        > takiego modela jak szukasz, chyba,ze jest niedorozwinieta.

No przeciez napisal,ze musi byc biedna,a to w parze idzie.

> Taki egzemplarz to
        > mozesz sobie tylko znalezc, jak ci tu jz ktos napisal tylko wsrod muzulmanek.

One sa grubudoopne i leniwe ,a ja na takie nie lece.

> Ale zeby sie z nia ozenic musisz przejsc na islam.
        • biedna.polka Niedzielne modlitwy. 31.07.05, 12:39
          Witaj Toni,
          Twoje informacje lekko ksztaltuja mi Twoj obraz :).
          Ewentualna lysina u mlodych mezczyzn mi nie przeszkadza.
          Maja wiecej miejsca do calowania:). Do swojej wczorajszej
          charakterystyki zapomnialam dodac, ze jak wiekszosc Polek
          (biednych i bogatych) jestem religijna. Umiarkowanie ale tym niemniej.
          Dzisiaj wiec kosciol odwiedzilam. Powinienes to odczuc :).
          W niedziele gazet nie ma. Nie czytam wiec nic i zadany sredni
          poziom wyksztalcenia utrzymuje. Popoludnie i wieczor po krotkim
          spacerze z psem spedze w domu aby zaczac sie przyzwyczajac
          do rozrywania w domu. Takie mialbys zyczenie, nieprawda?
          O stanie Connecticut slyszalam. Podobno piekny. W jakim miescie
          mieszkasz? Wiem, ze jest spora Polonia w Hartford/New Britain.
          Nie udalo sie Tobie dotychczas znalezc tam nikogo kto by Tobie odpowiadal?
          Jak udalo sie wczorajsze przyjecie?
          Niedzielnie pozdrawiam,
          kasia.

• Gość: toni Re: Niedzielne modlitwy. IP: *.ct.gemini.ntplx.com 31.07.05, 15:46
            Droga Kasiu, jaki jest Twoj znak zodiaku, Lew 23VII-22VIII lub Panna 23VIII-
            22IX, a moze na pograniczu?
            Rowniez z Niedzielnymi Pozdrowieniami.
            • basia-kasia Re: Panie Antoni, 31.07.05, 18:49
              no masz tego asa w rekawie- "Amerykanin?" nie wspomne juz o majatku i tych
              przyjeciach na ktorych bywasz.Podjales juz jakas wstepna decyzje? Ja ciagle
              jestem do dyspozycji. Kaska zreszta tez, ale sie nie pobijemy.Tak sobie mysle,
              taki swiatowy jestes, bywasz; nie bedzie Ci wstyd jak bedziesz przedstawial
              swoja niedouczona zone np. senatorowi? Nie chcialabym, kochanie(ewentualne) byc
              narazona na osmieszenie. Na zawsze Twoja . basia PS. na zegarku tez sie nie znam.
              • Gość: toni Re: Panie Basiu IP: *.ct.gemini.ntplx.com 31.07.05, 23:47
                Pani Basiu. Bylo mi milo z Toba porozmawiac. Dziekuje za wszystko i Dobrego
                Wieczoru Zycze.
            • biedna.polka Znaki Zodiaku. 31.07.05, 21:25
              Witaj Toni,
              urodzilam sie pod koniec znaku Lwa - 21.08. Dotychczas nie mialam
              powodow do narzekania na swoj znak :). Wierze, ze w dalszym ciagu
              gwiazdy beda mi przychylne. W jakim stopniu znaki zodiaku sa wazne
              dla Ciebie? Masz swoj ulubiony i sprawdzony?
              Ciagle jeszcze niedzielnie pozdrawiam,
              kasia.
              • Gość: toni Re: Znaki Zodiaku. IP: *.ct.gemini.ntplx.com 31.07.05, 23:43
                Kasiu napisz na moj e-adres: polakowski12@yahoo.com
          • maksimum Re: Niedzielne modlitwy. 01.08.05, 04:27
            biedna.polka napisała:

> Witaj Toni,
            > Twoje informacje lekko ksztaltuja mi Twoj obraz :).
            > Ewentualna lysina u mlodych mezczyzn mi nie przeszkadza.
            > Maja wiecej miejsca do calowania:). Do swojej wczorajszej
            > charakterystyki zapomnialam dodac, ze jak wiekszosc Polek
            > (biednych i bogatych) jestem religijna.

Odetchnalem z ulga,bo nie chcialbym przypadkiem na kosherna trafic.

> Umiarkowanie ale tym niemniej.
            > Dzisiaj wiec kosciol odwiedzilam. Powinienes to odczuc :).

Ave Maria!

> W niedziele gazet nie ma. Nie czytam wiec nic i zadany sredni
            > poziom wyksztalcenia utrzymuje.

Nie pozwol tez,zeby Cie telewizja oglupiala.

> Popoludnie i wieczor po krotkim
            > spacerze z psem spedze w domu aby zaczac sie przyzwyczajac
            > do rozrywania w domu. Takie mialbys zyczenie, nieprawda?

Right on!

> O stanie Connecticut slyszalam. Podobno piekny. W jakim miescie
            > mieszkasz? Wiem, ze jest spora Polonia w Hartford/New Britain.

New Britain przy NYC to nawet nie to samo co Bialystok przy Warszawie.

> Nie udalo sie Tobie dotychczas znalezc tam nikogo kto by Tobie odpowiadal?

Strasznie przebrane towarzystwo i to z selekcji negatywnej.

> Jak udalo sie wczorajsze przyjecie?

Dzisiejsze przyjecie bylo w Waldwick NJ i nie powiem,palce lizac.
            Jedyny minus calej imprezy,to to,ze nikt nie zrobil mnie zdjecia jak z hamaka
            spadalem.

> Niedzielnie pozdrawiam,
            > kasia.

Ja tez pozdr Maciej

• filipzkonopii Re: Szukam biednej Polki 01.08.05, 04:33
      Kazda madra nacja wie, ze dziecko uczy i wychowuje matka. Zydzi szukaja sobie
      madrych kobiet, nawet arabstwo ma ambicje miec babe z dyplomem. Tyklo Polacy
      szukaja jak najglubszej baby. Sa zakompleksieni, glupi, ciemni i
      niewyksztalceni. A nawet ci wyksztalceni nie chca uczonej baby. Polacy lubia
      miec "meska" przewage a taka mozna tylko znalezc, jak sie znajdzie glupszego od
      siebie. Aby ten caly obraz byl pelny, trzeba wiec szukac glupiej baby. Bron
      Boze, zeby tylko miala jaki dyplom, to juz najwieksze zagrozenie dla polskiego
      buraka. Moze sie bowiem okazac, ze bedzie chciala miec jakies normalne godne
      zycie i co najgorsze moze miec ambicje zyciowe, a to juz dla polskiego buraka
      najwieksza kleska. Nie martw sie toni, znajdziesz tysiace przyglupiastych,
      brzydkich i niewyksztalconych Polek. W to ten kraj tak bogaty, ze za 2000 lat
      nie zabraknie glupich, bo miliony krajowych burakow mysla podobnie jak ty i
      produkuja z glupimi babami tysiace szkaradnych i glupich dziewczatek...
      • Gość: moni Re: Jakiego wyznania j.? Moze socjalistycznego? IP: *.ct.gemini.ntplx.com 01.08.05, 05:50
        Kto katroluje cala edukacje w USA? Czy wiesz, ze te same organizacje katroluja
        ja w Polsce? Po skaczenu wyzszej szkoly jestes tylko dobrze wytrenowanym
        niewolnikiem umyslowym(mozesz poprawiac ortografie, ale wlasne myslenie jest
        zabronione). Na koniec jeszcze beszczelnie Tobie oswiadcza, ze musisz sie
        dobrze wyrazac o ich uczelni, bo jak nie to ten dyplom co wlasnie Tobie dali
        nic nie bedzie znaczyl. Cos jak: "dobry ptaszek w swoje gniastko nie robi".
        Myslales, ze te stypendia i posadki na uniwersytetach sa dla kazdego? Sa zdolni
        Polacy w USA co nie moga obronic pracy, bo potrafia indywidualnie myslec. Np.
        kto popieral i popiera do dzisijeszego dnai NAFTA i teraz nowy CAFTA? Masz
        takich baranow po studiach, co mysla, ze te porozumienia sa o wolnym handlu.
        NAFTA porozumienie ma ok. 1200 stron maszynopisu, ktorego kongres nie czytal
        zanim na nie glosowal. Jest tam np. o sprzecznym z USA prawodawstwie, o niby
        ochronie srodowiska, narodowym dowodzie osobistym(ID), o zawieszenu
        amerykanskiej konstytucji:)))) Wiedziales, ze CAFTA przeszla senat? Zauwazyles
        np. jakies myslenie w NASA gdzie masz samych ponoc nalepszych naukowcow, ktorzy
        wyslali niesprawne "uzadzenie" z ludzmi na pokladzie? Jeszcze przyjda czasy, ze
        indywidualne myslenie u ludzi niewyksztalconych(nie poddanych doktrynacii)badze
        zabronione. Miales tego pierszy przyklad zanim zatwierdzono NAFTA. Pelno
        wyksztalconych popieralo te porozumienie, a kto byl przeciwny byl nazywany cos
        w rodzaju idioty. Obecnie kraj upada z powodu tego porozumienia ale ich nikt
        nie wini(tych wyksztalconych), tylko zaczeto twierdzic, ze 9-** jest temu
        winien. I na koniec. Ja popieram jak Polacy pobieraja sie miedzy soba. Czy jest
        tutaj ktos od ortografi?
        • Gość: Doctor O Boze, ale psychol! IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 01.08.05, 11:33
          • lovelly Maćku Tobie to się chyba naprawdę nudzi... pzdr:) 01.08.05, 17:41
            • maksimum Re: Maćku Tobie to się chyba naprawdę nudzi... pz 01.08.05, 20:43
              Czasami bardzo!!!!!!
              Chyba juz dzisiaj pojade do Milford ,bo znowu zapowiada sie temp ponad 90F na
              wtorek i srode.
              A jak posiedze na porczu i popatrze na orly,to mnie to niezmiernie uspokaja.
              One ostatnio przerzucily sie z kaczek na ryby i to ciagna takie do lokcia,a nie
              takie jak my,ze az trzy na patelnie wchodza.
              Ze 3 godziny w basenie dziennie powinno mnie ostudzic.
              Pozdr Maciej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka