Dodaj do ulubionych

praca dla zegarmistrza w usa za80 000 i mieszkanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:23
dostalem propozycje pracy w serwisie szwajcarskich zagarkow w NY za 80 000
netto i mieszkanie na poczatek kilka miesiecy , blisko serwisu.
czy za taka kase da sie wyzyc w NY
mam certyfikaty ukonczenia szkolen w szwajcarskich firmach
czy moge zaadac wiecej jezeli 80 000dolarow to malo
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: praca dla zegarmistrza w usa za80 000 i miesz 18.07.06, 19:51
      hehe, moze i mozesz, ale ja to bym ci radzil wziasc te pozycje (80k to jest
      przyzwoita pensja, i wyzyc sie da spokojnie) , przeniesc sie tutaj i zobaczyc
      co i jak, zmienic prace zawsze zdazysz.

za tem radem, musisz mi naprawic bransoletkiem do mojego tag heuera, bo cos ci
      tutejsi specjalisci nie moga sobie z tym poradzic, sztyfcik laczacy segmenty
      ciagle wypada z jakiegos tam powodu, co zaniosem to po miesiacu znowu to samo
      sie dzieje! granda
      • Gość: scyzoryk Re: praca dla zegarmistrza w usa za80 000 i miesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:00
        dzieki za normalna odpowiedz bo jak widze malo jest ludzi na poziomie jeszcze
        raz dziekuje
    • ontarian zapomniales dodac 18.07.06, 19:54
      ze te 80k to za 5-letni kontrakt dostaniesz, hehe
      a mieszkanie, to u wlasciciela w bejsmencie
      za ktory ci 500 potracac bedzie

za duzo chystku wypiles, czy nacpany jestes?
      • Gość: scyzoryk Re: zapomniales dodac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:59
        nie bede z toba dyskutowal w wawie w serwisie kolega zarabia 17000 zl to natyle
        tak placa szwjcarzy za umiejetnosci
        • kly Szwajcar :). 18.07.06, 20:20
          To bell hop w hotelach :). A tak powaznie
          przezyjesz spoko i nawet odlozysz. Bedziesz
          mial tez piekny "item" na resume (europejskiej
          cv-lce). Nie zastanawiaj sie wiec dluzej.
          Wal do NYC. Jezeli moj zegarek Coach zadyszy
          sie to przyjade do Twojego serwisu.

I jeszcze jedno ludzie na poziomie sa tylko
          w Polsce. W Stanach wszyscy stoimy rowno :).
          Za umiejetnosci w Stanach tez sie placi.

Pozdowienia.
          • kly Te, Scyzoryk :). 18.07.06, 20:20
            • kly Re: Te, Scyzoryk :). 18.07.06, 20:21
              Btw, czy Ty jestes z Kielc?
              • Gość: scyzoryk Re: Te, Scyzoryk :). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 21:22
                tak jestem z kielc ale
                ostatni rok spedzilem za granica
                • Gość: z glowki to glupie zegarmistrze sa w cenie? IP: *.hsd1.wa.comcast.net 19.07.06, 06:36
                  ja kupuje zegarek za 20 dolarow, timex albo jakiej inne gowno, po roku wyrzucam
                  i kupuje sobie nowy. a po jaki h.. w usa zegarmistrz? porabalo cie chlopie?
                  • Gość: scyzoryk Re:jednak sa potrzebni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 16:13
                    chlopie to to ze nie kazdy kupuje zwykly zegarek za 20dolarow
                    w posce jest podobno zle to dlaczego serwis ma mase roboty i sprzedaje zegarki
                    na zamowiuenie gdzie 1 centymetr branzolety kosztyje 3000 zl
                    i tak samo jest w stanach ty kupujesz zegarek za 20 dolarow a kto inny za 2000
                    zreszta nie bede sie z toba dyskutowal na ten temat
                    dostalem oferte pracy i dlatego zadalem pytanie
                    ps. przy twoim podejsciu po co zegarmistrze w stanach nikt sie nie ksztalci na
                    zegarmistrza i dlatego ich brakuje
                    • jot-23 Re:jednak sa potrzebni 19.07.06, 18:20
                      szwajcaria produkuje rocznie zegarki z "wyzszej polki" warte okolo $4mld...hehe
                      ktos to musi kupowac z jakis tam powodow...
    • Gość: Witek Ach, czy on aby nie umrze biedaczek IP: *.tnt5.dial.mtl1.uunet.ca 20.07.06, 09:18
      Kolejny, tym razem jakis dobrze trzepniety doopek z Polski. Czy on aby nie
      umrze za te 80 tys$ rocznie. Doopki cholera nie maja w tych Kielcach drog
      asfaltowej tylko klepana ale jakie to delikatne. Czy to duzo 80 tys$, bo on nie
      wie czy warto jechac. Ty doopku nigdy w zyciu 5000$ nie widziales ale boisz sie
      czy ci na zycie starczy 80 tys$. Kogo tu tu podprowadzasz? Specjalista od
      siedmiu bolesci. Amerykanie ja beda potrzebowali to sobie ze Szwajcarii
      sprowadza specow, takich z ktorym beda mogli sie dogadac a nie niepismiennycgh
      Polakow.
      • Gość: xyz Re: Ach, czy on aby nie umrze biedaczek IP: *.puck.net.pl 20.07.06, 16:03
        Gość portalu: scyzoryk napisał(a):

> nie bede z toba dyskutowal w wawie w serwisie kolega zarabia 17000 zl to
        natyle
        >
        > tak placa szwjcarzy za umiejetnosci

17000 zl rocznie czy miesiecnie ? Bo jak miesiecznie to daj adres tego
        serwisu bo cos Ci sie chyba cyferki od patrzenia na te zegarki pomylily . Jak
        rocznie to nedza i nie tylko w wawie,.

Gość portalu: Witek napisał(a):

> Kolejny, tym razem jakis dobrze trzepniety doopek z Polski. Czy on aby nie
        > umrze za te 80 tys$ rocznie. Doopki cholera nie maja w tych Kielcach drog
        > asfaltowej tylko klepana ale jakie to delikatne. Czy to duzo 80 tys$, bo on
        nie
        >
        > wie czy warto jechac. Ty doopku nigdy w zyciu 5000$ nie widziales ale boisz
        sie
        >
        > czy ci na zycie starczy 80 tys$. Kogo tu tu podprowadzasz? Specjalista od
        > siedmiu bolesci. Amerykanie ja beda potrzebowali to sobie ze Szwajcarii
        > sprowadza specow, takich z ktorym beda mogli sie dogadac a nie
        niepismiennycgh
        > Polakow.

Dokladnie,
        normalny czlowiek to by sobie w google koszty zycia sprawdzil w NY czy
        gdzies , a nie biegal na forum z takim pytaniem ,.
        Mi to raczej wyglada na probe leczenia kompleksow,.
        • Gość: scyzoryk Re: Ach, czy on aby nie umrze biedaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:00
          • robinhood101 Re: Ach, czy on aby nie umrze biedaczek 20.07.06, 18:14
            w Warszawie to moze potrzebuja ale nie w NYC. Jak w NYC potrzebuja to nie
            prosza w Polsce.
        • Gość: scyzoryk Re: Ach, czy on aby nie umrze biedaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:02
          znasz w wawie taki budynek jak saturn jezeli tak to zapraszam na 7 pietro
          potrzebuja tam oprocz zegarmistrzaw managerow z doskonala znajomoscia
          angielskiego
          • Gość: Witek Re: Ach, czy on aby nie umrze biedaczek IP: *.tnt5.dial.mtl1.uunet.ca 21.07.06, 05:33
            A teraz sie okazuje, ze potrzebuja w Warszawie. Zawracanie glowy. Niewazne
            gdzie mieszkasz chlopie, bo w glowie caly czas te Kielce.....
      • cymbergaj Re: Ach, czy on aby nie umrze biedaczek 21.07.06, 18:04
        Ciekawe jaka to firma mu zaproponowala taki kontrakt, ale jak znam zycie to
        tego "nie moze powiedzic" :))
        W koncu nawet w NY nie ma zbyt wiele renomowanych firm w tej branzy a jak sie
        komus Rolex albo Frank Muller spaskudzi to i tak do naprawy wysylaja przeciez
        sikor do Szwajcarii a nie grzebia tutaj.
        No i to mieszkanie troche picem leci ale kto wie.
        • Gość: JJ Re: Ach, czy on aby nie umrze biedaczek IP: *.hsd1.ga.comcast.net 22.07.06, 06:21
          interesuje sie od jakiegos czasu sikorami, chadzam dosc czesto po roznych
          salonach i przyznam szczerze, ze zaden z tych pracownikow nie wyglada na
          takiego co zarabia choc polowe tego 80k. jesli salon chcial by placic
          pracownikowi (nie wierze chlopcze, ze cie wsadza na pozycje managera)
          poczatkujacego szczebla takie pieniadze to te zegarki rolexa (bo przeciez ponad
          80% amerykanow nawet nie wie, ze sa leprze firmy jak patek, iwc, audemars
          piguet czy ulysse nardin powinny kosztowac conajmniej 2 x drozej. na marginesie
          z ciekawosci pytam pracownikow co oni posiadaja i z rozczarowaniem odkrylem, ze
          wiekszosc posiada japonskie albo jesli juz to tissoty. pracownik wyzszego
          szczebla jesli posiada longinesa to juz mysli, ze jest
          • jot-23 Re: Ach, czy on aby nie umrze biedaczek 23.07.06, 04:06
            lol... boze za cos mnie pokaral "rodakami"
            • Gość: JJ Re: Ach, czy on aby nie umrze biedaczek IP: *.hsd1.ga.comcast.net 23.07.06, 05:47
              za agenture losiu
              • Gość: J-69 80 keji plus kwatera normalka dla Polaka IP: *.ny325.east.verizon.net 23.07.06, 05:58
                z flepem wydanym na szkoleniu zegarkowym w Szwajcarri.
                Sam 50 takich znam !

Te,a z tym Klossem to siem nie kloc on i jego wszyscy kolesie maja za darmoche
                mieszkania i 80 000 na rasie a przyjechali tu z Polandu na kun-trakty
    • Gość: Barbara Re: praca dla zegarmistrza w usa za80 000 i miesz IP: *.internetia.net.pl 07.08.13, 18:14
      Cześć, jestem zegarmistrzem z doswiadczeniem i jestem zainteresowana taką praca.
      Czy mógłbyś podać adres e-mail do tej firmy w US?

Pozdrawiam
      Barbara
    • Gość: robert Re: praca dla zegarmistrza w usa za80 000 i miesz IP: *.interkar.pl 31.12.13, 18:00
      witam
      jestem z wyksztalcenia zegarmistrzem z dyplomem czeladnika i szukam pracy w szwajcarji , czy jest Pan w stanie mnie jakos pokierować i w kilku słowach opisac realne szanse

pozdrawiam Robert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka