andyl 06.09.05, 19:36 dziewczyny chetne do pracy w klubie GO GO w Las Vegas, niezle zarobki okolo 1200$ na tydz na poczatek. Praca w stroju topless, tylko taniec! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulgar2 Re: tancerki GO GO 06.09.05, 19:48 Za sex placimy extra wedlug cennika: laska, podroz dookola swiata itp :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stas Re: tancerki GO GO IP: *.ct.gemini.ntplx.com 07.09.05, 05:34 Tak, zarabiaja duzo, ale czy im to pozwola odebrac(rozne koszty trzeba im placic)? Pozatym czy ich paszport sie nie zgubi? Wiecie, tak na wszelki wypadek, zeby wyjechac nie mogla. Odpowiedz Link Zgłoś
maria92 Re: tancerki GO GO 07.09.05, 07:36 ja jestem chetna, mam dosyc sprzatania domow , napisz na e mail gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: tancerki GO GO IP: *.res.east.verizon.net 07.09.05, 13:14 Niestety nie wystarczy chec i niechec do sprzatania. Trzeba miec bardzo dobre warunki fizyczne. A mianowicie zgrabna sylwetke i duzy,naprawde duzy i piekny biust.To jest podstawa sukcesu. Dobrze widziane sa piekne karminowe usteczka. A i siedzenie musi byc sexy. Jezeli nie spelniasz tych warunkow to niestety pozostaja "plejsy" i pejsy. Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: tancerki GO GO 08.09.05, 01:15 Panienki które , to czytacie!!!!! . Nie jest to tak prosta sprawa...... . Na "Amateurs Day" każda może 'wystąpić'....(bez zarobku/zapłaty) Zawodowo,to już nie ! Zawód/praca jak każda inna. . Musisz mieć (na początek) Police Criminal Record Clearence i te inne.... ( w zalezności od State ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golden time Re: tancerki GO GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.14, 22:12 oferuję pracę w bezpiecznym i normalnym klubie Golden Time w Toruniu www.facebook.com/gogogoldentime Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: tancerki GO GO IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.14, 00:55 Witam, jestem zainteresowana praca ,czy jest to nadal aktualne?;) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: tancerki GO GO 24.04.14, 22:27 nie... i klub i tego co oglaszal zamkneli za oszustwa. oklazalo sie ze i "tylko taniec" i $1200 byly grubo przesadzone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: tancerki GO GO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.14, 21:34 witam jesyem zainteresowana praca pracowalam juz tak tylko i wylacznie w Polsce. chcialabym pracowac za granica. dlugie czarne wlosy niebieskie oczy ciemna karnacja waga 46kg . otwarta zawsze usniechnieta moge wyslac zdj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: tancerki GO GO IP: *.nycmny.fios.verizon.net 23.09.14, 04:00 CZY OGLOSZENIE JEST NADAL AKTUALNE JAK TAK OTO MOJ NUMER: 646-597-3948 Odpowiedz Link Zgłoś
czemunie1980 Re: tancerki GO GO 08.01.17, 19:53 czesc jak sprawa wyglada prosze o szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś
czemunie1980 Re: tancerki GO GO 08.01.17, 19:53 Witam jak sprawa wyglada jakies szczeguly>? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilaa11 Re: tancerki GO GO 22.09.18, 23:34 dziewczyny jeśli jest któraś zainteresowana pracą tancerki w USA piszcie na maila : kamila.zeglinska@vp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś